![]() |
|
Personalizarea espressorului - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Espressoare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare) +--- Thread: Personalizarea espressorului (/Thread-Personalizarea-espressorului) Pages:
1
2
|
Personalizarea espressorului - MANU - 15-11-2017 Intrucat vorbim de personalizarea espressoarelor, acest topic vine in continuarea ofertei pe care am gasit-o pentru manere si rotite din lemn. Tot aici putem posta poze si face schimb de idei, întrucat sunt sigur ca fiecare dintre noi, mai ales cei cu Expobar Brewtus, s-a gandit cel putin o data sa schimbe cate ceva din punct de vedere estetic, si nu numai, la propriul espressor. Si ca sa dau ”tonul”, tocmai mi-am montat manerele din inox la tăvita de cesti a Expobarului. Arata foarte bine in realitate. Bine ca au lasat acele gaurele .PS: ca sa nu se zgarie inoxul de la cesti am pus folie alimentara pe tavitele de scurgere si de cesti si am găurit-o unde a fost cazul. De aceea se vad cutele acelea. In realitate sunt insesizabile. ![]()
Personalizarea espressor-ului - razclud - 15-11-2017 Arata chiar bine. @krissskross mi-a dat un link si de la ikea de niste manere frumoase. Le incerc saptamana viitoare si revin cu poze. Imi place la nebunie manerul pentru portafiltru de la marzocco https://www.theespressoshop.co.uk/Mobile/en/Marzocco-Filterholder-Handle-Italian-Walnut-M12/m-m-3416.aspx Stie cineva ce marime are surubul la nakedul de la concept art? 10 sau 12? Si poate oamenii aia pot face si restul manerelor/rotitelor de aceeasi culoare [emoji7] RE: Personalizarea espressorului - MANU - 15-11-2017 Intr-un final am vorbit cu persoana a carei oferta am gasit-o ieri. A recunoscut ca el a trimis in Germania ”unui prieten” si ca asta se intampla demult cand de abia se apucase de tamplarie. De aceea si problemele de care spunea Beantec. Initial mi-a propus sa-i aduc eu lemnul , dar a inteles care e ideea comenzii si a ramas ca o sa caute urmatoarele zile un lemn de calitate (nuc, cires si in cel mai rau caz fag).A zis ca este foarte greu de gasit lemn uscat cum trebuie de esenta tare. Pana in prezent cica a facut multe comenzi pentru cunoscuti (nu stiu cati cunoscuti are) si ar fi ideal sa-i dam modele, daca preferam altele decat ce are in poza, si niste dimensiuni ca sa fie sigur ca nu exista nicio problema de compatibilitate. Dupa o prima conversatie telefonica mi-a lasat o impresie buna si pare bine intentionat. A ramas sa-mi spună luni dacă a gasit lemn pentru a se apuca de facut niste mostre. De asemenea, oricine dintre noi are o intrebare il poate suna la numarul din anunt . Este pensionar si nu le are cu tehnologia. Probabil si anuntul a fost postat de un amic de-al acestuia. Ar fi ideal daca e cineva din Timisoara pe forum dispus să se intâlnească personal cu el. RE: Personalizarea espressorului - Lucian. - 15-11-2017 (15-11-2017, 21:36)razclud Wrote: Imi place la nebunie manerul pentru portafiltru de la marzocco https://www.theespressoshop.co.uk/Mobile/en/Marzocco-Filterholder-Handle-Italian-Walnut-M12/m-m-3416.aspxEu il am pe asta https://www.bluestarcoffee.eu/universal-naked-portafilter-walnut-3672-p.asp si se potriveste foarte bine. Personalizarea espressorului - razclud - 15-11-2017 Tot nu scrie dimensiunea filetului, e putin mai scump al tau, par identice nu? RE: Personalizarea espressor-ului - KrisssKros - 15-11-2017 (15-11-2017, 21:36)razclud Wrote: Arata chiar bine. @krissskross mi-a dat un link si de la ikea de niste manere frumoase. Le incerc saptamana viitoare si revin cu poze. Astea sunt: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70338418/ Si asa arata montate:
RE: Personalizarea espressorului - HoratiuC - 15-11-2017 Mânere găsiți și la piese-esspresor.ro pe filet M10 si M12 https://www.piese-espressor.ro/maner-lemn-portfiltru-aparat-cafea-marzocco https://www.piese-espressor.ro/maner-lemn-portfiltru-expresor-la-marzocco https://www.piese-espressor.ro/maner-lemn-portfiltru-aparat-cafea-profesional RE: Personalizarea espressorului - MANU - 15-11-2017 @ KrisssKros Zici ca au fost desenate/proiectate pentru Expobar. Marfa! Cand am cautat gasisem alt model care semana cu al meu si pe care nu il aveau in Bucuresti. RE: Personalizarea espressorului - vladdooo - 16-11-2017 m-ar interesa si pe mine joystick-ul pt abur RE: Personalizarea espressorului - sorin2505 - 22-11-2017 New look, au venit manerele, merci pt pont Manu ![]() ![]() ![]() ![]() Acum astept sa vina masa si HONNE :D RE: Personalizarea espressorului - MANU - 22-11-2017 Cu placere! M-ai facut sa regret ca am comandat doar 2 :D RE: Personalizarea espressorului - sorin2505 - 22-11-2017 (22-11-2017, 17:47)MANU Wrote: Cu placere! M-ai facut sa regret ca am comandat doar 2 :D Pai vezi daca mai vrea cineva si va combinati la comanda
RE: Personalizarea espressorului - Lyvyoo - 22-11-2017 (16-11-2017, 00:34)vladdooo Wrote: m-ar interesa si pe mine joystick-ul pt abur Vezi aici RE: Personalizarea espressorului - sorin2505 - 22-11-2017 Se gasesc pe undeva prin RO duze pt teava de abur cu 2/3/4 gauri ? Sau se potrivesc de la alt espressor ? RE: Personalizarea espressorului - Lyvyoo - 23-11-2017 Nu lua decat de la Tidaka, sunt cele mai ok pt ca au gauri de 1mm, adica cele mai mici. Duzele normale au gauri de 1.5mm. Expobarul se comporta foarte bine cu duza de 4 gauri, la presiune de 1.2 bar, insa am citit pe forum review-uri pozitive despre duzele Tidaka si in cazul altor espressoare. In alta ordine de idei, am sapat dupa un kit cu manere de lemn. Credeti ca rotile acestea s-ar potrivi la Brewtus? Imi place mult culoarea.
RE: Personalizarea espressorului - sorin2505 - 23-11-2017 1. Merci 2. Arata bine
RE: Personalizarea espressorului - Levo - 23-11-2017 (23-11-2017, 15:11)Lyvyoo Wrote: am sapat dupa un kit cu manere de lemn. Credeti ca rotile acestea s-ar potrivi la Brewtus? Imi place mult culoarea. ... Splendid kit -ul , nu trebuie ratat ... am senzatia ca este vorba de lemn de nuc ( walnut kit ) ... ... ( oare , sa nu se poata face la un strunguletz , o adaptare gen reductie ? ... ) , - tot asa am luat si eu pe Bosco , imi place nuantza in mod deosebit ...
RE: Personalizarea espressorului - VladP - 23-11-2017 (23-11-2017, 15:11)Lyvyoo Wrote: Credeti ca rotile acestea s-ar potrivi la Brewtus? dupa cite stiu rotile de la Brewtus au prinderea patrata, cu latura de 6mm. Poti verifica de fapt demontind singur un buton de la espressorul tau. In poza ta vad ceva rotund, probabil cu diametru 7mm, si un adaptor pt diametrul 6mm. Deci, merge, dar s-ar putea sa nu fie la fel de stabil ca o rozeta cu prinderea patrata. RE: Personalizarea espressorului - Lyvyoo - 23-11-2017 O sa ma uit acasa mai atent, caci si 400 de lei nu sunt de ici de colo... RE: Personalizarea espressorului - RaduCarutasu - 23-11-2017 Arata foarte bine chit-ul doar ca mie mi se pare ca, vizual, "incarca" prea mult expresorul. Manometrele au ecran negru, PID-ul negru si el, cauciuc negru la teava, rosu pe la intrerupatoare si la lampa de avertizare, lumina albastru neon la afisaj... totul suprapus cu o multime de gageturi, maneta, grupul masiv, toate pozitionate (inghesuite as indrazni a spune) pe o suprafata destul de mica. Mai adaugam la inox, sticla si plastic inca vreo cateva bucati din lemn (chiar daca frumos lucrate si colorate) si gata sorcova .Cam mult in opinia mea! Ca o Dacia cu eleron si spoiler .Dar gusturile nu se discuta si, cel mai important, lucrarea trebuie sa placa celui care si-o doreste. ![]() Asa cum vine livrat din fabrica arata cinstit, cu o imagine intr-un echilibru corect, suficienta cat sa paca ochiului. Parerea mea!
