Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Vanzari espressoare, rasnite si accesorii (utilizate) (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Vanzari-espressoare-rasnite-si-accesorii-utilizate)
+---- Thread: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 (/Thread-Senzor-temperatura-TTP-Coffee-Sensor-pentru-grup-E61)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - maki - 03-09-2018

Eric a inventat sensorul, nu mai stiu cati ani in urma.
e unul din stalpii HB. nu cred ca vei reusi, si (daca sincer) nu vad nimic rau in asta. 
forumuri exista multe, cei de pe HB fie deja au de la Eric, fie tot de la el (ca majoritatea din SUA sunt) tot la el o sa comande.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - renatoa - 03-09-2018

Eric nu a inventat nimic... a facut un adaptor pentru un termometru comercial, folosind o piesa si ea deja existenta, un fitting de termocupla, care in industrie e ceva obisnuit, uite cate tipologi si marimi se gasesc pe un site al unei firme specializata in instrumentatie industriala:

https://www.omega.com/subsection/special-purpose-thermocouple-probes.html

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - cristigheorghe - 03-09-2018

Îți recomand să te axezi pe piețele din afara US și Canda, pentru că Eric livrează din State, și cel puțin în EU este supus vămuirii.

Eu de-asta nu mi-am luat Eric pentru că nu aveam chef de drumuri pe la vamă, etc - și apoi te-am găsit pe tine și a fost wonderful.

Mai mult construcția adaptorului tău mi se pare superioară celui lui Eric pentru că este dintr-o singură bucată.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - TudorP - 03-09-2018

Știu de Eric și ce a făcut. Ca de inventat nu cred ca a inventat nimic. 
Nu știam ca livrează din SUA. Totuși cred ca exista o piață acolo datorita prețului mult mai mic cerut de mine fata de al lui. Plus ca din câte vad el nu prea este sau nu mai este axat pe vânzări. 
Prezenta mea pe online este mai puternica și M avut comenzi din Canada și SUA. Prețul cu tot cu transport este tot sub al lui. Plus ca pot trimite 3 buc fără transport. El nu cred ca are asa oferte pe extern. 
Ms. De info băieți. Am scris lui Dan de la home brat ca eu cred ca sta Ltcev in spate la decizia asa de rapida și tăioase. I am cerut măcar sa recunoască faptul ca e altceva la mijloc dar vad ca s a retras. 
Cu stima

Nu vazusem initial la ce a postat maki cu inventia pana nu ai scris tu aici...
Ce inseamna "baietii de la HB", are site-ul echipa de testeri?
Sunt doar niste individualitati cu gura mai mult sau mai putin mare, care isi permit sa conduca dupa cum le e cheful piata asta de super nisa si inginerie lipsa la greu.
Ar trebui sa arunci o privire in topicul lui Honne, sa vezi cum au desfiintat-o pe acelasi motiv, ca sa te lamuresti mai bine.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - TudorP - 03-09-2018

Hb- home barista. Sunt un grup de admini. La asta ma refer prin băieții de la hb.

Si scriu review-uri in numele site-ului ?    Huh
Chiar nu m-am lovit de asa ceva acolo...  Confused
I-am vazut intervenind numai cand se incing discutiile.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - TudorP - 06-09-2018

Nu stiu cine exact face review-urile alea la diferite produse sau aparate de cafea. Dar ei aproba sau nu publicarea sau nu a acestora.
Intre timp ii iau prin invaluire. Daca ei nu ma vor, eu ii vreau.
Pe amazon a fost postat produsul si sa vedem cum si ce facem fata de cei de la Vidastech.
Cu stima.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - renatoa - 06-09-2018

In continuare cred ca e o confuzie... daca ai putea sa imi dai exemplu de un asemenea review cu aprobare de sus m-ai lumina...

Din tot ce am frunzarit pana acum, eu nu am vazut decat topice deschise de diversi useri care sunt destul de sigur ca nu fac parte din conducerea HB, care au semnalat un produs interesant, si de acolo topicul s-a derulat in functie de evolutia si primirea facuta produsului.

