Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX, TRAVALER, SIMPLICITY, M68c, REBEL, TITAN - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii)
+---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii)
+---- Thread: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX, TRAVALER, SIMPLICITY, M68c, REBEL, TITAN (/Thread-REDUCERE-RASNITA-MANUALA-KINU-PHOENIX-TRAVALER-SIMPLICITY-M68c-REBEL-TITAN)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - renatoa - 25-06-2019

Nu e cazul, diferentele sunt minore.
Poate un titlu de genul "Familia de rasnite manuale Kinu", chiar fara M47, din moment ce in prima pagina este pomenit si M38...

Reamintesc ca aceasta este o pagina in subforumul de reduceri, nu pentru discutii tehnice despre rasnitele Kinu.

RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - micrenda - 25-06-2019

Chiar dacă am deja un M47, ma bucur de aceasta comanda se grup: am câteva prieteni și colegi care isi cauta prima lor rasnita și Kinu Phoenix este o rasnita foarte bună pentru începutul (și nu numai).

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - remusmarian - 25-06-2019

Acum ramane intrebarea....merita sa iei m47 Pheonix sau sa astepti următoarele modele?:)
Decizii decizii

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - rdumitrescu - 25-06-2019

(25-06-2019, 13:20)remusmarian Wrote: Acum ramane intrebarea....merita sa iei m47 Pheonix sau sa astepti următoarele modele?:)
Decizii decizii

Doar ca o mică informație tehnică, dpdv măcinătură Phoenix este identică cu M47. Deci dacă vrei un M47 de 2 ori mai ieftin decât M47, dar cu o construcție mai simplă, poți lua liniștit Phoenix. Dacă vrei un plus de plăcere în utilizare (deși unii ar zice că e de gustibus), iei varianta mare. Phoenix e cam la fel de ușoară / grea ca Traveler - 700g Phoenix, 600g Traveler. Nu cred că apar modele noi așa cu nemiluita :)

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - Laddu - 25-06-2019

Nimic despre cuțitele de brew?

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - Lyvyoo - 25-06-2019

Kinu M47 se produce greu momentan va mai dura pana sa se reamenajeze spatiul asa cum era odata, pentru o producție extinsa. Cel mai probabil nu va mai primi vreo reducere semnificativă dar ramane de vazut ce ne rezervă fabrica pe viitor.
Pentru alte tipuri de cutite pt Phoenix , care sa poata fi schimbate acasa de catre user (doar rotorul) se fac teste pe diverse profiluri de taiere. Va mai dura mult dar cand vor aparea alte cutite se vor putea (cel mai probabil ) cumpăra separat.

RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - Oly - 25-06-2019

Pentru a fi sigur ca am inteles...comanda o trimitem personal, prin intermediul formularului (nefiind nevoie de o centralizare a comenzilor de catre un terț), urmand sa fim contactați de cei de la fabrica pentru detalii facturare/plata, livrare etc. Corect?

Sent from my mobile, using Tapatalk

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - danMarius - 25-06-2019

la 700 lei eu cred ca va 'rupe' acest Phoenix.

dupa 9 luni de M47 pot spune ca-si merita banii. acum ca se pot obtine aceleasi rezultate la un pret cu 30% mai mic... pretty much makes it a 'no brainer'

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - remusmarian - 25-06-2019

(25-06-2019, 15:30)Oly Wrote: Pentru a fi sigur ca am inteles...comanda o trimitem personal, prin intermediul formularului (nefiind nevoie de o centralizare a comenzilor de catre un terț), urmand sa fim contactați de cei de la fabrica pentru detalii facturare/plata, livrare etc. Corect?

Sent from my mobile, using Tapatalk
Aceeași întrebare o am si eu

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - Lyvyoo - 25-06-2019

Cererea este atat de mare pentru Kinu incat nu e nevoie de liste si asteptare pentru un numar minim de înscriși.
Este suficientă trimiterea formularului, de catre fiecare in parte, iar fabrica va raspunde destul de rapid, pe email-ul lasat in formular.

