![]() |
|
Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D (/Thread-Accesoriu-distributie-cafea-la-imprimanta-3D) |
Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Zaheyu - 03-11-2016 Am primit si eu dispozitivul. Merge f bine. Multimesc. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - orwo - 03-11-2016 ai vreo idee ce sa fac sa nu mai ramana cafea pe el? RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - vargoneti - 04-11-2016 Salut , as dori si eu unul reglabil , negru , pentru site IMS de 58mm. Te sun sau cum procedam ? RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - beberules - 04-11-2016 (03-11-2016, 20:08)orwo Wrote: ai vreo idee ce sa fac sa nu mai ramana cafea pe el? Îl vopsim cu Ultra Ever Dry. [Image: tongue.gif] Eu mă gândeam să încerc cu un smirghel fin, dar nu știu cât de bună e ideea, având în vedere rizurile alea și faptul că în mod normal am înțeles că se finisează cu vapori de acetonă. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - RaduCarutasu - 04-11-2016 (03-11-2016, 20:08)orwo Wrote: ai vreo idee ce sa fac sa nu mai ramana cafea pe el? Eu, am mai scris asta, presez usor, dar nu pana la umărul dispozitivului, il rotesc 1-2 ture, il ridic puțin si il rotesc un sfert sau o jumătate de tura si il așez pe puc si presez pana la umăr, pentru a-l nivela si pentru a elimina amprentele de pe suprafața cafelei. Il mai ridic odată si il învârt ca pe un titirez pe suprafața, sprijinit pe umăr si toată cafeaua se desprinde de pe talpă. Totul in doar câteva secunde, max. 7-8. Câteodată mai raman urme de macinatura pe lateralul dispozitivului însă acestea nu deranjează. Si pe tamperul din inox polișat se mai întâmpla. La primele utilizări si pe mine m-a deranja cafeaua rămasă pe talpa si amprenta cu denivelare, care rămânea imprimată pe suprafața pucului. După ce am început sa procedez ca mai sus, am rezolvat ambele probleme; pucul are suprafata neteda si plana iar pe talpa dispozitivului nu mai rămâne lipita cafea măcinată . RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - orwo - 04-11-2016 ms am sa incerc ,scuze ca nu am apucat sa citesc ceea ce ai mai scris ,mi-a scapat :( RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Semaca007 - 14-11-2016 Salut Kamasi, As vrea si eu un dispozitiv reglabil pt sita IMS de 18 g, de 58.4 am inteles ca tr sa fie, cu cat mai multe saibe. :) Ce culori mai ai disponibile? RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - cristia74 - 18-11-2016 Am comandat si eu dispozitivul. Inteleg ca sunt cel putin doi utilizatori care afirma ca nu mai folosesc tamper-ul. Sunt la inceput si vreau sa stiu daca mai este nevoie sa investesc in tamper sau nu. Multumesc ! RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - gremy - 18-11-2016 Da. Tamperul este foarte recomandat. Nu e chiar asa bine sa il folosesti la maxim reglat. Eu am varianta din metal, si inca folosesc tamperul, si am ce tampa. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Mariano - 18-11-2016 Kamasi un Funnel cred ca poti sa faci: https://www.youtube.com/watch?v=2xIcEhhmoz0 RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 18-11-2016 Valeu, un pic domnilor, cred ca am lipsit ceva timp de pe aici. Din cauza suprafetelor inclinate, imprimant nu poate lucra decat in trepte, incerc sa redau cit mai bine suprafata continua, fara asperitati, folosesc ca final un smirghel P600, , dar tot imi ia in jur a doua ore pentru finisajul fetelor nivelatoare, o ora pentru tratamentul cu acetona si apoi o zi pentru spalare si uscare. Pentru cine mai doreste nivelator, va rog lasati mesaj privat am avut mult de lucru pentru imprimanta cu rasina si nu prea am mai intrat. (03-11-2016, 20:08)orwo Wrote: ai vreo idee ce sa fac sa nu mai ramana cafea pe el?finisaj cu smirghel din ce in ce mai fin si rabdare de inca 2 ore, suprafetele inclinate sunt mai greu de facut (14-11-2016, 22:48)Semaca007 Wrote: Salut Kamasi, Alb Natur (alb laptos cu o tenta galbuie), Rosu, Albastru deschis (bleu), Albastru