Un exemplu la rasnite, cea mai recenta, care nu e pe piata, ci doar s-a anuntat prototipul:
https://www.home-barista.com/grinders/orphan-espresso-apex-grinder-t50959.html

sau similar la prajitoare:
https://www.home-barista.com/home-roasting/cormorant-has-landed-t53175.html

Ambele sunt topice lansate de useri obisnuiti si sunt departe de ce s-ar numi un review realizat riguros. 
Nici macar Kinu nu are asa ceva...

Insist pentru ca si eu sunt curios sa descifrez mecanismul prin care un produs ieri necunoscut, ajunge in cateva luni sa fie pe lista de cumparaturi a tuturor... si inca nu l-am gasit... Smile dar cu siguranta nu ca m-ar fi impiedicat cineva de la HB sa scriu acolo...

Ai sanse mult mai mari sa se afle de adaptorul tau daca unul din cei care l-au cumparat din tara posteaza acolo, "uite ce am luat de pe Amazon... asta este, asa arata, isi face treaba..." fara sa se bage in comparatii cu divaisul Eric decat daca e provocat, si chiar si atunci, as face pe inocentul, m-as da lovit ca nu stiam de "inventia" deja existenta, si de abia atunci as lovi cu comparatiile... incepand cu minimizarea caracterului inovativ al fitingului facut de Eric.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - TudorP - 16-09-2018

As avea nevoie de ajutor de la voi, nu gratuit. Caut persoane care au Scace2 thermosensor sau Eric prin casa pentru câteva teste și comparații cu senzorul meu. Pot pune la bătaie senzori sau o suma x, depinde cum preferați și cum va este mai ok. Aștept Pm dacă sunt doritori de puțin ajutor. Cu stima.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - Mariano - 31-10-2018

ma bucur ca avem un meserias printre noi, Tudor. Desing de fabrica si chit de instalare, ambalaj placut, un termometru perfect.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - TudorP - 31-10-2018

Multumesc Marian. 
Ma bucur ca am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa vad atat de des acest produs pe meleagurile noastre.
Urmeaza sper si alti senzori construiti profesional de la Coffee Sensor.
Cand ai timp te astept pe site sau pe FB cu o recenzie.
As aprecia enorm.
Cu stima.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - Mariano - 31-10-2018

ok Tudor, am sa fac si o recenzie, dar acum pe surt dupa ce am desfacut ambalajul si-am pus mana pe varf, termometrul indica cresterea temperaturii la 1/2sec, nici nu-mi trebuie mai mult, rapiditatea este mai mult decat multumitoare, si tine cont ca am montat Eric original cat si pe varul coreean.....deci vorbesc in cunostinta de cauza.
Acum cu montarea pe Magica, din nou ii dau dreptate lui @radudani, nu cred ca are nenoie de aprecierea mea vis-a-vis de anumite liste, tabelul lui cu temperaturile pe Magica sunt super ok, o munca titanica perfect elaborata....
Daca ai timp Tudor, mi-ar trebui si un senzor in imersie pentru boiler, sa-l montez la PID-ul REX-c100, am incercat eu cu senzorii de la aparatele de cafea din strada, tot in imersie sunt dar au rezistenta mare de 70K si-mi arata 900C  pe PIDSmile iar cand temperatura creste, PID-ul indica scadere. Am sa-ti dau in pm link-ul cu senzorul original de pe Magica. Merci.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - TudorP - 12-11-2018

Mariano, astept detalii si vedem cum si daca pot sau nu sa te ajut.
Cine mai are timp, va astept pe E61CoffeeSensor (FB page) pentru recenzii si pareri despre senzor.

Totodata, va multumesc pentru sustinerea proiectului si transformarea lui intr-un familiy business de succes pe plan mondial chiar.

Cu stima,

Tudor

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - Uidivoro - 12-11-2018

(12-11-2018, 12:31)TudorP Wrote: Mariano, astept detalii si vedem cum si daca pot sau nu sa te ajut.
Cine mai are timp, va astept pe E61CoffeeSensor (FB page) pentru recenzii si pareri despre senzor.

