![]() |
|
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii) +---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii) |
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dev - 10-08-2018 Asta e buget de Honne. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Mesmer - 10-08-2018 O fi buget de Honne dar daca stai sa te gandesti Honne costa cu aproape 50% mai mult. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dev - 10-08-2018 1100 de euro Eureka si 1150 Honne. 50 de euro e cam departe de 50%. Aveti grija cu elektros fiindca default apar preturile pentru tari extracomunitare care sunt fara TVA. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - baloozzy - 10-08-2018 Așa este, logat, adică pentru România, este 1085 E, fără coș cu blow, cuțite de titan sau roșii. Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - mihneasusan - 10-08-2018 Honne este considerată de mulți fiind upgrade-ul final. Eu am luat un Cimbali Max de pe OLX care are cuțite aproape identice cu Versalab M3. Diferențele sunt retenția și viteza de râșnire. Cred că îmi voi putea face o idee totuși... Mulți pe afara considera o alegere de nișă Versalab-ul și îl situează sub râșnițele cu cuțite de 83-85. Poate că honne este peste. ![]() ![]() Cuțitele de Max
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dev - 10-08-2018 Cutitele sunt doar o parte din poveste. Calitatea, profilul si alinierea lor e alta poveste. Versalab/Titus/Honne au fost gandite pentru single dosing. 99% din rasnitele comerciale, nu. Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - mihneasusan - 10-08-2018 Eureka are cuțite cu mai multă ,,carne" am vazut și pare ușor subestimată la ceea ce poate face. In plus râșniță asta de la Eureka promite retenție aproape de 0. Nu neg că mi-ar placea sa fie și varianta cromată. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dev - 10-08-2018 Retentie "zero" daca apesi pe burduful respectiv si te umpli de cafea din cap pana in picioare. Piata rasnitelor casnice single dose cu retentie foarte mica este extrem de ingusta si cu putine optiuni. In afara de cele cu cutite hibride mai sunt electrice Monolith, EG-1, Helor Stance Motor sau manualele gen M68, Pharos, HG-1, Helor Flux sau Stance. Avand in vedere calitatea Honne raportata la pret, din cele de mai sus cred ca cea mai "ieftina" e Helor Stance Motor la 2000$ plus taxe, eu as zice ca e destul de evident de ce avem atat de multi colegi cu Honne pe blat. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - baloozzy - 10-08-2018 (10-08-2018, 15:11)mihneasusan Wrote: Nu neg că mi-ar placea sa fie și varianta cromată. Este RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - sebas - 10-08-2018 Hai ca am luat o reducere:)
Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - mihneasusan - 10-08-2018 Scuze, cred că poluam topicul cu discuții care ar trebui să intre în zona de râșnițe. Revenind, chiar sunt interesat de Eureka Atom 75 Speciality mai ales dacă prețul va fi unul bun. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Mesmer - 10-08-2018 Daca nu deranjeaza prea tare zgomotul/aspectul ai putea sa te uiti la Olympus 75, care face deja parte din oferta. Nu prea inteleg decizia Eureka de a vinde Atom 75 la un pret asa ridicat. Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - mihneasusan - 10-08-2018 Totuși, nu mă pot abține. Dacă ăsta este prețul pentru retenție 0, asta am descoperit eu acum 2 ani pe mazzer. O pompa, două pufuri si aveam retenție 0 fara mizerie pentru că doser-ul își făcea treaba. https://youtu.be/DUYkFhgtaoc RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 10-08-2018 Am mai avut o cerere pentru acest model, dar pana cand nu am primit un OK de la fabrica, nu am putut spune nimic ferm. @mihneasusan - a durat un pic dar azi am primit raspuns de la ei. In momentul de fata nu tinem in stoc acest model, insa putem face o comanda speciala. Fabrica este in concediu de azi pana 26 aug, si doar apoi primim un leading time, dupa estimarile mele daca facem un pic de push putem avea rasnita in intervalul 15-20 septembrie... Pretul de lista pentru Atom specialty este de 995 euro + 90 euro pentru modelul chrome + TVA, adica 1291,15 euro TVA inclus - aprox 6000 ron. Pentru espressomani insa avem pret special ( pentru modelul Chrome ): 1030 euro TVA inclus din care aveti inca 10% discount, adica 927 euro ( aprox 4316 ron TVA inclus cu livrare gratuita ) --- La elektros sa aveti grija cu unele informatii, ca par sa fie mai frumoase decat este in realitate.. De ex "Blow up zero retention" la care scrie "PRODUCT AVAILABLE FROM JULY 31th" Mesaj din fabrica: "The "blow up" hoppers will be available to order in September." Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - mihneasusan - 10-08-2018 Vă mulțumesc mult! Este o variantă pe care o iau în calcul dar rezolvarea problemei cu retenția nu ma face fericit. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 10-08-2018 cu cea mai mare placere.. incat e vara, s-au topic preturile pentru o perioada scurta... De ex: ( preturile afisate sunt dupa aplicarea reducerea de 10% ) Baratza sette 30 AP - Pret promotional espressoman: 1079.99 - TVA inclus cu livrare gratuita. Flair Espresso Maker - Black Bundle Set - Pret promotional espressoman: 836.99 - TVA inclus cu livrare gratuita. Flair Espresso Maker - Signature Chrome Bundle - Pret promotional espressoman: 944.99 - TVA inclus cu livrare gratuita. Link cu produsele promotionale --- LINK --- RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 11-08-2018 @dev Un mini review promis. O sa fac ulterior un update, incat setul meu de kruve face ture in tara :) Dar pot spune cu certitudine ca nu exista diferenta intre macinatura de la plus si pro. Which One Should I Choose? Hario Mini Slim Plus Vs. Mini Slim PRO Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dev - 11-08-2018 Mulțumim. Arata bine pro-ul de metal. Sunt curios daca macină ok pentru espresso după îmbunătățiri. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 20-08-2018 Salutari! De azi reducerea voastra este valabil pentru doua categorii noi: - Bere artizanala - KeepCup ( din preturile afisate aveti 10% discount cu codul pentru Espressomani, vezi detalii din post nr1 - LINK ) Pana 31 aug avem promotie la produsele Hop Hooligans. Hop Hooligans Sencha - LINK - Pret promotional 12.69 Ron - Pret Espressoman 11.42 Ron Hop Hooligans Summer Punch - LINK - Pret promotional 12.99 Ron - Pret Espressoman 11.69 Ron Hop Hooligans We Like New Hops And We Cannot Lie - LINK - Pret promotional 14.69 Ron - Pret Espressoman 13.22 Ron Hop Hooligans Crowd Control - LINK - Pret promotional 12.69 Ron - Pret Espressoman 11.42 Ron p.s. din cauza perioadei de concedii sa calculati cu o zii in plus pentru termenul de livrare. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - sebas - 22-08-2018 @ MyR Comanda mea o procesează melcul? :D RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - renatoa - 22-08-2018 Neah... vine pe autostrada :D RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 22-08-2018 @sebas - este la tine in oras de azi dimineata. Pe mail ti-am trimis si tracking nr. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - sebas - 22-08-2018 Da! Fan, ban!!! ![]() @renatoa poate în alta viata ! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - renatoa - 23-08-2018 Era vorba de bancul ala ca melcii s-au revoltat dupa ce au facut calculul ca se deplaseaza mai rapid decat constructia autostrazilor in RO ;) RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - orwo - 25-08-2018 MyR, o întrebare dacă se poate :atom 60 are sistem blow? Ms RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 25-08-2018 Da este compatibil si cu atom, se poate cumpara ca si un "modul" separat. Practic schimbi hopperul, si cam atat. Cei de la eureka sunt in concediu, dar ultima data cand am vorbit cu ei, mi-au zis ca se poate cumpara doar din mid septembrie. Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - mishu3113 - 28-08-2018 Bună ziua, la cafetierele Moccamaster avem vreo reducere? Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - lucimunteanu - 28-08-2018 @MyR am si eu o comanda(kettle) de sambata si nu stiu nimic de ea...la telefon am sunat degeaba ieri. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - szabo.matrix - 28-08-2018 salut, comanda ta s-a trimis ieri, azi trebuie sa o ai la tine. (28-08-2018, 09:02)lucimunteanu Wrote: @MyR am si eu o comanda(kettle) de sambata si nu stiu nimic de ea...la telefon am sunat degeaba ieri. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 28-08-2018 (28-08-2018, 08:27)mishu3113 Wrote: Bună ziua, la cafetierele Moccamaster avem vreo reducere? Buna ziua. Din pacate nu. |