Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
New entry - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Prezentare useri si echipament (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Prezentare-useri-si-echipament)
+--- Thread: New entry (/Thread-New-entry)



New entry - Bogdan - 12-10-2012

Salutare tuturor

Sunt Bogdan, proaspăt înregimentat pe forum. Povestea mea e simplă, probabil asemănătoare cu a altora. Mi s-a stricat aparatul Krups XP4000, am vrut să iau un Saeco HD8232 „la ofertă” din Selgros, am constatat după un Google scurt că așa-zisa ofertă e peste tot, am ajuns pe espressoman.ro, am citit câteva posturi, am văzut și mi-a plăcut mașinăria Gaggia Classic, i-am pus o întrebare lui Liviu despre o combinație care să nu mă coste mult, mi-a răspuns ff detaliat pe mail, am „eșuat” la Gaggia Evo din motive de costuri, urmând să-mi procur și celelalte accesorii (râșniță, site etc).

Ce vreau eu să transmit de fapt. Nu mare lucru. În primul rând să mă prezint. Apoi să-i mulțumesc lui Liviu pentru modul în care mi-a răspuns (am găsit de cuviință s-o fac public, deși la prima mea întrebare postată la un articol el mi-a răspuns privat, pe mail). Și-apoi, după ce voi citi tot blogul/forumul, să mai pun niște întrebări.

Scuze că am deschis un topic pentru o chestiune neînsemnată (eu), dar nu am știut unde să postez mulțumirile mele.

Bogdan

Later edit. Acum am văzut ca există o zonă dedicată prezentării membrilor. Rog admin-ul să mute postul meu acolo.


RE: New entry - Lyvyoo - 13-10-2012

Bun venit Bogdan! Nu te sfii sa postezi oricand ai ceva de intrebat, in topicurile deja existente sau poti crea unele noi. Eu in general sfatuiesc lumea sa posteze pe forum, pentru ca raspunsurile sa fie vazute de toti si sa nu fiu nevoit sa ma repet. Dar se mai posteaza si pe blog, pe aria de comentarii, si pentru ca o intrebare ca a ta necesita un raspuns mai complex, prefer sa dau un email decat sa aglomeram aria de comentarii Smile

Pana una alta, o rasnita manuala + o sita nepresurizata + cafea proaspat prajita te vor scoate rapid la lumina. In viitor, va mai trebui sa adaugi un tamper si cel mai probabil o rasnita electrica. Dar poti face treaba foarte buna si cu cea manuala.