Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Rasnita de cafea Honne by Hedone - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii)
+--- Forum: Rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Rasnite)
+--- Thread: Rasnita de cafea Honne by Hedone (/Thread-Rasnita-de-cafea-Honne-by-Hedone)

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - alinmihon - 20-06-2017

(20-06-2017, 13:53)FAP Wrote: Da , am uitat sa vin cu ultimele noutati . Am dat telefon la Craiova , am primit pe mail toate detaliile cerute si voi lua o decizie ...saptamana in curs . Singura mea problema e daca rasnita are nevoie de un buton "army" pe fata in loc de "butonul rosu" standard . Poate colegii care o detin imi pot argumenta pro sau contra !

Am ales butonul cu flip (army) din ratiuni de design. Si cel rosu face fix aceeasi treaba.

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - vladdooo - 20-06-2017

se potriveste cu cel de la expobar [Image: smile.gif]

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - FAP - 20-06-2017

M-am referit doar la fiabilitate ! Am crezut ca varianta "army" ar fi mult mai fiabil/rezistent datorita unor "presupuneri/informatii" ca cel standard ar fi mai fragil . Iar eu NU vreau vizite in service  [Image: smile.gif] !
Pentru mine oricum designul general pare mai mult a unui tanc decat a unui "electrocasnic glossy de fite" asa ca schimbarea unui buton cu altul ...nu cred ca rezolva mare lucru !

(20-06-2017, 14:43)FAP Wrote: M-am referit doar la fiabilitate ! Am crezut ca varianta "army" ar fi mult mai fiabil/rezistent datorita unor "presupuneri/informatii" ca cel standard ar fi mai fragil . Iar eu NU vreau vizite in service  [Image: smile.gif] !
Pentru mine oricum designul general pare mai mult a unui tanc decat a unui "electrocasnic glossy de fite" asa ca schimbarea unui buton cu altul ...nu cred ca rezolva mare lucru !

Butonul ales de mine este un buton de tanc. Costa extra vreo 170 lei parca si, evident, e mult mai fiabil decat cel de plastic.

(20-06-2017, 14:43)FAP Wrote: M-am referit doar la fiabilitate ! Am crezut ca varianta "army" ar fi mult mai fiabil/rezistent datorita unor "presupuneri/informatii" ca cel standard ar fi mai fragil . Iar eu NU vreau vizite in service  [Image: smile.gif] !

https://sensing.honeywell.com/honeywell-sensing-micro-switch-tl-toggle-product-sheet-005430-2-en.pdf

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Dot - 20-06-2017

(20-06-2017, 16:45)alinmihon Wrote: https://sensing.honeywell.com/honeywell-sensing-micro-switch-tl-toggle-product-sheet-005430-2-en.pdf

[Image: biggrin.gif] [Image: biggrin.gif] [Image: biggrin.gif]

Am o indoiala ca este acel buton....

Eu zic sa alegi butonul care iti place cum arata si sa nu-ti faci probleme cu fiabilitatea.

Chiar imi place rasnita - a nu se interpreta gresit afirmatia de mai sus!

(20-06-2017, 19:10)Dot Wrote:
(20-06-2017, 16:45)alinmihon Wrote: https://sensing.honeywell.com/honeywell-sensing-micro-switch-tl-toggle-product-sheet-005430-2-en.pdf

Am o indoiala ca este acel buton....

Eu zic sa alegi butonul care iti place cum arata si sa nu-ti faci probleme cu fiabilitatea.

Chiar imi place rasnita - a nu se interpreta gresit afirmatia de mai sus!

Eu nu :))

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - FAP - 20-06-2017

De tanc ...sa ramana  [Image: smile.gif] !!!

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - renatoa - 20-06-2017

http://www.adelaida.ro/intrerupator-basculant-on-off-on-20a-spdt-military-grade-1tl1-7-honeywell-clone.html

Unul din prajitoarele mele de cafea m-a costat cu totul mai putin decat intrerupatorul asta :)

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Levo - 20-06-2017

Nu cred totusi ca reprezinta o problema acel buton pe motiv ca : - avem suport in RO ( extrem de cooperant ! ) aici ma refer la dl. Dragos , care ...doar cand va pica si ultima rasnita din ultima cafenea s-ar putea sa nu mai gasim butoane , apoi butonul este unul destul de simplist ( care poate fi strapat la nevoie , avandu-l pe cel din spate ( general ) , pana la gasirea altui buton de schimb si nu in ultimul rand , la magazinele de tehnica muzicala ,mufe si alte chestii ...sigur se va gasi ceva asemanator , poate chiar si cu LED incorporat sau full metal....insa , pana acum n-am avut probleme si nici nu am auzit pe cineva sa fi avut ...( este drept ca am si de rezerva... [Image: cool.gif] ) , insa eu folosesc rasnita in regim mai de casa asa...si nu prea cred ca ar pica la 4 cafele / zi , in mod normal...dar , mai stii...? [Image: biggrin.gif] ...

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Mihai.B - 21-06-2017

Am văzut ceva interesant cu led de la Honeywell. Cred ca singura problema poate apărea dacă profilul întrerupătorul este atipic, innaventualutatea unei schimbări e nevoie de unul la fel.

