![]() |
|
Cafea verde - surse, preturi - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Prajitorii de cafea si cafenele de specialitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Prajitorii-de-cafea-si-cafenele-de-specialitate) +---- Thread: Cafea verde - surse, preturi (/Thread-Cafea-verde-surse-preturi) |
RE: Cafea verde - surse, preturi - Denis - 02-02-2017 Ohoo e buna asta, preturile raman cele puse de Cortina sau cum le aflam? se poate un update eu unul chiar sunt interesat. RE: Cafea verde - surse, preturi - Fane - 02-02-2017 sa sune cineva la numarul indicat. RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 02-02-2017 Au sunat cel putin 2 (eu al doilea). Astept inca oferta pe email. RE: Cafea verde - surse, preturi - krust - 02-02-2017 (02-02-2017, 15:27)Fane Wrote: sa sune cineva la numarul indicat.Sa sune, cine l-a determinat sa ia decizia asta...cred ca are timp, din ce am vazut si sa posteze ce a aflat ! Macar atat ! RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 07-02-2017 E de bine . [Image: tongue.gif] RE: Cafea verde - surse, preturi - Fane - 07-02-2017 hai, permite-mi accesul, ca m-ai facut curios. :P RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 07-02-2017 Am reusit? RE: Cafea verde - surse, preturi - Fane - 07-02-2017 nope. :( RE: Cafea verde - surse, preturi - bubucalu - 07-02-2017 am cerut si eu accesul, pana-l primesc, cam cat de bine e? RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 07-02-2017 Idem. Nu l-am dat? RE: Cafea verde - surse, preturi - nickso - 07-02-2017 Mere RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 07-02-2017 Pere si bretele [Image: tongue.gif] Mersi! RE: Cafea verde - surse, preturi - bubucalu - 07-02-2017 Mere si aci :) Multumesc. RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 07-02-2017 Mere la toti atunci. Uff. RE: Cafea verde - surse, preturi - Levo - 07-02-2017 [Image: biggrin.gif] ....e....e RE: Cafea verde - surse, preturi - orhapetru - 07-02-2017 Multumesc pentru preturi...primisem si eu mesaj de la Dl Jenei [Image: wink.gif] RE: Cafea verde - surse, preturi - mihneasusan - 07-02-2017 Preturile pe site sunt puțin mai mari. Se face reducere pentru noi sau au crescut puțin preturile? (3-5 lei la kg) RE: Cafea verde - surse, preturi - renatoa - 07-02-2017 Este un intermediar in plus fata de Cortina, care face ambalarea la kilogram, serviciul asta costa... RE: Cafea verde - surse, preturi - mihneasusan - 07-02-2017 Eu mă refeream chiar fata de prețurile din lista bestcoffee valabilă din 1.1.2017. RE: Cafea verde - surse, preturi - Lyvyoo - 07-02-2017 3-5 lei, 3-5 grame, tot acolo :) RE: Cafea verde - surse, preturi - mihneasusan - 08-02-2017 In ultimul timp am luat verde de pe kfea.ro. preturi ok, 10 lei 250 grame și avantajul că poți cumpăra cat prăjești. Cafeaua e bună, nu am găsit boabe sparte sau cu gauri. Au o ofertă destul de bogată. Magazine in Calea Plevnei sau 11 iunie (Unirii). Merită încercat. Ultima prăjire, un SHB
RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 08-02-2017 Poate acum este clar si pentru farmacisti si pentru toata lumea: Buna ziua, In urma discutiei avute am atasat preturile pentru espressomani. Produsele se pot gasi si pe bestcoffee.ro . Pe site sunt preturi mai mari dar pentru clientii fideli avem discounturi. Oricum eventualele comenzi se vor da tot prin site. Laurentiu Mihalcea Best Coffee RE: Cafea verde - surse, preturi - Levo - 08-02-2017 Comoara la casa omului...cum ai gasiti dom'le...multumim frumos...( amazing... [Image: smile.gif] ...! ) RE: Cafea verde - surse, preturi - mihneasusan - 08-02-2017 Mulțumesc. Nu e o problema 2-3 lei în plus dar e frumos sa ști că ești ,,favorizat" că tot e la modă... [emoji3] RE: Cafea verde - surse, preturi - Levo - 08-02-2017 @baloozzy - Daca va referiti la farmacia Helya- Farm , din Targoviste - sa stiti ca nu-mi apartine , este a sorei mamei mele si varul meu se ocupa de aprovizionarea farmaciilor din Targoviste. Eu doar sunt in schimburi de experiente pe acolo si e ceva de genul naturism / homeopat vs. alopat... [Image: biggrin.gif] ...deci nu sunt din staff... RE: Cafea verde - surse, preturi - renatoa - 08-02-2017 (08-02-2017, 00:22)mihneasusan Wrote: In ultimul timp am luat verde de pe kfea.ro. preturi ok, 10 lei 250 grame și avantajul că poți cumpăra cat prăjești. Cafeaua e bună, nu am găsit boabe sparte sau cu gauri. Au o ofertă destul de bogată. ... Wow, nu am mai trecut de mult pe la ei pe site, oferta e daramatoare... daca si calitatea e pe masura iti trece de facut import... comand azi jumate din fiecare. RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 08-02-2017 Pai ne-a spus bubucalu de mult. Te-ai cam lasat pe tanjeala cu temele? RE: Cafea verde - surse, preturi - mihneasusan - 08-02-2017 Am incercat toată gama de pe kfea.ro. Mi se pare mai ,,uscată' si nu are mirosul ăla specific de cafea verde proaspătă. Rezultatul final în schimb fost peste cafelele pentru care am plătit pana acum dublu. Cred că motivul este tot instalația mea de prăjire care se descurca greu cu boabe dry darămite cu unele din care trebuie să mai scoată și apa. Oricum, pentru mine au fost cele mai reușite șarje de până acum cu gust deosebit. În special Costa Rica Olimpia pentru echilibru și Ethiopia pentru aciditate. RE: Cafea verde - surse, preturi - renatoa - 08-02-2017 Nu am mai cercetat ca am avut stocuri... acum am intrat in ultimele 2 kg de la compass RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 08-02-2017 Si eu, ultimul kg de Brazilia. |