Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
BravoTamper, BravoDistribuidor - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii)
+--- Forum: Accesorii si intretinere (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Accesorii-si-intretinere)
+--- Thread: BravoTamper, BravoDistribuidor (/Thread-BravoTamper-BravoDistribuidor)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - Eugen26 - 21-03-2020

Salut,
Si pe mine m-ar interesa o pereche, doar dacă mai e posibil..?

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - SzabiV - 21-03-2020

(21-03-2020, 11:28)KrisssKros Wrote: Salut SzabiV
Mai ai cumva o pereche de arcuri? As dori sa cumpar si eu una, daca mai ai. Sau macar sa suport cheltuielile totale de transport 
Multumesc

Salut!
Trimite-mi in privat datele tale de livrare (nume+adresa+nr. tel.)
Nu stiu cand o sa reusesc sa le trimit in perioada asta de "carantina", dar te anunt cand a plecat plicul prin Fan C.

(21-03-2020, 15:09)Eugen26 Wrote: Salut,

Salut!
Nu stiu cand o sa reusesc sa le trimit in perioada asta de "carantina", dar te anunt cand a plecat plicul prin Fan C.

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - lorisl - 23-03-2020

(21-03-2020, 11:07)SzabiV Wrote: Salutari!

Sunt curios...cei care ati primit arcurile...ce parere aveti, cum se comporta tamperul cu arcul nou? ;-)

Mie imi place mai mult cu arcul nou. Am masurat forta de apasare si imi da exact 12 kg. Inainte cred ca erau 18 kg. Cred ca 18 kg is cam mult si rezulta un puc predispus fisurilor.

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - Ciprian75 - 23-03-2020

(23-03-2020, 13:23)lorisl Wrote:

Sunt curios...cei care ati primit arcurile...ce parere aveti, cum se comporta tamperul cu arcul nou? ;-)

Mie imi place mai mult cu arcul nou. Am masurat forta de apasare si imi da exact 12 kg. Inainte cred ca erau 18 kg. Cred ca 18 kg is cam mult si rezulta un puc predispus fisurilor.
nu te-a obligat sa macini mai fin?

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - dev - 23-03-2020

(23-03-2020, 13:23)lorisl Wrote:

Poate 12.66kg sunt și mai bune...

Oricum la 12kg se separă altfel aromele bune de cele rele.

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - lorisl - 23-03-2020

Nu pot sa imi dau seama cu cat macin mai fin. Cand am schimbat arcul am schimbat si cafeaua si am curatat rasnita (la Niche se misca singur inelul de marcaj).

BravoTamper, BravoDistribuidor - N3cks - 24-03-2020

(21-03-2020, 18:01)SzabiV Wrote:
(21-03-2020, 11:28)KrisssKros Wrote: Salut SzabiV
Mai ai cumva o pereche de arcuri? As dori sa cumpar si eu una, daca mai ai. Sau macar sa suport cheltuielile totale de transport 
Multumesc

Salut!

(21-03-2020, 15:09)Eugen26 Wrote: Salut,

Salut!

Salut!
Nu știu cum mi-a scăpat discuția.
De o vreme nu mai primesc notificări...

Mai sunt cev arcuri rămase, adică unul?

Mulțumesc

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - Laddu - 24-03-2020

(23-03-2020, 13:33)Ciprian75 Wrote: nu te-a obligat sa macini mai fin?

Eu am strans o diviziune la Niche Zero. De asemenea, arcul mic, cel pentru suportul de autonivelare, mi se pare mai puternic. Nu prea mai pot misca cu un singur deget.

BravoTamper, BravoDistribuidor - Elian_CT - 05-04-2020

Nu știu dacă a mai pățit cineva, dar mare atenție când manevrati distribuitorul după ce puneți unt pe pâine la copii și va rămân degetele puțin unsuroase. Contactul de la înălțime al distribuitorului cu degetul mare al piciorului drept este unul memorabil.... Eu rămân fără unghie [emoji23]
De acum voi purta bocanci cu bombeu metalic când îmi prepar cafeaua.

