![]() |
Rasnita de cafea Honne by Hedone - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Rasnite) +--- Thread: Rasnita de cafea Honne by Hedone (/Thread-Rasnita-de-cafea-Honne-by-Hedone) |
RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Levo - 23-06-2017 @Mihai.B Dar ...chiar ar merge , daca tabla este din inox , merge gravat pe un CNC un Honne stilizat asa cum au ei pe cesti... [Image: smile.gif] ...de ce nu ?...dar ...fara oglinzi de BMW si pesti de sticla... [Image: biggrin.gif] ... RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Mihai.B - 23-06-2017 glumeam cu oglinzile! dar da...o stilizare a siglei cum au cei de la EMC de exemplu ar arata bine :) RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - FAP - 23-06-2017 Rai oameni...si permanent nemultumiti [Image: smile.gif] ! Nici nu ne-a prezentat omul capacul inca si ...acum vreti si sigla [Image: smile.gif] ! Ei lasa ca poate cere si 100 de euro pe gravare [Image: angel.gif] si atunci vedem cine mai vrea ! Rasnita de cafea Honne by Hedone - vladdooo - 23-06-2017 Pai orice costa 50 EUR pana acum [emoji3] RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Levo - 23-06-2017 ...si cu Logo...100E...si care ar fi problema , mie mi-ar place... [Image: biggrin.gif] ...dar mai asteptam un pic , doecamdata e la planseta projectul... [Image: biggrin.gif] ... RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Mihai.B - 26-06-2017 tocmai am vb cu Dragos azi. Am convenit la un design atipic. cu un singur tipogan si hopper. fara protectie pt curea (nu exista posibilitate de prondere) si cu buton army + led rosu :) vedem ce iese soon RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - baloozzy - 26-06-2017 Va ieși ok, dar în timp vei spune că era mai bine cu 2 topogane și un hopper. RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Levo - 26-06-2017 Nush' ce sa zic , cand am vorbit ultima oara cu dansii la tel. spuneau ceva de proiectare capac protectie curea si pentru slim / naked , fara topogane si hoppere si alte acareturi...am si eu un jgheab din acela pe partea dreapta , cu dozare si protectia aceea neagra de palnie , pe care insa nu le-am folosit pana acum deloc si sunt acoperite cu colantul din fabrica...dar nici nu ma gandesc sa folosesc varianta asta , incarc cu lingura mea traditionala de 7gr. - eficient , simplu , precis cu posibilitate de reglare din dozaj ... [Image: biggrin.gif] ...in eventualitatea producerii unui capac , pentru mine cel putin , reprezenta un tuning de imagine , cu ceva inox si eventual logo Honne sau Hedone sau chiar ambele si ma incanta vizual ( ..ca la Harley Davidson... [Image: cool.gif] ) , functional ...chiar vreau sa vad cureaua tot timpul , pur si simplu imi place asa...e rustic , poate putin classic , dar sanatos si practic... [Image: biggrin.gif] ...pentru mine e ok si asa... RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - alinmihon - 26-06-2017 (26-06-2017, 11:57)Mihai.B Wrote: tocmai am vb cu Dragos azi. Am convenit la un design atipic. cu un singur tipogan si hopper. Suna bine. Capacul, design wise, e inutil. Ledul rosu in spate, da? RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Mihai.B - 26-06-2017 Led rosu in față lângă butonul army RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - alinmihon - 26-06-2017 (26-06-2017, 16:51)Mihai.B Wrote: Led rosu in față lângă butonul army poze :) Rasnita de cafea Honne by Hedone - vladdooo - 26-06-2017 Mai pe vineri asa cred Rasnita de cafea Honne by Hedone - Mihai.B - 30-06-2017 Hibridul meu este almost ready to be shipped :) ![]() ![]() RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - alinmihon - 30-06-2017 Arata bine! In 10 ani facem intalnirea posesorilor de Honne [Image: smile.gif] RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Mihai.B - 30-06-2017 Haha. Deal RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Lyvyoo - 04-07-2017 Baieti, eu am uitat sa pun ruleta pe ea. In varianta slim ce dimensiuni are Honne? RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Mihai.B - 04-07-2017 Voi adauga și eu dimensiunile in setup-ul Custome cu un hopper și un topogan. RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - HedoneCafe - 04-07-2017 (04-07-2017, 10:26)Lyvyoo Wrote: Baieti, eu am uitat sa pun ruleta pe ea. In varianta slim ce dimensiuni are Honne? Salut! Varianta slim are urmatoarele dimensiuni:
RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - vladdooo - 04-07-2017 vine saptamana asta rasnita cu capac? RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - HedoneCafe - 04-07-2017 (04-07-2017, 13:32)vladdooo Wrote: vine saptamana asta rasnita cu capac?Salut, Modelul de rasnita cu capac este in productie. Dat fiind numarul mare de comenzi, estimam finalizarea acesteia spre sfarsitul saptamanii vitoare. Revenim cu poze. Rasnita de cafea Honne by Hedone - vladdooo - 06-07-2017 Nu incropiti un var si pt Monolith? [emoji3] Rasnita de cafea Honne by Hedone - Mihai.B - 10-07-2017 Acum 5 minute am reușit sa o setez și e pregătită pentru cafeaua de mâine dimineață. Cam asa arată fără hopper și cu un singur topogan + butonul și LED-ul superluminic de la Honeywell. ![]() ![]() RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - CatalinH - 11-07-2017 Arata genial! sa o stapanesti sanatos! si multe extractii memorabile... ![]() RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Mihai.B - 11-07-2017 Da chiar arata foarte bine. Eram cam sceptic plaja nu am dat jos protecțiile de inox. E ok ca și mărime și arata foarte industrial. Ceea ce îmi place. RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - maki - 11-07-2017 wow, superb combo! RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - vladdooo - 17-07-2017 Ceva impresii noi? Pozele pt rasnita cu capac au fost decalate pana la sfarsitul lunii ![]() RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - FAP - 17-07-2017 Si eu astept ![]() Rasnita de cafea Honne by Hedone - vladdooo - 18-07-2017 Am intrebat daca se pot pune niste hoppere mai mici: nope RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - renatoa - 18-07-2017 Traducere: adica n-au chef sa caute un model de hopper cu diametrul respectiv la baza... 3D print se poate orice https://www.thingiverse.com/thing:1640076 Rasnita de cafea Honne by Hedone - vladdooo - 18-07-2017 Si eu sunt putin dezamagit |