Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Cuptor electric incorporabil - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Cafeneaua Off-topic (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Cafeneaua-Off-topic)
+--- Thread: Cuptor electric incorporabil (/Thread-Cuptor-electric-incorporabil)

Cuptor electric incorporabil - amarok - 01-03-2015

Inaintam cu pasi mai lenti decat as dori, dar incet, incet ajung sa termin casa (sper) primavara (sau prima vara) 2015.
Cum in locatie nu am gaz metan bucatareala va fi electrica.
Dupa decideli si razgandeli la cuptor m-am cam decis pe Gorenje BO87ORAB pe care-l gasesc loco sub 2500 lei.
Plita electrica (cu inductie) ar fi de preferat una pe toata suprafata ca de exemplu Electrolux EHL8550FOK, dar care are dezavantajul ca-i cam lata. Plita va fi incastrata intr-o insula situata in mijlocul bucatariei.
Ceva sugestii si sau pareri despre alegerea momentana?

RE: Cuptor electric incorporabil - amarok - 01-03-2015

Am "aruncat" o privire la plitele de la Ikea. In afara de oferta super subtire (comparata cu cea din ungaria) stie cineva ceva de ele?

RE: Cuptor electric incorporabil - dantt - 01-03-2015

Nu am o experienta vasta cu plitele,insa stiu ca pentru inductie iti trebuie vase speciale.Ai asa ceva?

RE: Cuptor electric incorporabil - amarok - 02-03-2015

Nu asta-i problema...  :D

RE: Cuptor electric incorporabil - catalinu - 02-03-2015

Produsele incorporabile din IKEA sunt produse de Whirlpool si Electrolux, sub brandul IKEA.

Ok, merci fain!

RE: Cuptor electric incorporabil - catalinu - 02-03-2015

Pe cele produse de ELX le identifici astfel: pe stanta din interior trebuie sa aiba un nr PNC care incepe cu 9xx xxx xxx.
Succes in alegere

E totusi o "mica" problema cu ikea (romania):
au doar 2 modele de plite (la unguri is mai multe). Pe de alta parte budapesta-i mai aproape...  Cool

Cuptor electric incorporabil - Vladislav - 25-03-2015

(02-03-2015, 23:07)amarok Wrote: E totusi o "mica" problema cu ikea (romania):
au doar 2 modele de plite (la unguri is mai multe). Pe de alta parte budapesta-i mai aproape...  Cool

Poți cumpăra liniștit din Unagaria de la IKEA . Eu am luat de la Viena și am avut surpriza că am avut reducere cu cardul IKEA Family emis la București .
Eu am un Electrolux neincorporabili (de fapt aragaz clasic, numai că are plita vitroceramică in loc de clasicele ochiuri pe gaz), nici eu nu am avut gaz când m-am mutat la casă. Acum am dar numai încălzirea e pe gaz, in Bucătărie am rămas pe curent electric.
Nu am avut probleme cu plita sau cuptorul.

RE: Cuptor electric incorporabil - nero - 25-03-2015

Vezi si produsele TEKA

RE: Cuptor electric incorporabil - amarok - 25-03-2015

Le-am vazut, mi se par scumpe.
M-am decis pe electrolux / aeg

RE: Cuptor electric incorporabil - Adonnis - 25-03-2015

Eu iti propun se te uiti la modele cu curatare pirolitica.
Este foarte comod sa ii dai programul asta o data pe luna si apoi sa stergi resturile arse cu usurinta, cu o laveta umeda.