Cred ca ar merge o banda elastica de silicon cu aderenta mare pusa pe el pentru a evita astfel de accidente.
Poate ceva de genul:

RON 7.83 | Xiaomi Power Bank 2 10000 mAh Soft Silicone Protective Anti-slip Case External Battery Cover Screw Thread Colourful Skin For
https://a.aliexpress.com/_dXbz61M

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - KrisssKros - 05-04-2020

Eu mi-am comandat de pe aliexpress inca de cand mi-a venit distribuitorul si mi s-a parut prea alunecos. O banda de silicon/cauciuc imbunatateste foarte mult manevrabilitatea si experienta utilizarii. Prima data am incercat cu banda de la Comandante, dar e cam ingusta (14 mm) si aluneca in jos, trebuie o banda de 19-20 mm latime si cca 200mm circumferinta. Cred ca se gasesc si pe la noi, prin magazinele de chinezarii, doar ca mie mi-a fost mai usor la un click distanta, nederanjandu-ma sa astept vreo 3 saptamani (la acea vreme).
https://www.aliexpress.com/item/32873521494.html

[Image: jvcCHfw.jpg]

BravoTamper, BravoDistribuidor - Elian_CT - 05-04-2020

[Image: f84a6ef77582e1df03ab717169718cda.jpg]
Gata! La brățară din silicon nu m-am gândit. Noroc ca mi-am adus aminte de ea. Trebuie sa mai găsesc una de completare.

BravoTamper, BravoDistribuidor - N3cks - 05-04-2020

(05-04-2020, 10:36)Elian_CT Wrote: Nu știu dacă a mai pățit cineva, dar mare atenție când manevrati distribuitorul după ce puneți unt pe pâine la copii și va rămân degetele puțin unsuroase. Contactul de la înălțime al distribuitorului cu degetul mare al piciorului drept este unul memorabil.... Eu rămân fără unghie [emoji23]

Cred ca ar merge o banda elastica de silicon cu aderenta mare pusa pe el pentru a evita astfel de accidente.
Poate ceva de genul:

RON 7.83 | Xiaomi Power Bank 2 10000 mAh Soft Silicone Protective Anti-slip Case External Battery Cover Screw Thread Colourful Skin For

Parca ai avut unt pe mâna și mai demult l tamper, îmi aduc bine aminte?! [emoji848][emoji3]

BravoTamper, BravoDistribuidor - vladdooo - 05-04-2020

Bine ca n-a picat pe gresie: era dubla avarie [emoji1787]

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - Elian_CT - 05-04-2020

(05-04-2020, 13:46)N3cks Wrote:
(05-04-2020, 10:36)Elian_CT Wrote: Nu știu dacă a mai pățit cineva, dar mare atenție când manevrati distribuitorul după ce puneți unt pe pâine la copii și va rămân degetele puțin unsuroase. Contactul de la înălțime al distribuitorului cu degetul mare al piciorului drept este unul memorabil.... Eu rămân fără unghie [emoji23]

Poate ceva de genul:

Parca ai avut unt pe mâna și mai demult l tamper, îmi aduc bine aminte?! [emoji848][emoji3]

:) ceva de genul.....
Cam mult unt pe blatul din bucatarie :D

(05-04-2020, 14:31)vladdooo Wrote: Bine ca n-a picat pe gresie: era dubla avarie [emoji1787]

nu.... tripla.... implica si sotia :)

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - MyR - 13-05-2020

Salutari,
Avem pe drum spre noi cel mai mare import ever, sper sa ajunga in 10-14 zile.
Foarte multi nemti si arabi pandesc ofertele noastre si aprox 65% deja este vanduta, recomand pentru toti cei interesati sa misca repede.
O sa fie puse produsele pe site in zilele urmatoare cu presale ( am sa anunt aici inainte cu o zi ) sa va pregatiti si sa aveti un head start de cateva zile fata de aparitia produselor pe siteurile noastre de afara..

---

M-a anuntat Gilberto ca dupa 2 ani schimba spring-ul pentru cele vechi ( utilizat ultima data acum de 2 ani ) ( deci nu-l mai poti seta de la 11.5 pana 17.5kg ). Spring-ul "nou" va fi fix de 15.5 kg. Avem si din astea cateva bucati pe drum, doritorii pot sa-l opteze pentru asta pro bono. 
Modelele care vin au deja incorporate arcul nou de 15.5Kg.

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - Gabri3l - 14-05-2020

Arcuri se mai gasesc? As fi interesat si eu de unul.

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - Razvan - 14-05-2020

Salut Myr,
Aveti preturile stabilite deja?
Cam pe la ce pret vor fi ?
Multumesc

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - MyR - 15-05-2020

@Gabri3l sigur, toti doritorii de arcuri, rog sa trimite un mesaj.

---
And we are ON! Ar trebui sa ajunga in vama saptamana viitoare, si pana vineri la noi in depozit.

Recomand sa trimiteti precomenzi, acem un waiting list destul de lung: Bravo Equipamentos para café

Manual de utilizare pentru distribuidor si pentru tamper

BravoTamper, BravoDistribuidor - mishu3113 - 16-05-2020

Eu dacă am cumpărat tamperul la importul trecut am arc vechi sau nou?