Totodata, va multumesc pentru sustinerea proiectului si transformarea lui intr-un familiy business de succes pe plan mondial chiar.

Cu stima,

Tudor

Salut,aveti reducere pt.forum?

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - TudorP - 14-11-2018

Salut. Asa cum ti-am raspuns si prin PM, avem un discount. Doritorii vor primi PM de la mine cand imi vor prezenta intentia de cumparare. Cu stima.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - AIKI - 19-12-2018

Buna . Ma intereseaza sa cumpar pt un lelit Mara 62 t. Multumesc . Tel 0749261278

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - RobertKovacs - 28-12-2018

De astazi, in rand cu lumea, am primit si montat senzorul de temperatura...prima a iesit la 88 iar a doua la 93, cu diferenta enroma de gust intre ele. Recomand cu caldura instalarea lui pe grup. Multumesc colegului @decadurabolin !

[Image: YMv728P.jpg]

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - TudorP - 27-01-2019

Modelul 2018 am adaptorului este la lichidare exclusiv pentru Romania si userii espressoman.
Pretul lichidarii este sub cel care l-am oferit forumului de mult timp.
Detalii pe PM. Stocul este limitat la aprox. 10 bucati.
Se expediaza in ordinea sosirii mesajelor private.
Expedirea se face prin OLX, pentru costuri mici de livrare si taxa ramburs.
Multumesc.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - TudorP - 09-04-2019

Am reusit cu ajutorul Lui Dumnezeu sa lansez si Pro Version:  https://coffee-sensor.com/product/digital-coffee-sensor-thermometer-and-adapter-for-e61-groupheads-pro-version/

Totodata, o piesa ceruta de piata, este placa de grup pentru Gaggia Classic pre 2015. Este fabricata din SS316: https://coffee-sensor.com/product/gaggia-shower-screen-holder-57x14mm-stainless-steel-316-wga16g1002-mod-for-gaggia-classic-pre-2015/

Permite utilizarea sitelor IMS.

Si daca am mai primit intrebari, da, kit-urile de presiune pentru LP pre si mill sunt in productie deja.
Cum ajung in mana mea si le montez, voi face si marele anunt.

Va multumesc baieti.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - Marius A - 09-04-2019

Salut,  
Eram pe punctul de a comanda de la italieni kitul de Lpv, dar mai aștept dacă spui că apare varianta românească. 
Spor

De la italian vei avea un kit OK, dar cam atat.
Personal nu am fost deloc impresionat de ceea ce am primit. Si nici multi altii de pe grupul FB sau din alte surse. Eu sunt chiar atent la critici in special, sa inteleg daca ceea ce am observat eu este sau nu corect.
Dar sunt uneori chiar obsesiv cu detaliile. Piesele le am primit in ziar, fara instructiuni, fara garnituri de vreun fel, fara teflon sau un thread locker (vorba vine) iar unele piese nu sunt din inox. La suma asta nu ma asteptam la asta sincer...
Personal merg pe SS si voi incerca sa fiu cat mai atent la tot kitul. Nu doar la piese in sine.
Multumesc.

Totodata, dragii mei, sper sa pot sa va ofer in cateva saptamani:
Steam wand cu o singura iesire, naked pfs Coffee Sensor atat pentru pre cat si mill models, tampere full inox profi line de 49.5 si 51.5, kit-ul de adaugare manometru la sight glass, respectiv adaptor + manometru si funnel din inox, pentru ambele pfs de 49 si 51.
Urmeaza pentru LP si alte chestii interesante, doar sa reusesc sa finalizez proiectele care sunt in derulare.
Totodata, urmeaza si proiectele Gaggia Classic si Rancilio Silvia.
Ms.

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - gorexxx - 09-04-2019

(09-04-2019, 13:00)TudorP Wrote: Am reusit cu ajutorul Lui Dumnezeu sa lansez si Pro Version:  https://coffee-sensor.com/product/digital-coffee-sensor-thermometer-and-adapter-for-e61-groupheads-pro-version/

Totodata, o piesa ceruta de piata, este placa de grup pentru Gaggia Classic pre 2015. Este fabricata din SS316: https://coffee-sensor.com/product/gaggia-shower-screen-holder-57x14mm-stainless-steel-316-wga16g1002-mod-for-gaggia-classic-pre-2015/

Permite utilizarea sitelor IMS.