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Lyvyoo - 23-06-2017

La targul din Budapesta era si Versalab-ul german, al lui Titus Grinder. Ghiciti pretul? Vi-l spun la final :)

Intai un video:  https://www.instagram.com/p/BVPcxs7hEhe/

Si o poza

[Image: BnZ4H88.jpg]

Si pretul: 10.000  cu siguranta nu lei moldovenesti sau lire turcesti  :)

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - baloozzy - 23-06-2017

La MK îi dă și primul ajutor (îi ia tensiunea și îl stropește cu apă)?

Rasnita de cafea Honne by Hedone - vladdooo - 23-06-2017

Arata OZN Versalabul Titus. Imi place ca au acoperit cureaua, unul din punctele pt care inca ezit la Honne

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - adif - 23-06-2017

Quote:Imi place ca au acoperit cureaua
Daaa, pai de-acolo diferenta de pret! Si eu cred ca ar trebui sa mergi pe Versalab! [Image: cool.gif]

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Levo - 23-06-2017

Pentru capacul ce acopera cureaua , trebuie o stanta aparte si cum alta functie nu are , decat numai ornamentala / de design , nu cred totusi ca se merita efortul , dar cine stie...poate intr-un viitor... [Image: biggrin.gif] .
Pasta de lustruit se gaseste peste tot , pentru o asemanare relativa cu Versalab-ul...asa ca... e pe aproape.
( Ma intreb - retoric totusi - cam in ce conditii s-ar merita achizitia , adica ...ce ar trebui sa fii / sa faci sau ce cafea sa macini , ca sa merite banii...? ) - cumva , opusul consumerismului de serie i se opune epatarea unicatului ?...si cu ce ar veni in plus in rezultatul din ceasca... [Image: cool.gif] ...ce sa zic-  sunt cam acrii strugurii astia... [Image: biggrin.gif] ...

(23-06-2017, 10:50)vladdooo Wrote: Imi place ca au acoperit cureaua, unul din punctele pt care inca ezit la Honne
Capacul există, dar nu pe naked. Poți întreba cât costă. Dacă mă duc cu ea să-i pun al doilea sertar, cred că mă arunc și la capac.

Am intrebat, foarte prompti cei de la Hedone: costa 50 EUR "capacul"

Capacul nu se prinde în placa cu sertar? Daca e așa, 50 plus 1 sertar minim.

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - FAP - 23-06-2017

(23-06-2017, 12:44)vladdooo Wrote: Am intrebat, foarte prompti cei de la Hedone: costa 50 EUR "capacul"

Exista vreo poza cu capacul montat pe naked/slim ?

Mai cereti si voi info/poze [emoji3]

Am sunat eu acum si astept raspuns daca se poate monta capacul si pe naked...

Pai se poate, costa 50 eur, am zis mai sus

(23-06-2017, 12:59)vladdooo Wrote: Mai cereti si voi info/poze [emoji3]

Cand am discutat eu cu ei pe mail am primit poze de pe espressoman  [Image: smile.gif] !

Mie mi-au dat si alte poze, dar si link-urile catre forum

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - HedoneCafe - 23-06-2017

Salut tuturor!

Exista doua variante:
- rasnita in varianta naked, cu capac montat;
- rasnita cu doua incarcatoare de cafea (sau sertare) si cu capac montat. 
Nu se poate monta capacul pe un singur incarcator.

Producem o rasnita varianta naked cu capac si vom publica pozele aici, pe topic, cel mai probabil la inceputul lunii iulie. 

Suntem aici pentru orice informatii suplimentare.
Cu drag,
Echipa Hedone Cafe

RE: Rasnita de cafea Honne by Hedone - Mihai.B - 23-06-2017

multumim pentru interventie :)
astept sa ma contactati pe privat in urma comenzii de acum 15 minute :))))

(23-06-2017, 13:05)vladdooo Wrote: Pai se poate, costa 50 eur, am zis mai sus

Da...da...am inteles...intre timp am si raspunsul de la Hedone si chiar va interveni pe forum cineva autorizat de la firma...deci se poate si este ok , ma bag si eu la un capac... [Image: smile.gif] ...

si eu intentionez sa includ capacul. am ok-ul telefonic ca se poate.

Astept si eu poze ...slim cu capac sa pot da comanda  [Image: smile.gif]  ! Cu un capac de inox de genul Versalab din filmuletul prezentat de Liviu , Honne rezolva si ultima problema ...devine frumoasa !!!
Radem noi...glumim , dar un capac de genul va deveni fita suprema la Honne . Unii colegi au "naked" , altii "slim" , altii "cu buton military" ...eu imi voi trece in semnatura "Honne cu capac [Image: smile.gif] " !!!
Parca vad si discutii ulterioare...daca nu ai capac....degeaba [Image: tongue.gif] !

(23-06-2017, 14:12)FAP Wrote: Unii colegi au "naked" , altii "slim" , altii "cu buton military" ...eu imi voi trece in semnatura "Honne cu capac [Image: smile.gif] " !!!
Parca vad si discutii ulterioare...daca nu ai capac....degeaba [Image: tongue.gif] !
Daca nu gravezi numele pe capac degeaba. 
ca oglinzile de BMW