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - florin_e2 - 25-06-2020

Eu am folosit doua elastice de la o legatura de sparanghel, sunt cam ca alea de bani doar ca putin mai late si o idee mai putin flexibile. Se potrivesc perfect si vin gratis cu sparanghelul. Suportul de pluta e de la Ikea, costa vreo 5 lei setul de 2 buc. :D [Image: SGECQ0I.jpg]

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - TomaCaragiale - 13-11-2020

Salut,

Am luat si eu de cateva zile distribuitorul (tamperul il am de mai mult timp) dar am observat ca mereu se aduna cafea la final in cele doua fante. De asemenea, piesa care gliseaza la mine cade rapid chiar cu toate cele 3 suruburi prinse, nu stiu daca asa ar trebui sau are un defect al meu. Mentionez ca am cumparat modelul pe 54.7mm (pentru Dalla Corte), care din pacate are putin joc in sitele duble de la producator.

Voi ce experiente ati avut cu distribuitorul? Merita sa il pastrez sau sa il returnez si sa ma rezum la WDT + tamper?

BravoTamper, BravoDistribuidor - N3cks - 13-11-2020

(13-11-2020, 17:23)TomaCaragiale Wrote: Salut,

Am luat si eu de cateva zile distribuitorul (tamperul il am de mai mult timp) dar am observat ca mereu se aduna cafea la final in cele doua fante. De asemenea, piesa care gliseaza la mine cade rapid chiar cu toate cele 3 suruburi prinse, nu stiu daca asa ar trebui sau are un defect al meu. Mentionez ca am cumparat modelul pe 54.7mm (pentru Dalla Corte), care din pacate are putin joc in sitele duble de la producator.

Voi ce experiente ati avut cu distribuitorul? Merita sa il pastrez sau sa il returnez si sa ma rezum la WDT + tamper?

Salut!
Și eu am, tot pt dalla Corte.
Nu prea înțeleg problema... dar sunt pregătit sa ajut.
1. Unde aduna cafea?
2. Piesa cade desigur... nu are legătura cu cele trei șuruburi.

Personal sunt mulțumit și nu am întâmpinat probleme, sau poate nu știu eu. :)

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - rubenbristian - 22-01-2021

@MyR mai urmeaza vreun import de tampere pe 58mm in viitorul apropiat?

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - MyR - 23-01-2021

(22-01-2021, 08:32)rubenbristian Wrote: @MyR mai urmeaza vreun import de tampere pe 58mm in viitorul apropiat?

Salutari,
Chiar acum pregatim cel mai mare import ever de la Gilberto  :D
In zilele urmatoare ar trebui sa fie expediate, si de acolo cam 1-2 saptamani pana cand ajunge la noi.

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - andymatei - 30-01-2021

Vreo noutate pentru tamperele pe 58mm? :)

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - organon - 30-01-2021

Noutatea e veche,sunt cele mai bune. :)

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - coffecream dreams - 30-01-2021

(23-01-2021, 14:54)MyR Wrote:
(22-01-2021, 08:32)rubenbristian Wrote: @MyR mai urmeaza vreun import de tampere pe 58mm in viitorul apropiat?

Salutari,
Chiar acum pregatim cel mai mare import ever de la Gilberto  :D
In zilele urmatoare ar trebui sa fie expediate, si de acolo cam 1-2 saptamani pana cand ajunge la noi.
Buna MyR, 

Doresc sa ma inscriu pe lista pentru distribuitor Bravo 58.4mm, culoare negru
Comanda este ferma, doresc sa il cumpar. 
Multumesc frumos!

BravoTamper, BravoDistribuidor - vladdooo - 08-02-2021

(30-01-2021, 12:58)organon Wrote: Noutatea e veche,sunt cele mai bune. :)

Sincer, eu cam regret ca am renuntat la Pullman Bigstep tamper pt Bravo...

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - tecsi78 - 20-03-2021

Foarte bun tamperul, trebuia sa-l iau mai devreme. :)

RE: BravoTamper, BravoDistribuidor - sebas - 20-03-2021

(08-02-2021, 22:55)vladdooo Wrote:
(30-01-2021, 12:58)organon Wrote: Noutatea e veche,sunt cele mai bune. Smile

Sincer, eu cam regret ca am renunțat la Pullman Bigstep tamper pt Bravo...

Într-adevăr, păcat! Mi-a sosit și mie tamperul pullman BigStep varianta Jarrah LONG acum trei zile! BravoTamper gen sunt bune până iți formezi mâna; neapărat, în opinia mea, merită să păstrezi și un tamper clasic.