Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Comanda grup - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate)
+---- Thread: Comanda grup (/Thread-Comanda-grup)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Costa79 - 01-11-2016

Asteptam pozitia oficiala a  importatorului pt Brewtus 4 si apoi vedem ce se poate face pt grup.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - vladdooo - 01-11-2016

(01-11-2016, 14:37)Mariano Wrote: stati asa, poate intru si eu la reducere cu Strega [Image: smile.gif] Costa suna-l pe Ionut si intreaba.

strega e la alt importator

Am primit datele de la toti, suntem 7 plus Vladdooo 50-50 pt Brewtus 4. Sper sa primim totusi un raspuns pozitiv, daca nu incercam si in alta parte. Din pacate e spatiu mare pana la urmatorul DB. Brewtus e imbatabil la raportul pret/calitate, stiu ca multi faceti eforturi pt acest aparat.
In speranta ca si Vladdooo ni se va alatura am fi destul de aproape de nr final 10, plus ca ar mai fi accesoriile la mijloc, le-am putea lua tot de la importatorul Brewtus si am compensa cumva lipsa celor 2 aparate . Eu am lista lunga pt Concept Art: cesti, termomentru lapte, cantar, sita oarba, portafiltru fara fund, perii, decalcifiant. Sper sa conteze si acestea.

salutare, mai jos raspunsul final,  il rog si pe Vladdoo sa se hotareasca :
"
Buna ziua,

Pretul final pentru Expobar Brewtus IV ( Office Leva Dual Boiler ) cu PID,
pompa vibratoare si rezervor – 5690 lei (aprox.1260 Euro)  (Dual Boilerul cu
cel mai bun raport pret/dotari din lume) este  de 1150E - 5290 lei cu tva
plata integral in avans.

Va anunt ca am 2 persoane interesate sa achizitioneze expobarul si se pot
cumula comenziile pentru a trimite comanda.( 10 buc )

Ca si termen de livrare , maxim 4 saptamanii.

Va rog sa-mi comunicati daca factura pentru avans se face pe o singura firma
/persoana fizica sau separat.

Am rugamintea sa- mi comunicati  un raspuns final impreuna cu datele de
facturare si livrare.

Multumesc, 
O zi buna!

Mit freundlichen Grüßen /Cu respect / Best regards,

Madalina Mamaligan

S.C. Partener Coffee Services S.R.L
Str. Valea Argesului, nr.11, sector 6, Bucuresti "

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - mihneasusan - 01-11-2016

Super! Eu vreau factura separat. Plata o facem direct la importator on baza listei nu? Nu prea înțeleg de ce apar 2 preturi, odată cel de comunitate și apoi extra reducerea. În fine, atât timp cât este 5290 e ok.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Ovidiu85 - 01-11-2016

Cred ca cel mai simplu e ca facturarea sa se faca separat, adica noi trimitem lista cu datele tuturor, iar ei trimit cate o factura, pentru fiecare, pe mail. Pe baza facturii individuale, se poate face transferul in contul importatorului.
Eu confirm inca o data comanda pentru modelul cu vibratoare, astept factura pe mail. Am trimis acum si adresa de livrare.

De acord!

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - radone - 01-11-2016

Eu imi mentin optiunea pentru varianta cu pompa rotativa, despre care D-na Madalina n-a zis nimic in oferta. Credeti ca e ok sa discut personal cu dansa un eventual discount ?

@ radone am rugat importatorul sa clarifice pretul ( cred ca va fi acelasi procent de discount)
@ fireworker: nu am adresa ta de mail si nu te-am putut include in CC

Am trimis un mail catre importator (CC toti userii care mi-au furnizat adresa de mail), si am specificat: membrii grupului,  ca dorim facturi individuale si e datoria fiecarui membru al grupului sa contacteze importatorul si sa furnizeze informatiile de facturare si eventual cereri pt rasnite, accesorii etc.

Pretul e 5290 lei tva inclus azi ( banuiesc ca va fi functie de cursul valutar al zilei de emitere a facturii), pretul tb platit integral dinainte.

Am putine emotii cu Vladdooo pt ca oferta e pt 8 aparate si il rog pe aceasta cale daca e hotarat, acum e momentul pt achizitie.

Spune-ne când putem face plata. Si ce se întâmplă dacă vreunul dintre noi da înapoi. Sper sa fim cu toții serioși și când avem confirmările de la toți cei implicați să facem plata in termen de cel mult 3 zile. Ok?

Comanda grup Expobar Brewtus IV - Fireworker - 01-11-2016

Mulțumesc pentru INFO!

Hai sa trimitem toti mai intai mailurile catre importator pana maine inclusiv, sa primim facturile si apoi sa ne ocupam de plata. Seriozitatea cred ca a fost prima cerinta si eu zic ca nu sunt probleme. Astept insa raspunsul final al lui Vladdooo.