RE: Personalizarea espressorului - Lyvyoo - 23-11-2017 Imediat ce fac rost de o poza a lui bogdan_geor cu espressorul lui, o pun aici. Mie chiar mi-a placut customizarea cu lemn. Nu iese ca pe GS3 :) dar merge si la Brewtus. Mai ales ca se vorbeste de cautarea unui lucrator in lemn, ceea ce ar duce la fabricarea panourilor din lemn, deci AMG scrie pe noi :))) RE: Personalizarea espressorului - Levo - 23-11-2017 ... Asta doream si eu sa zic ... ca niste panel-uri din nuc nu este o mare filozofie de gasit / facut si se schimba aspectul ... ( vazusem pe home-barista o synchronika extrem de bine personalizata si cu putin artizanat ... :D ... dar si varianta simpla e ok ...) de ex. -
RE: Personalizarea espressorului - Lucian. - 23-11-2017 Liviu, arata foarte bine. Mie imi place. Cred ca ar fi multi doritori. Personalizarea espressorului - razclud - 23-11-2017 Arata extraordinar Lucca! Nici pe mine nu ma incanta foarte mult lemnul pe brewtus, e destul de greu de gasit o nuanta care sa se potriveasca, mai toate imi pareau fortate... RE: Personalizarea espressorului - Levo - 23-11-2017 @razclud ... Salvasem pe undeva si acum nu o mai gasesc , o poza cu o ECM Synchronika , ale carui laterale erau facute din lemn finisat si lustruit ( ... mobila ) din cires ... si avea incrustat ( la o masina de serigrafiat cred ... nu stiu ... , exact sigla ei ... dar mare ... si lemnul era perforat , incat se vedea panoul de inox ce oglindea prin sculptura din lemn scrisul ... superba creatie ... ( daca o gasesc , o urc ... ) ... nu mai exista , insa am mai gasit ceva dragut ... in aceeasi maniera , dar mai putin spectaculoasa ... ...
RE: Personalizarea espressorului - mihai123 - 23-11-2017 Cu lateralele astea din lemn chiar iti poti incadra espressorul in decorul casei. un maslin
Personalizarea espressorului - bogdan_geor - 23-11-2017 (23-11-2017, 17:37)Lyvyoo Wrote: Imediat ce fac rost de o poza a lui bogdan_geor cu espressorul lui, o pun aici. Mie chiar mi-a placut customizarea cu lemn. Nu iese ca pe GS3 :) dar merge si la Brewtus. Mai ales ca se vorbeste de cautarea unui lucrator in lemn, ceea ce ar duce la fabricarea panourilor din lemn, deci AMG scrie pe noi :))) ba este chiar mai frumos ca gs3-ul si iese si cafeaua mai buna :) ![]() lasand gluma, robinetii de lemn sunt putin mai rapid de manevrat decat cei originali, dar din pacate nu la fel de rapizi ca un joystick. eu n am mai vrut sa fac upgrade pt ca vreau sa l vand in curand si nu mai bag bani in el. Personalizarea espressorului - vladdooo - 23-11-2017 Ce-ti iei? [emoji3] Personalizarea espressorului - bogdan_geor - 23-11-2017 (23-11-2017, 23:34)vladdooo Wrote: Ce-ti iei? [emoji3] sper sa gasesc un marzocco la un pret decent, second vreau sa zic. RE: Personalizarea espressorului - Damian The Man - 24-11-2017 |