Si daca am mai primit intrebari, da, kit-urile de presiune pentru LP pre si mill sunt in productie deja.
Cum ajung in mana mea si le montez, voi face si marele anunt.

Va multumesc baieti.

Salut,

felicitari pentru productia de serie a acestui gen de adaptor. 
O propunere pentru un nou produs, care dmpdv ar trebui sa fie deja disponibil (vad ca usor usor si alte companii au inceput sa vina cu variantele lor de kituri), este kitul de profilare gen Bianca,adaptabil pentru orice grup E61.
Deja presiunea poate fi citita cu usurinta prin folosirea acestui adaptor cu un manometru instatlat printr-o reductie. Ma gandesc ca este un val de care merita sa profiti, daca ai masinile necesare pentru a produce aceste piese.

Felicitari inca odata!

Mersi pentru urari.
Stiu de treaba cu Bianca sau cum spune Radu - de ,,biancalizarea" grupului E61, urmaresc threadul HB si vad ca baietii nu stau degeaba.
Dar, nu ma arunc atat de rapid in treaba asta. Ma tot gandesc ce inseamna o padela deasupra la orice E61 de pe piata...pe termen lung mai ales.
Da stiu, in loc de senzorul de temperatura, ai inserat in grup un manometru si gata citirea presiunii.
Smecheria este piesa din locul ciupercii. Respectiv robinetul de reglare.
Acolo e nevoie de gandire si teste...

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - cradun - 09-04-2019

Felicitari pentru initiativa si pentru dezvoltare!

Ce planuri ai pentru Rancilio Silvia?

Ms mult cradun.
Dezvoltare suna ciudat. Cand nu coordonez lumea la Smart Protection, fug la bancul de lucru si desfac ceva, gandesc, desenez, trimit la socrul meu si tot asa pana innebunesc.
Urmeaza multe multe chestii dar lipsa de timp te blocheaza des.
Silvia cam ce doresc si pentru Classic: sa vad daca pot adauga o placa noua, un manometru presiune si sper...un sensor de temp.
Ms.

Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - TudorP - 10-05-2019

Curând reușesc sa finalizez doua proiecte la care lucrez de prea mult timp fără mari rezultate :)

Pressure kit ul este fi stainless steel cu piston din brass și cu kit de instalare complet.

Heat sink ul este un prototip, respectiv vreau sa vad rezultate cu gauri laterale precum și cu o gata ce trece complet spre grup, undeva lateral spre spate.
Intenționez sa îmbunătățesc ceea ce este deja pe piața, respectiv o atenție mai mare la detalii precum și o măsurătoare mai importanta z adică grupul și nu heat sink îl in sine J

Sper in câteva săptămâni sa lansez naked portafilterele producție proprie Coffee Sensor, steam tip cu o singura gaura, funnel, tamper full inox de 49.5 și 51.5, toate pentru LP.

Ma. Bucur ca mi am făcut și un sediu plăcut, unde fac design urile și unde servicez și lucrez la aparate.

Va multumesc și va țin la curent cu lansarea oficiala.

[Image: 9093d715f267169d18bea511f3ded94a.jpg][Image: 6ab8a978e9c5ab51f28e6a57f44bc115.jpg][Image: 255bbe90b14a890c424b40d51035d79b.jpg]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - maki - 10-05-2019

arata bine, felicitari de profesionalism.

preturi (estimative)?

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - Marius A - 11-05-2019

(10-05-2019, 20:45)maki Wrote: arata bine, felicitari de profesionalism.

preturi (estimative)?
+ 1 pt kit profilare, duza frotare, portafiltru naked și kit presiune dacă se poate.
Mulțumesc

RE: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - Inna - 20-05-2019

Buna, 
Am trimis pm.