Începând de azi? Dacă Vladdooo nu intra mai este valabilă oferta? Cum formulăm mail-ul? Propun să păstrăm toți la subiect tema grupului nostru iar în conținut să facem referire la prețul redus.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Costa79 - 02-11-2016

Eu sper sa ramana oferta valabila si fara Vladdooo , Radone vrea o rasnita Vario Home, plus accesoriile daca mai comandam sa umplem spatiul pana la comanda lipsa. La mail propun titlu : "Achizitie grup Expobar Brewtus 4 Espressoman", Madalina de la caffea.ro are numele tuturor cu detaliile de contact -adresa ei o aveti.
In cel mai rau caz importatorul poate cumpara un aparat si sa-l tina pe stoc eventual.

Am trimis cererea mea catre importator si am formulat asa:"Buna ziua,Va rog emiteti factura proforma pt Expobar Brewtus IV ( Office Leva Dual Boiler ) cu PID,pompa vibratoare si rezervor , pret 5290 ron tva inclus ( sau 1150 eur), agreat de dvs ca achizitie grup Espressoman, cu urmatoarele detalii de facturare: etc. etc. etcPlata o voi face prin transfer bancar on-line in contul dvs de pe factura ( va rog sa specificati ce tb sa includa detaliile platii). Separat (alta comanda pt ca vreau unele detaill pe care nu le gasesc in descriere si nu vreau sa intarzii comanda pt espressor), doresc sa comand si urmatoarele accesorii:etc.etc.etc "

Comanda grup Expobar Brewtus IV - Rachim - 02-11-2016

O rasnita Vario Home voi lua si eu asa ca nu ar trebui sa fie probleme. Voi trimite in cursul zilei de astazi email cu toate detaliile.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - mihneasusan - 02-11-2016

Am trimis si eu mail. Aștept răspuns!

Deci ar fi si 2 rasnite Vario Home..eu zic ca e de bine. Asteptam si oferta pt Radone la rotativa, am cerut clarificari in mail aseara. Cred ca azi se primeste raspuns, daca nu il rog pe Radone sa sune la nr din semnatura sa incerce sa vb ca Madalina. Din pacate cu telefonul la mine mai greu...
De Vladdooo nu mai reusesc sa dau, i-am dat si mail...si nici nu a postat aici ceva. Poate azi, am promis un raspuns final celor de la caffea.ro in 24 h in legatura cu pozitia lui.

Comanda grup Expobar Brewtus IV - Fireworker - 02-11-2016

Trimis email, aștept răspuns.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - radone - 02-11-2016

Am sunat, Madalina lipseste astazi, mai incerc maine. Nici eu nu cred ca vor fi probleme, incaseaza o suma destul de mare.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - vladdooo - 02-11-2016

salut,

nu stiu de ce, dar nu primesc mail-uri de pe forum.
pm-urile le primesc

din pacate, nu m-am hotarat nici acum. mi se pare totusi o suma foarte mare.

in plus, nu sunt deloc confortabil cu a plati toata suma in avans si apoi sa astept cu "sufletul la gura" ~4 saptamani

mai bine, ca sa nu va incurc, raspunsul meu este nu

multumesc

ok , vladdooo, e decizia ta, eu cred totusi ca nu se pute problema seriozitatii celor de la caffea.ro, insa noi iti respectam decizia.
voi contacta magazinul si voi specifica ca am ramas 7.

Cu toții facem eforturi cred. O astfel de oferta nu ar trebui pierdută dar fiecare cu decizia lui.

Yupi! Am primit mesaj de la Madalina. Mâine revine cu factura.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Daniel260 - 02-11-2016

Salut

Miine va spun dacă iau eu locul lui vladoiu.

Cel mai probabil voi face și eu comanda alături de voi.

Meri

Bravo! Oricum reducerea este aprobată și în condițiile actuale din moment ce mâine vom primi facturile asa ca avantajul este exclusiv al tău Daniel260!

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Daniel260 - 02-11-2016

Sa îmi dai și mie pe PM datele pentru a lua legătura cu cei de la importator.

Mulțumesc

Costa79 este cel care a înaintat lista. Cred că tot el trebuie să anunțe că mai este un doritor. Până atunci, adresa de mail a importatorului este:
madalina.mamaligan@caffea.ro
Sa specifici ca faci parte din grupul de achiziție cu reducere.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Costa79 - 03-11-2016

Am primit raspuns ca pe maine ar tb sa primim facturile proforme, va rog sa confirmati toti cei care ati trimis mailul cu datele de facturare (pana acum vad 4 confirmari aici), Radone inca asteapta raspuns cu pretul pt pompa rotatitva.

@Daniel260 cand te hotarasti 100% da-mi PM cu datele cerute.

Comanda grup Expobar Brewtus IV - Ovidiu85 - 03-11-2016

Salut, si eu am trimis mailul si am primit raspuns ca azi primim factura.

Comanda grup Expobar Brewtus IV - Rachim - 03-11-2016

Am primit si eu raspuns. Asteptam cu interes factura. :)

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Costa79 - 03-11-2016

Cred ca a mai ramas Cristia74 sa confirme, daca nu ma insel.

Comanda grup Expobar Brewtus IV - Rachim - 03-11-2016

Am primit factura pe mail si in cursul zilei voi face plata.