Navy, Verde, Maron, Beije, Verde electric, Portocaliu, Negru, Lasati datele de contact pe privat (nume, adresa, nr telefon) (18-11-2016, 20:56)Mariano Wrote: Kamasi un Funnel cred ca poti sa faci: https://www.youtube.com/watch?v=2xIcEhhmoz0Se poate face, singura problema ar fi dimensiunea exterioara a portafiltrelor, si problema greutatii, ar trebui sa il fac in asa fel incat sa se prinda de ghearele portafiltrului, si aici incep variabilele, grosimea ghearelor, lungimea, distanta de la buza pana la fata ghearelor, etc, RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 24-01-2017 noul model cu 3 spite si inelul antiamprastiere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - ionut_v - 27-01-2017 Arata bine! Este dat in productie? [Image: smile.gif] RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 28-01-2017 (27-01-2017, 20:24)ionut_v Wrote: Arata bine! sunt 2 executate si doua pregatite de printare RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - ionut_v - 28-01-2017 Pot sa ma inscriu la beta-testeri? [Image: tongue.gif] . Daca se poate, as dori 57.4, cum ai mai printat si cealalta versiune si culorile din imaginea de mai sus. Multumesc! Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - mishu3113 - 28-01-2017 La ce preț este ultimul model cu inel cu tot? Mulțumesc RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 29-01-2017 (28-01-2017, 11:01)ionut_v Wrote: Pot sa ma inscriu la beta-testeri? [Image: tongue.gif] .Sunteti la numarul 4 in lista, sper sa onorez saptamana asta toate cererile RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - ionut_v - 29-01-2017 (29-01-2017, 02:34)kamasi Wrote:(28-01-2017, 11:01)ionut_v Wrote: Pot sa ma inscriu la beta-testeri? [Image: tongue.gif] .Sunteti la numarul 4 in lista, sper sa onorez saptamana asta toate cererile Multumesc mult! RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - ionut_v - 04-02-2017 [Image: biggrin.gif] [Image: biggrin.gif] [Image: biggrin.gif] Am primit ustensila de la colegul Kamasi. Arata foarte ingrijit si retine mult mai putina cafea, aproape insesizabil comparativ cu v 2.0 cu 4 spite. Urmeaza sa testez si un shot cu portafiltru bottomless si sa apreciez curgera. Multumesc! RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 04-02-2017 (04-02-2017, 00:17)ionut_v Wrote: [Image: biggrin.gif] [Image: biggrin.gif] [Image: biggrin.gif]Cafele aromate si cremoase RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - PaulN - 06-02-2017 As dori si eu unul pentru Lelit Victoria (grup de 58mm - 58.4mm se potrivește bine). Am trimis PM - trimit și e-mail? RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 06-02-2017 Am raspuns PM RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - mardiac - 06-02-2017 Buna seara, doresc si eu unul pentru LaSpaziale miniVivaldi (grup 53mm). Trimit si PM RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - PaulN - 19-02-2017 (06-02-2017, 12:36)kamasi Wrote: Am raspuns PMFoarte bun :) îl folosesc după WDT și e mult mai bine decât fără. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - catalinu - 19-02-2017 Am primit dispozitivul, uniformizeaza bine, am sesizat ca in timpul extractiei pe un GC cu portafiltru fara fund, peretii cestii sunt mai curati fata de varianta tampare fara uniformizare. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 20-02-2017 Multumesc de aprecieri, cafele aromate si cremoase RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - maxx22 - 23-03-2017 Aș dori și eu unul de 58,4! Verdele ăla brotacel. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - mihneasusan - 06-04-2017 Sal! Și eu as vrea unul pe roșu sau negru dacă există la 58.4 cu piulițe. Cât este greutatea totală acum? Preț cu transport București? Mulțumesc! RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - babacu - 06-04-2017 as vrea si eu unul tot 58,4 pentru GC 2015 tot in bucuresti. Merci RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Laurentiuu - 07-04-2017 As vrea si eu unul pentru Lelit PL41TEM (57 mm) Multumesc |