![]() |
|
Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Prajitorii de cafea si cafenele de specialitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Prajitorii-de-cafea-si-cafenele-de-specialitate) +---- Thread: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) (/Thread-Cafeaua-prajita-in-stil-italian-1st-wave-coffee) |
Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 14-11-2023 Cineva din iasi care vrea sa împartă transportul pt o comanda de la coffe sake ? RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Darsidius - 14-11-2023 Faceti comanda de grup, poate va face si discount. Au si cafea single original prajita daca va intereseaza. Cat despre teapa, nici nu intra in discutie. Oamenii sunt la cele mai mari evenimente de cafea prezenti, si e afacere de familie. Sunt prezenti pe social media si raspund mereu rapid pe whatsapp. Daca sunteti fan cafele prajita dark, eu zic ca astia sunt cam nr 1 in lume. Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 14-11-2023 (14-11-2023, 18:38)distrugatorul Wrote: Am comandat pe Whatapp. Aveti link pe site-ul lor in acest sens. Prin ce aplicație ai plătit ? Am încercat prin Revolut dar contul dat de eu nu îl recunoaște Sent from my iPhone using Tapatalk RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - adiszep - 14-11-2023 Dacă cineva se încumetă la un group buy si eu as fi interesat. In Deva… RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - distrugatorul - 14-11-2023 Pai da mie imi cereau 15 euro pt 1 kg iar pt 2 kg...25 euro :))) creste exponential RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - renatoa - 14-11-2023 Asta nu e crestere expo, ci oarecum logaritmica. Exponential ti-ar fi cerut 40 euro pt 2 kg. Cresterea liniara este pretul per kg inmultit cu cantitatea, logaritmic este sub cel liniar, expo este deasupra. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - distrugatorul - 14-11-2023 Ai dreptate renato. Am zis-o in gluma :)) Exponential era daca pretul de tranaport per kilogram crestea cu fiecare kilogram adaugat. Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Mihai L - 14-11-2023 In principiu e varianta standard. Iei mai mult, te costa mai putin. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - distrugatorul - 14-11-2023 Darsidius nu e vorba de teapa aici. Cafeaua lor este cea mai misto pana acum pentru gustul meu. Dar probabil fiind mici, nu au contracte avantajoase cu transportatori. Am vazut si eu ca au si single origin. O sa incerc si din alea. Am zis sa incep cu niste blend-uri laudate si nu am gresit. Repet...ma asteptam sa fie prajite mai sus...dar nu. Pt florin...am platit cu revolut dupa ce am facut conversia tot in revolut din lei in euro Cat despre group buy este destul de greu daca nu sunt toti din acelasi oras RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Damian The Man - 15-11-2023 (14-11-2023, 22:06)adiszep Wrote: Dacă cineva se încumetă la un group buy si eu as fi interesat. In Deva… +1 Si eu (Cluj) Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - vlaicu - 01-12-2023 Three little pigs. Comanda a fost făcută pe 23.11, am primit-o azi. Data de pe ambalaj e 14.11, destul de proaspătă. Am comandat și doua cești, 2.5€ bucata. Nu am văzut altele mai ieftine pe undeva. Sunt făcute de Nuova Point. Au versiunea asta și cea foarte similara cu cele oferite de Lelit (înalte, piramida inversata) . Prețul è același pentru oricare din ele[emoji1787]. Ultima poza e de la ei. ![]() ![]() ![]()
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 01-12-2023 Să ai poftă!
Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 01-12-2023 Bună cafeaua :) Eu nu înțeleg cum este prăjită :) . Oare o prăjire light spre medium , dar fără pic de amar , nu mai zic de aciditate :) . Sent from my iPhone using Tapatalk Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - vlaicu - 01-12-2023 Habar nu am, interesant e ca am luat și capsule Nespresso pentru momentele când eu nu sunt acasă dar soția este (nu, nu sunt eu ăla care nu o lasă să folosească espressorul [emoji1787]). Am testat ambele si tre sa calibrez puțin extracția pe espressor. Aia din pocnitoare a ieșit chiar gustoasă, ceea ce e straniu. De fapt, nu e straniu, am uitat apa sus și am măcinat-o pe Arco, pe conice.. O iau la pila data viitoare. ![]()
Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 01-12-2023 Ce rație ai folosit ? Din poză pare 1:1 . Sent from my iPhone using Tapatalk Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - vlaicu - 01-12-2023 Nu, 1:2 dar cealaltă jumătate a fost în Cappucino-ul soției. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - mmariusc - 01-12-2023 Niste ayahuasca, ca sa nu ne doara basca... vorba unui clasic :D
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Levo - 01-12-2023 (01-12-2023, 21:15)mmariusc Wrote: Niste ... Eleganta alegere ... ... Sláinte !!! :az: ...
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - mmariusc - 01-12-2023 Sláinte Signore!!! :az: :D RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - distrugatorul - 02-12-2023 (01-12-2023, 18:02)vlaicu Wrote: Habar nu am, interesant e ca am luat și capsule Nespresso pentru momentele când eu nu sunt acasă dar soția este (nu, nu sunt eu ăla care nu o lasă să folosească espressorul [emoji1787]). Mi se pare mie sau Gran Bar e prajita mai sus? Pare mai inchisa la culoare Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - vlaicu - 03-12-2023 Telefonul e de vina și de data asta chiar nu mi-am bătut capul sa tai filtrele. O sa mai fac zilele astea o poza și voi încerca să reflecte realitatea, atât cât o pot percepe și eu. Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - bogono - 06-12-2023 cineva, undeva se combina la o s(h)aka? as vrea sa dau comanda, ma ocup eu de livrare indiferent de oras pentru cine doreste, poate obtinem o oferta mai ok si impartim si transportul din italia RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - BennyLooterKing - 06-12-2023 Eu m-aș băga la combinație numai nu știu ce să aleg să nu dau gres, sunt și Cluj și aș putea să îți transfer pe revolut banii mâine. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - pablito - 06-12-2023 Salut, vreau să particip și eu la comanda. Mersi anticipat și discutăm pe PM detaliile! Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - bogono - 06-12-2023 imi puteti trimite pm si vedem cum ne organizam ma gandesc ca poate pana maine dupa amiaza dam comanda, sa ajunga inainte de craciun sper [mention]BennyLooterKing [/mention] daca te ajuta cu ceva eu o sa iau un Granbar si un Crema bar si ceva la 250gr din cate am inteles(pe surse) vineri e liber in toata italia, deci maine ar fi o treaba daca reusim RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - dragos.stoian - 06-12-2023 Bogono, eu am trimis, mulțumim pt organizare! RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - bogono - 07-12-2023 acum am "inchis" telefonul cu tipa de la saka si putem da comanda maine pana in ora 12 sa o poata livra. foarte amabila tipa in alta ordine de idei, cafeaua este prajita saptamanal, deci o cafea de saptamana trecuta pentru noi RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - dragos.stoian - 22-12-2023 Cafeaua asta e incredibila... Saka clasic, 60%A/40%R, prăjită acum 2 săptămâni. Migdale cu brandy și ciocolata de pralina, crema din belșug fără niciun hint de cauciuc sau alte note neplacute de ars pe care le găsești de obicei în robusta. Nu știu cum le iese asa bună, am încercat zeci de cafele italiene și doar câteva se compara, dar nu ating calitatea Saka
Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - bogono - 23-12-2023 Saka-eagle has landed and delivered to all -asteptam impresiile la cald:). Coletul a ajuns ok, au lipsit insa 2 pungi de Positano. Le-au trimis ieri, fara costuri aditionale si si-au cerut scuze pentru incurcatura. Am extras si eu cateva shoturi azi. Musafiri, am bagat lapte etc. Pe espresso mai e nevoie de ceva tuning. Revin cu updates. Btw, daca mai vrea cineva un GranBar-Saka am disponibila o punga. Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 23-12-2023 Salut Vreau eu ms |