Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Prajitorii de cafea si cafenele de specialitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Prajitorii-de-cafea-si-cafenele-de-specialitate)
+---- Thread: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) (/Thread-Cafeaua-prajita-in-stil-italian-1st-wave-coffee)

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - nfs01 - 25-01-2024

[Image: vianocna-kava-z-Lidla-olejnate-zrna-768x897.jpg] Bellarom Caffé Crema Christmas Blend.
Un fel de passalaqua harem,mai am nevoie de ceva incercari neavand rasnita single dose

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Darsidius - 25-01-2024

Ce frumusete de cafea! :bi:

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - renatoa - 25-01-2024

Shhhh... topicul de dat cu paru e asta.
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-Cafea-in-stil-italian-vs-3rd-wave-coffee

Alta deosebire, aici e subforum Marketplace, acolo e Cafea ;) subtil... [emoji12]

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - hbvlad - 29-01-2024

The dark side Smile A sosit Gran Bar de la Saka, multumita colegului @bogono. La prima incercare a iesit ok, mai am de "bibilit" putin dar cred ca sunt pe drumul cel bun.
[Image: bXDwObS.jpg]

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - BennyLooterKing - 30-01-2024

(29-01-2024, 21:46)hbvlad Wrote: The dark side Smile A sosit Gran Bar de la Saka, multumita colegului @bogono. La prima incercare a iesit ok, mai am de "bibilit" putin dar cred ca sunt pe drumul cel bun.
[Image: bXDwObS.jpg]

Foarte faine ceștile de cafea... de unde le ai?

Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - vlaicu - 30-01-2024

Pana aici am ajuns cu "investigația". Vezi dacă le găsești pe site sau scrie-le. Poate exista și variante mai simple, totuși.
https://coffeelab.gr/

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - pablito - 30-01-2024

https://www.espressoman.ro/forum/Thread-Cum-arata-cafeaua-ta-de-azi?pid=170663#pid170663
Salut, citiți aici, de la postul #7.346, s-a mai discutat, este Logo Cups. O seară bună!

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - hbvlad - 01-02-2024

Cestile sunt realizate de Logo Cups, deci le gasiti la Cluj, nu tre' sa mergeti pana in Grecia :)

Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - vlaicu - 01-02-2024

Pai na, poate vrea sa meargă pana în Grecia [emoji1787].
Semănau destul de mult cu cele făcute de Logo cups dar na, nu sunt singurii.

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - hbvlad - 02-02-2024

(01-02-2024, 10:32)vlaicu Wrote: Pai na, poate vrea sa meargă pana în Grecia [emoji1787].
Semănau destul de mult cu cele făcute de Logo cups dar na, nu sunt singurii.
Cestile grecilor sunt realizate de Logo Cups, la Cluj

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - mmariusc - 11-02-2024

Espresso Napoletano e fortza Cool
Salimbene Caffetteria revisited... Acum 4 ani nu ne-am inteles deloc, dar acum.... mamma mia :D
[Image: dUdlBeF.jpg]

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Cris007 - 12-02-2024

Nu stiu daca a mai incercat cineva insa recomand si eu Domingo Cafe Tosca de la cafele premiate. Cremoasa, caramelata, corpolenta, nu prea am ce sa-i reprosez, poate ca e prea cuminte ca sa zic asa. Dar creaza dependenta. :)
Cel putin parca e un pic mai reusita decat Genovese Oro care era cafeaua mea de baza pana acum. Am observat ca si in familie mi se cere sa mai fac una in plus fata de perioada cand aveam Genovese, deci nu cred ca e doar o parere..

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - mmc - 27-02-2024

(12-02-2024, 19:53)Cris007 Wrote: Nu stiu daca a mai incercat cineva insa recomand si eu Domingo Cafe Tosca de la cafele premiate. Cremoasa, caramelata, corpolenta, nu prea am ce sa-i reprosez, poate ca e prea cuminte ca sa zic asa. Dar creaza dependenta. Smile
Cel putin parca e un pic mai reusita decat Genovese Oro care era cafeaua mea de baza pana acum. Am observat ca si in familie mi se cere sa mai fac una in plus fata de perioada cand aveam Genovese, deci nu cred ca e doar o parere..

Ai mai incercat ceva mai calitativ de la Cafele Premiate? Pare subtire pretul de 19 EUR/Kg pentru Tosca.

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Cris007 - 27-02-2024

La Genovese Espresso Oro am mai incercat care a mai fost recomandata si e intr-adevar foarte buna, nu ai ce sa gresesti cu ea. Tosca e mai dulce parca dar trebuie consumata parca mai repede decat Genovese, isi pierde din aroma dupa un timp (ma refer la boabe dar si espresso). Oro ramane constant buna.

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - mmariusc - 27-02-2024

Tre Forze revisited... Un espresso fortza de fortza...  :D Piacere puro!
[Image: s9lGMvv.jpeg]

Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 27-02-2024

Nu e arsă ? Ultima oară când am încercat 3 forze era cărbune !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - adiszep - 27-02-2024

(27-02-2024, 21:04)d2florin Wrote: Nu e arsă ? Ultima oară când am încercat 3 forze era cărbune !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

It is how it is :)

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - mmariusc - 27-02-2024

Exact cum zice @adiszep!
Treaba e asa, fie nu iti place neam si ii dai pace, fie daca chiar te roade mai bagi o fisa cu riscurile de rigoare, sa te lamuresti 200%. :)
Acum vreo 5 ani nu mi-a placut nici Salimbene, nici Tre Forze, ziceam ca sunt de nebaut.... Acum mi se par bombeu, si fumigenatele astea au devenit my go-to espresso beans :D ... urmeaza Toraldo Arancio Cool
Forza Napoli!

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - BennyLooterKing - 17-03-2024

Mai este cineva interesat sa cumpere cafea de la Saka?

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - mmc - 19-03-2024

(17-03-2024, 22:52)BennyLooterKing Wrote: Mai este cineva interesat sa cumpere cafea de la Saka?

Eu as vrea un Top Selection Bar. Cum se procedeaza?

Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 19-03-2024

Și eu aș fi interesat

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - BennyLooterKing - 19-03-2024

Chestia ii ca eu am făcut aseară comanda si aștept factura... din păcate nu mai pot da înapoi

Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - vlaicu - 19-03-2024

Ba poți, vorbește cu doamna pe whatsapp și rezolvi orice pana sa îți trimită pachetu.

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - BennyLooterKing - 19-03-2024

I-am scris... aștept sa discutam pe whatsapp

Astept pe userul @mmc sa îmi scrie! Restul care mai doriți pana diseară sa îmi ziceți!

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Abru - 19-03-2024

Vreau si eu. Ti-am scris un PM.

Cei care ati mai comandat de la Saka, puteti recomanda de care sa iau?

Ti-am trimis pm @Abru

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - pablito - 19-03-2024

Salut, vreau și eu, îți scriu PM. Mersi frumos!

V-am dat pm dar nu mi-ati scris încă pe whatsapp

Userii @cpintilei și @mmc dacă vor cafea de la Saka să îmi scrie pe whatsapp am lăsat pm cu numărul de telefon mâine la amiaz îi dau notițele la doamna aia. Deci până la amiaz mai aveți timp, de preferat să puteți face transfer pe revolut sau IBAN mai merge!

RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - mmariusc - 07-05-2024

espresso vero, espresso perfetto = Naturalmente dolce, Cremoso, Cioccolattoso = Espresso Napoletano! Il resto è cancan! Cool
[Image: sD2Uxz1.jpeg]