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - lracu - 25-06-2019

Pot sa adaug si link-ul pentru manualul Phoenix?
https://kinugrinders.com/assets/site/products/manual/User%20Manual%20Phoenix%20WEB.pdf

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - Gaggiauser - 26-06-2019

Completat ieri formularul de pe pagina de reduceri / primit mail de la Kinu tot ieri / trimis inapoi catre Kinu formularul de comanda si confirmare plata. Acu astept jucaria :).

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Rala - 01-07-2019

Buna, as dori sa achizitionez aceasta rasnita undeva la mijlocul lunii septembrie deoarece atunci dispun de buget. Sunt sanse sa mai fie valabila reducerea atunci?

RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - micrenda - 01-07-2019

No, no way. Deobicei se întâmplă cam o data pe an.

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHEONIX - vyshy - 01-07-2019

(26-06-2019, 09:23)Gaggiauser Wrote: Completat ieri formularul de pe pagina de reduceri / primit mail de la Kinu tot ieri / trimis inapoi catre Kinu formularul de comanda si confirmare plata. Acu astept jucaria :).
In aceasi situație sunt si eu. Totul a decurs rapid. Ramane de văzut când ajunge dupa data de 10.07

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Rala - 02-07-2019

(01-07-2019, 15:42)micrenda Wrote: No, no way. Deobicei se întâmplă cam o data pe an.

Ok, reorganizat buget, completat formular, platit. Acum astept :)
Multumesc frumos de informatie :)

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - piticusmecher - 02-07-2019

Salut,
Ca si cei de mai sus completat,platit,,asteptam minunea !!! Multumesc celor care au facut posibila reducerea pt. membrii "esspressoman.ro" ! 

Seara faina !!!

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - lracu - 03-07-2019

Platit, re: la mail cu formularul completat si anexat, asteptam minunea din cenusa!
Seara faina si de la Ieși!

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - mihais - 03-07-2019

Am trimis si eu formularul completat si am efectuat si plata.
Multumesc comunitatii espressoman si celor de la fabrica pt reducere.

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Klaus71 - 05-07-2019

(02-07-2019, 18:03)piticusmecher Wrote: Salut,
Ca si cei de mai sus completat,platit,,asteptam minunea !!! Multumesc celor care au facut posibila reducerea pt. membrii "esspressoman.ro" ! 

Seara faina !!!

Buna ziua! Aceleasi multumiri comunitatii!

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - remusmarian - 05-07-2019

(05-07-2019, 07:51)Klaus71 Wrote:
(02-07-2019, 18:03)piticusmecher Wrote: Salut,

Seara faina !!!

Buna ziua! Aceleasi multumiri comunitatii!
+1
Abia astept sa vina jucaria

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - gateman007 - 05-07-2019

Am facut comanda si acum astept.

Cu multumiri comunitatii si celor de la Kinu.

Weekend placut!

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - chilea viorel - 05-07-2019

Comandat, plătit.
Multumiri domnului Liviu si celor de la fabrica Kinu.
S-auzim de bine !

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - dragos.stoian - 08-07-2019

Am completat formularul si am facut plata,astept cu nerăbdare! Multumim pentru reducere!

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - dicen5 - 10-07-2019

Vesti bune! Am primit pe e-mail numarul de AWB.
Abia astept sa o pun la treaba!  :D

Multumesc comunitatii si fabricii Kinu.

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Rala - 10-07-2019

Si eu la fel. Icepe numaratoarea inversa :)

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Lyvyoo - 10-07-2019

Punctualitate nemteasca! Au zis 10 iulie, 10 iulie a fost..

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - lracu - 10-07-2019

O intrebare...
Stie cineva care este firma de curierat cu care va fi livrat produsul?

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Bronson - 10-07-2019

(10-07-2019, 18:24)lracu Wrote: O intrebare...
Stie cineva care este firma de curierat cu care va fi livrat produsul?

Nici eu nu am gasit specificat nicarier. Am incercat sa caut AWB-ul pe siteurile mai multor firme de curierat. Aparent pachetul meu va veni cu DPD.

Incearca aici:
https://tracking.dpd.ro

RE: RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - lracu - 10-07-2019

Multumesc!
Eu am inceput cu Fan si m-am oprit acolo.