![]() |
|
Profitec Pro 800 - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Espressoare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare) +--- Thread: Profitec Pro 800 (/Thread-Profitec-Pro-800) |
Profitec Pro 800 - sebas - 09-08-2018 Deschid acest thread pentru ca foarte curând ( câteva ore :D ) o sa intru în posesia espressorului. Vreau un sfat în legătură cu montarea unui manometru de presiune pe grup, "inspirația" vine de aici. M-am jucat destul de mult cu Pro 800 anul trecut dar nu știu cat de greu poate fi montarea unui manometru de presiune pe grup . Am trimis mail lui Gabor de la naked-portafilter si sunt plăcut surprins de ajutorul pe care il poate da. Si anume, primul raspuns:"As I've posted about that already, we finished a 30 batch PPK for this group but the upgrade is quite difficult/dangerous that I still don't offer it on my page.After the launch of the Smart Espresso Profiler at the World of Coffee I decided however that we start sales for this kit also. I offer kit as ready assembled piston unit. That means if I receive your group I will make the conversion for free and I'll send it back to you. Alternatively, if you are sure that you can safely disassemble the piston unit or you have a qualified person to do it for you (but again I can't enough repeat it's dangerous), I can sell it as kit also.Price of the kit is 390Euro (without VAT) for the single, 440 Euro for the double gauge version. Shipping is depending on your location.Kind regardsGábor" Al doilea raspuns: "To install the ready assembled piston unit is easy peasy. Even my wife could do it :-). It’s the same as lubing the gaskets. " Merita sa fac conversia pe grupul meu ( gratis !!!) sau mai bine optez pentru piston gata asamblat pentru ca este easy peasy de montat ? RE: Profitec Pro 800 - cradun - 09-08-2018 De ce sa ai nevoie de un manometru de presiune pt levier cu arc??? RE: Profitec Pro 800 - sebas - 09-08-2018 Cipcirei!!!?
RE: Profitec Pro 800 - cradun - 09-08-2018 A, ok ![]() Daca vrei musai, desi eu nu inteleg utilitatea, adica numai ca sa mai tii din cand in cand de levier sa nu ajunga la 10 bar, mai tii, mai lasi,etc. In fine, trimite-i omului grupul, eventual fa o vizita la el la atelier langa Budapesta, daca tot insista ca e periculos. Protectia muncii inainte de toate. Am si eu kit-ul lui Gabor pe Pavoni, pe Pavoni face toti banii (bine, poate nu chiar toti banii, in fine) dar pe un levier cu arc? Dincolo de inutilitate, nu strica estetica grupului, care e parte din placebo-ul experientei prepararii unui espresso? RE: Profitec Pro 800 - sebas - 09-08-2018 Placebo..., bine spus! E suficient sa te oprești când vrei sa obții ceea ce habar nu ai ce va ieși dar trebuie să vezi, sau să guști ? Mai mult, da foarte bine . Si pe BZ 10 am pus pid !E bine să am două pistoane și munca omului trebuie răsplătită, cu transportul ma descurc. A sosit și își face încălzirea. RE: Profitec Pro 800 - LucianS - 16-08-2018 Felicitari de achizitie!
RE: Profitec Pro 800 - sebas - 18-08-2018 Thx! . E peste așteptările mele .
RE: Profitec Pro 800 - cradun - 18-08-2018 Cand ai timp, poate scrii cateva cuvinte despre experienta. Mie mi se pare ca, daca parametrii sunt corecti, fiecare masina are o semnatura aparte a gustului. De exemplu, cu Magica subtilitatea maxima era cand scoteam aroma de martipan din vreo doua cafele de la Claro si de la Five Elephants sau shot-uri "bright", cu aciditate "vibranta" :), cu Pavoni e cand obtin o claritate mare cu cafele procesate natural sau ceva extrem de dulce, insa un dulce "inchis", nu am reusit inca sa obtin un shot bright cu Pavoni. Cu Profitec-ul 800 cum e? RE: Profitec Pro 800 - sebas - 18-08-2018 Momentan pot sa spun despre channelling, aproape că a dispărut la boabele prăjite light - cu BZ10 reușeam mai rar așa ceva, oricum mai trebuie sa ma obișnuiesc și cu noua râșniță. Keep going :57: |