Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Cafea Verde pentru Slabit - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espresso art, cafea, prajire si latte art (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espresso-art-cafea-prajire-si-latte-art)
+--- Forum: Cafea (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Cafea)
+--- Thread: Cafea Verde pentru Slabit (/Thread-Cafea-Verde-pentru-Slabit)Cafea Verde pentru Slabit - Papa Jacques - 31-01-2015

Federal Trade Commission din S.U.A. (omologul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor) a ajuns la o intelegere cu doua companii care comercializau (extracte de) cafea verde, intelegere prin care companiile vizate renunta sa faca publicitate acestor produse si se obliga sa plateasca 9 milioane de dolari US pentru rambursarea contra-valorii suplimentelor alimentare care contin cafea verde, comercializate catre populatie. 


Aviz celor amatori de castiguri rapide cu cafea verde pentru slabit.RE: Cafea Verde pentru Slabit - amarok - 31-01-2015

Noroc cu justitia americana ca ne mai desteptam putin. 
Acum o sa creasca intrebarile privitoare la prajitoare de uz casnic. Oamenii tre' sa-si foloseasca la ceva cafa verde (fosta) de slabit!  Big Grin


RE: Cafea Verde pentru Slabit - coffeesnob - 31-01-2015

Era inevitabil sa se ajunga aici. Inca un link unde se explica un pic mai mult legat de efectele cafelei verzi: http://www.healthline.com/health-news/aging-green-coffee-extract-is-no-miracle-cure-061413 .