Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Ajutor Saeco - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii)
+--- Forum: Espressoare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare)
+--- Thread: Ajutor Saeco (/Thread-Ajutor-Saeco--3108)



Ajutor Saeco - Exolaire - 17-07-2017

Salutare si multumesc ca ati intrat pe topicul acesta, stiu ca pe aici 'nu e voie' sa postezi probleme legate de aparate super automate dar am zis ca poate ma ajuta cineva. Problema e ca de o saptamna aparatul nu mai functioneaza( Saeco PicoBaristo), apare eroare ca tavita e plina desi e goala si nu stiu ce sa ii fac. In plus cand face cafea, si incepe sa vibreze ii da o eroare cu ' cronometru se resteaza in 5 secunde' si apoi ramane eroare asa si nu poti face nimic decat daca apesi pe el in partea laterala. Eu cred ca e un senzor sau ceva stricat. Ma poate ajuta cineva de pe forum?

Multumesc anticipat


RE: Ajutor Saeco - Lyvyoo - 18-07-2017

(21-06-2017, 12:06)VladP Wrote:
(15-06-2017, 23:36)Fane Wrote: chestia e ca tipul asta de masini nici nu prea fac obiectul forumului.

...sincer, nu inteleg de ce nu se da dovada de toleranta si marinimie si se aloca un spatiu de discutii pentru automate, daca asta vor unii - nimic deosebit, asa fac si "altii", din afara...

Pentru ca am ocupa hartia cu astfel de probleme, ca cea de mai sus, din care nu avem ce invata pentru viitor, cazand prada marketing-ului producatorilor, care au proiectat aceste aparate tocmai pentru a te intoarce si reintoarce la ei, prognozand castigurile esalonat, nu numai din vanzarea directa ci si din piesele de schimb.