![]() |
|
Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Imprumuturi accesorii, espressoare si rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Imprumuturi-accesorii-espressoare-si-rasnite) +---- Thread: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii (/Thread-Imprumuta-manometrul-comunitatii-pentru-masurarea-si-scaderea-presiunii) |
Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - bogdan_geor - 22-11-2016 la hornbach se gasesc toate modelele de adaptoare mama/tata pt 1/4, 1/2 si 3/8, deci nu pleci fara sa gasesti. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Fane - 23-11-2016 hai bre Maki, ai nitelusa rabdare si nu fa un conflict international din asta. :) RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Denis - 21-01-2017 Azi am trecut prin hornbach si mi-am amintit de cele discutate aici. Am luat un manometru de 10 bari Ferro pt boilere, care are filet exterior de 1/4. Pf-ul de Classic are filet exterior 3/8 asa ca am luat 2 treceri de la 1/4 la 1/2 si de la 1/2 la 3/8, pt ca nu exista sau nu aveau ei trecere directa de la 1/4 la 3/8. Asa arata, mi-am facut treaba cu el, daca il doreste cineva, imprumut sau vanzare cu cat l-am cumparat sa-mi zica, a costat in total 15 ron. BTW, era pasta pe filetul original de pe PF si am tras de el de m-au luat toti dracii, nu a fost desfacut niciodata si cel care a pus pasta a fost foarte darnic, l-am desfacut doar cu mainile si cu o cheie papagal, dar am tras cum nu am mai tras niciodata. [Image: 367cb8988b.jpg] RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - dev - 06-09-2017 Are cineva un portfiltru cu manometru pe care il poate imprumuta cateva zile? RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - mmariusc - 07-09-2017 Kind reminder: manometrul este inca la mine, cine are nevoie de el sa imi spuna. Momentan sunt plecat din tara, dar de luni il pot trimite fara probleme. Multumesc. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - dev - 07-09-2017 Daca nu ma insel e doar manometru fara portfiltru. Nu prea ma ajuta fiindca nu am portfiltru cu filet si nici nu as mai cumpara unul doar pentru o masuratoare. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Mesmer - 08-09-2017 Am eu PF + manometru, dar in Bucuresti :( RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Fane - 08-09-2017 ar merge cumparata o sita blind si gaurita, montat manometrul pe ea si cand se face masuratoarea folosit portafiltru fara fund. in stilul asta ar etansa mai bine pe garnitura aparatului. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - bemihai - 28-10-2017 As vrea sa verific si eu presiunea espressorului. Ma poate ajuta cineva din Bucuresti cu un manometru ? Multumesc. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - mmariusc - 28-10-2017 Mihai, te ajut eu. Maine dupa-amiaza ma intorc in Bucuresti si ti-l pot da. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - littlej - 04-11-2017 Are cineva manomentru care sa se potriveasca pe un gaggia espresso pure si e dispus sa il trimita in tara (Alba Iulia) platesc eu transport etc. Multumesc anticipat. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - littlej - 27-11-2017 Salut, manometrul comunitatii este la mine (Alba Iulia), cei interesati va rog un PM. Mersi RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Gozmin - 26-02-2018 Salut. Ti-am dat PM, niciun raspuns ! RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - vladopris - 26-02-2018 Salut Gozmin, littlej, Gozmin - daca esti de acord, m-as bucura sa treaca manometrul intai si pe la mine, fiind in zona. Doresc sa reglez presiunea pe al meu Gaggia. Ce parere ai? RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Gozmin - 26-02-2018 Numai sa faci rost de el ! RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Gozmin - 26-02-2018 Hello, anybody hear me ? Mai avem manometru sau imi fac unul singur ? RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - vladopris - 27-02-2018 (26-02-2018, 18:32)Gozmin Wrote: Hello, anybody hear me ? Mai avem manometru sau imi fac unul singur ? Am trimis si eu un mesaj catre littlej, inca nu am primit raspuns. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Fane - 28-02-2018 mai pun eu un manometru in circulatie. dati-mi adresa pe PM. din cei care cititi aici, poate aveti un portafiltru naked (in plus, ca probabil multi ati trecut intre timp la espressoare mai bune) pt gaggia ca sa facem o scula mai buna pt reglat presiunea. vreau sa montez manometrul pe o sita de blind, care sa o punem pe aparat ajutorul acelui portafiltru. in stilul asta ar etansa mai bine decat varianta actuala. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Gozmin - 02-03-2018 Am intrat in posesia noului manometru primit de la colegul nostru Fane, caruia ii multumesc. Urmeaza sa efectuez masurarea si ajustarea presiunii, dupa care, o sa-l trimit/transmit tot unui coleg de-al nostru din Oradea, CosminC pentru aceiași procedura. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Gozmin - 20-04-2018 Noul manometru și-a luat azi 20.04.2018 zborul spre capitală, la colegul nostru @ionut_v. Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Livibuj - 20-04-2018 Cand este disponibil manometrul doresc sa-l imprumut. Multumesc [emoji23] Sent from my SM-A520F using Tapatalk RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - ionut_v - 24-04-2018 Salut. Am intrat ieri in posesia manometrului si tin sa ii multumesc colegului Gozmin. In maxim 2 zile termin de "setat" bestia si pot sa il trimit mai departe. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - ionut_v - 01-05-2018 Salut! Am "terminat" masuratorile cu manometrul comunitatii si este gata de expediat urmatorului doritor. Astept PM pentru detalii livrare. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Livibuj - 02-05-2018 (01-05-2018, 09:34)ionut_v Wrote: Salut! Am trimis mesaj. Astept raspuns.
RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Livibuj - 03-05-2018 Salut! Am "terminat repede" cu manometrul comunitatii si este gata de expediat urmatorului doritor. Astept PM pentru detalii livrare. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - micrenda - 11-07-2018 Salut tuturor, Ar avea nevoie de manometru pentru 2 colegi de la serviciu care trebuie sa regleze presiune la un Rancilio Sivlia. Daca este in Bucuresti, m-ar duce personal sa il ridic. O zi usoara va doresc. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - tikkun - 11-07-2018 După micrenda, dacă nu are altcineva nevoie de el, vă rog să mi-l împrumutați pentru o verificare pe un Lelit PL41tem. Sunt curios care sunt diferențele între indicațiile manometrului cu sita blind atașată și cele cu cel montat pe portafiltru. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Zaheyu - 11-07-2018 Parca nu merge pe lelit pl41. Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - nickso - 11-07-2018 Nu merge, din cauza celor 2 gauri in buza portafiltrului. Daca reusesti sa le astupi vei putea masura cu manometrul de pf. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - tikkun - 11-07-2018 Mulțumesc pentru lămuriri. Păi nu se înșurubează acolo unde este distribuitorul cu două căi (evident, după ce acesta e deșurubat) ? |