Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate)
+---- Thread: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" (/Thread-Comand%C4%83-grup-termometru-E61-nepotul-juvete-Suca-de-la-Craiova)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - lisimah - 04-03-2017

(03-03-2017, 15:45)maki Wrote: PIDul e cu offset, nu?

nu inteleg intrebarea, fi mai specific.

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - dantt - 07-03-2017

Pana la urma a cumparat si montat cineva intreg ansamblul pentru grup e61?Cateva fotografii?

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - renatoa - 07-03-2017

Am trecut la onorarea cererilor din lista a doua.
Sunt in lucru 5 bucati adaptoare care vor fi gata saptamana asta.

Pe bursa au aparut si alti ofertanti, deci banuiesc ca e cerere... :s Huh

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - cyrusct82 - 07-03-2017

De aparut au aparut, dar la pret aproape dublu.

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - renatoa - 07-03-2017

Cele din noua serie la mine au pret redus, aproape jumatate :)

Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - cyrusct82 - 07-03-2017

Dați cate unul sa ajunga la toti.[emoji23]

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - Fireworker - 07-03-2017

Sa ajunga si in spate!

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - maki - 11-03-2017

am inteles ca se poate instala si pe grupul din Rancilio? de pret n'am inteles, cat iese?

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - renatoa - 11-03-2017

Da, lisimah l-a pus pe Rancilio, vezi imagini pagina anterioara.

50 lei adaptorul, sau 100 cu termometru, ambele cu posta normala, cine vrea curier il suporta.

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - maki - 11-03-2017

intro parte e 6mm iar in cealalta e filet 1/8?

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - renatoa - 11-03-2017

Nu, de ce ar fi asa ?

credeam ca e cam asa:
[Image: _MG_0718Work.jpg]

eu caut sa montez in orificiul de 6mm din grupul rancilio un manometru cu filet 1/8 female.

Adaptorul nu este strapuns dintr-o parte in alta, ca al lui Eric, este inspirat dupa cel coreean. Deci presiunea nu se transmite in afara.
Orificiul de 6 mm inseamna de fapt filet M6.
In interior este gaurit pentru termocupla unui termometru cu tija de 4mm.

(11-03-2017, 21:41)maki Wrote: credeam ca e cam asa:
[Image: _MG_0718Work.jpg]

eu caut sa montez in orificiul de 6mm din grupul rancilio un manometru cu filet 1/8 female.

pacat.

Pot da gaura de 4 pentru termoculpa mai mica, si rezolvi tu filetarea la fata locului, nu cred ca am acces la o filiera in sistem imperial.

(11-03-2017, 21:55)maki Wrote: pacat.

uite despre ce vorbesc, intro oarecare măsură, ca tot nu e exact cum mă gândesc eu.
[Image: 6185803950_541e8e6cc4_b.jpg]

intrarea de 6mm intra in grup, iar in partea cealaltă învârt un manometru cu ieșire de 1/8 female.

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - renatoa - 12-03-2017

Acum e clar, dar nu e cazul cu actualul adaptor.

Vezi daca poti gasi teava aia prelungitoare, cu 1/8 la un cap si alt filet la celalalt cap, si mai discutam.

Sau iei direct manometru de M6:
http://www.ebay.de/itm/1-4-PROFI-Mini-Druckluft-Regler-mit-Manometer-Luft-Druck-Regler-Druckregulierung-/370891636983

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - maki - 14-03-2017

nu am inteles ce teava prelungitoare ai in vedere.

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - renatoa - 14-03-2017

Aia de la manometru la grup. Voiam sa zic o adaptare de la teava aia la 6mm.

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - maki - 14-03-2017

eu asta si caut.

sa zicem am asa manometru: 
[Image: s-l400.jpg]
aici conectorul e 1/8"F.
in grup am orificiul gol de 6mm.

imi trebuie ceva sa pot face conectiunea :)

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - renatoa - 14-03-2017

Cred ca tubul este 1/8", adica 3.17mm... piulitza aia nu are cum sa fie de atat, e mult mai mare. :s Huh

Sorry, mi-ai depasit limitele de incompetenta :)

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - lisimah - 15-03-2017

(14-03-2017, 23:38)renatoa Wrote: Cred ca tubul este 1/8", adica 3.17mm... piulitza aia nu are cum sa fie de atat, e mult mai mare. [Image: confused.gif] [Image: huh.gif]

Sorry, mi-ai depasit limitele de incompetenta [Image: smile.gif]

dimensiunile in toli se refera la diametrul interior (orificiul) tubului/conductei, etc. iar filetele sunt standardizate pt. aceste dimensiuni.

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - renatoa - 15-03-2017

Ok, si piulitza care prinde teava de cat este ?
Daca ar fi maxim M10 (filetul interior) ar fi fezabila pe actualul material din care facem Suca

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - lisimah - 15-03-2017

(15-03-2017, 09:22)renatoa Wrote: Ok, si piulitza care prinde teava de cat este ?
Daca ar fi maxim M10 (filetul interior) ar fi fezabila pe actualul material din care facem Suca

sa masoare maki interiorul olandezei de pe capilar la care mai adauga 2mm pt. piesa care se infileteaza in olandeza.

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - hhanu - 15-03-2017

De obicei manometrele pt.espressoare home au piuliță cu filet 1/8

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

@maki,  poate gasesti aici adaptorul de care ai nevoie: http://www.flupec.ro/produse/pneumatica/conectica/seria-accesories

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - renatoa - 30-03-2017

Pun aici drept ghid de utilizare un set de intrebari primite azi, si raspunsurile:

1. Tija termometrului se scurteaza de jos sau de sus?
Cam toti au scurtat-o incat plasticul sa atinga metalul, ca nu stea termometrul in aer prea mult sau sa intre in ochi.
Asta ar insemna 8mm, atat este gaura.

Am observat ca tija este goala la interior cu niste fire cu pasta, banuiesc ca si pe acestea le voi scurta?
Firele nu trebuie scurtate, este loc sa la faci colac in jurul bateriei.

2. Ce solutie de lipit (ceva uzual)recomanzi pt lipire tijei termometrului de adaptor?
Picatura, sau orice silicon sanitar, sau nimic, daca este ovalizata un pic, fractiuni de mm, teava sta bine acolo si doar prin frecare.

3.Dupa ce scot surubul din grup, folosesc garnitura la adaptor cand il montez ?
DA ! garnitura se pastreaza. Si nu se strange excesiv, bronzul este casant, se poate rupe adaptorul.

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - maki - 11-07-2017

salut Renato, mai e disponibil adaptorul? nu pot sa iti scriu mail, ca imi zica ca e blocat nu stiu ce.

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - renatoa - 11-07-2017

Ti-am raspuns la ambele adrese pe care mi le-ai dat, se pare ca e cenzura mare la voi... :)

Am vazut in topicul de HX ca te-ai descurcat singur totusi, de asta nu am mai insistat... :s

Pun aici cea mai recenta fotografie a unuia, sper macar aici sa o vezi...

RE: Comandă grup termometru E61 "nepotul juvete Suca de la Craiova" - maki - 11-07-2017

foarte straniu...

vad poza. ajunge termocupla pana aproape de peretele de jos? sa nu se primeasca ca masuram mai mult temperatura grupului e61 decat a apei.
din cate am vazut, coreenii au modificat designul si au scos v2 pe piata.