![]() |
|
Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Prajitorii de cafea si cafenele de specialitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Prajitorii-de-cafea-si-cafenele-de-specialitate) +---- Thread: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) (/Thread-Cafeaua-prajita-in-stil-italian-1st-wave-coffee) |
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - borgorek - 20-05-2022 @distrugatorul o sa incerc data viitoare, da nu prea pun lapte in cafea :D Sunt mai mult fan black coffee. @adiszep data de expirare vad ca este 05.04.2024 si am luat-o de pe acest site undeva la 150 lei, cu tot cu livrare + ca am 50 lei reducere la comanda urmatoare (primita dupa ce am plasat prima comanda). RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 20-05-2022 Să vă fie de bine fraților. Mă bucur că v-am putut fi de folos. ;) RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 06-07-2022 Să îi dau de lucru la Arco! :D
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Darsidius - 06-07-2022 Cafea pentru seasoning și apoi merge ca îngrășământ la flori, nu? Eu așa am făcut, am tras câteva castroane și am dat-o la împrăștiat în grădina.
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - r1r2000 - 07-07-2022 Filicori am baut in una din cafenele lor. Dezamagire mare RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 07-07-2022 Nu contest, nu am mai băut de la ei, deci voi vedea ce și cum. Mersi oricum. :D Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Zaheyu - 07-07-2022 Eu pentru italiene chiar prefer manuala. Asa cred ca e si recomandat: plate pt light, conice pt mediu+. Si nu mai jigniti cafeaua italiana. Daca nu erau ei beati si acum ceai. [emoji16] RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 08-07-2022 Nu e cine știe ce: ![]()
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - SergiuBogdan - 18-07-2022 Starbucks Pike Place - medium roast. Cumpărată din Kaufland, deși cu data de prăjire/ambalare in iunie 2022, are un gust oribil, de cauciuc ars. In latte merge cu greu baut, dar cu o cantitate mare de zahăr. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - cradun - 18-07-2022 Am incercat si eu Pyke Place, sub indemnul "nimic din ce e cafea nu imi e strain", dar am incercat sa fac filtru cu ea. Cred ca e greu sa extragi in espresso o cafea cum e Pyke Place fara sau dai de amar mai ales cu Kinu. Sfaturile clasice ce se pot da: scade durata extractiei, macina mai grosier, cred ca rezultatele pot fi imbunatatite, intr-o anumita limita. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - dragos.stoian - 18-07-2022 Am încercat și eu un Christmas blend Starbucks...aceste cafele, ca și cea de la Ikea, sunt nebaubile, cred ca și Jacobs alint aroma e mai ok :))) RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - SergiuBogdan - 18-07-2022 Mulțumesc de sfaturi @cradun, o să încerc mâine să mai fac ceva ajustări la râșniță. Până acum am folosit blend-urile de la Dropshot si am obținut ceva decent spre bun, având în vedere espressorul din dotare. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Rala - 21-07-2022 Salutare. Am pus ieri o comandă pe espresso international și deocamdată nu am primit vreun email de confirmare dar banii mi i-au luat. Nu mi-am făcut cont dar oricum am primit un Nr de comandă și mi s-a spus că voi primi un email dar deocamdată nimic. O să sun mâine la ei, sper că vorbesc engleza și sper că nu am luat țeapă :( RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - flipu2k - 21-07-2022 Nu te panica, si daca nu iti raspund ai dreptul sa faci contestatie la plata la banca ta si se rezolva. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - dragos.stoian - 21-07-2022 Am patit-o și eu cu un magazin internațional de haine, a fost eroarea lor. Mi-au dat banii înapoi. Teapa nu îți dau espresso internațional, doar că e posibil sa nu ajungă comanda de la o eroare, cel mai bine e să îi anunți și pe ei, sa suni și banca ta RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Rala - 22-07-2022 Super ce sa zic, chiar eram entuziasmat de comandă. Sper că vorbesc engleza, deocamdată nu dau nicicum de ei....... RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 22-07-2022 Verifică spam. Eu am +-10 comenzi la ei și doar de bine pot vorbi. Fără un motiv anume întotdeauna am plătit cu PayPal. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Rala - 22-07-2022 Salutare, am vorbit la telefon cu un băiat tare amabil. Nu era Tre Forze pe stoc de aceea nu procesaseră comanda, dar azi sosește în stock. Pe marți am cafeaua. Mulțumesc mult de informații :) RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Darsidius - 22-07-2022 Nu exista cont pe site? sa urmaresti status comanda? RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 22-07-2022 Este, dar statusul comenzii îl poți vedea și după awb. Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 23-07-2022 Am fost putin dezamăgit de 3 forze … C am prea arsa … dar cu lapte merge .. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Rala - 27-07-2022 You merely adopted the dark, i was born in it :)
Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 27-07-2022 M ai făcut sa rad :)) ms RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 27-07-2022 (27-07-2022, 14:44)Rala Wrote: You merely adopted the dark, i was born in it :) Super selecția, ai ales bine, în afară de Treforze, prea mult gust de fum, dar na, tu poate reușești să îi dai de cap. :D Btw, am deschis Arditti Espresso Arabica și e ce trebuie, bună, bună cafeaua. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - dragos.stoian - 09-08-2022 Bazzara Grancappuccino, 80%A. Îmi place foarte mult, clar mai mult decât Dodicigrancru, are o aciditate surprinzătoare pentru italiene, gustul clasic aspru de robusta nu se simte deloc, dar cremozitatea e acolo. Se simt ceva fructe, mai mult uscate, dar plăcute, miere, retrogust f persistent și satisfăcător de migdale. Recomand amatorilor de italiene nordice. ![]() ![]() ![]()
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 20-09-2022 Feedback la ambele Marziali: HAOS. :D Le-am combinat cu o Etiopia de la Mabo ca să fie ce trebuie, altfel e pentru coșul de gunoi. :D RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - hbvlad - 25-09-2022 Neata buna! Pentru cineva care ar vrea sa incerce si espresso italian acasa, un top actualizat al cafelelor, avem? :) Am tot vazut in discutii Jolly Crema si Bazzara Dodicigrancru... RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - distrugatorul - 25-09-2022 Salut! Cand se mai face o comanda Saka? As vrea sa o incerc si eu RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 25-09-2022 (25-09-2022, 09:47)hbvlad Wrote: Neata buna! Pentru cineva care ar vrea sa incerce si espresso italian acasa, un top actualizat al cafelelor, avem? :) Tot ce am consumat de la Bazzara a fost top, și am consumat cam toate blendurile lor. Valentino iar mi s-a părut o cafea ușor de extras și foarte aromată, Alluni la fel, foarte bună, Jolly Crema dpmdv. rămâne un reper din ce am consumat, Musetti dacă vrei un pic de aciditate, Danesi iară mi-a plăcut. La prăjirele napoletane mie mi-a plăcut cel mai mult Passalaqua, oricând beau cu placere o cafea de-a lor. Ar mai fi la grămadă Barbera, Mocambo, Arditti. Nu aș mai cumpăra veci Treforze și Marziali, plus altele care nu îmi aduc aminte de ele și nu merită să le menționez. Nu e o opinie ca reper, ci un feedback la ce am consumat eu, posibil sa mă înșel, sau nu. :D Spor. (25-09-2022, 10:03)distrugatorul Wrote: Salut! Păi hai să facem o comandă de grup, vreo 2 kg aș cumpăra și eu. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Damian The Man - 25-09-2022 (25-09-2022, 11:37)coffeemilk Wrote: Păi hai să facem o comandă de grup, vreo 2 kg aș cumpăra și eu. Daca vrea cineva sa se ocupe, intru si eu |