![]() |
|
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii) +---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii) |
RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la Eureka, DF64, DF64V, ECM, DB1X, Bentwood etc - george.o - 23-02-2026 In postarile de mai sus ."Modele noi în gamăSnow White (V2): Varianta pe 51mm, dar va fi disponibilă și cu grup de 58mm, cu dotări foarte faine la un preț extrem de corect.Lux PRO: Un nou entry în gama entr-mid level" RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la Eureka, DF64, DF64V, ECM, DB1X, Bentwood etc - MyR - 23-02-2026 Hm. Good question. Da, o sa fie o alternativa valida, la pret mult mai mic. Totusi greu de facut o comparatie, incat Iphone 14 vs Iphone 16, sunt "generatii" diferite, chiar si din acest caz deja lucram la o varianta noua de la EM1 Lux. RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la Eureka, DF64, DF64V, ECM, DB1X, Bentwood etc - george.o - 23-02-2026 Multumesc mult de informatie. Atunci o sa astept sa postati pe site si noile modele ca sa vad la care ma decid. RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la Eureka, DF64, DF64V, ECM, DB1X, Bentwood etc - MyR - 23-02-2026 Da, cred ca merita asteptat inca un pic.. RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la Eureka, DF64, DF64V, ECM, DB1X, Bentwood etc - renatoa - 23-02-2026 Eu n-as ceda tentatiei comercialului, si anume de a perpetua ideea ca o masina, in cazul de fata aceeasi masina... doar prin faptul ca se schimba montura PF cu una pe 58 ar deveni superioara aceleiasi masini, dar cu PF pe 51. Mai ales pentru incapatori nu face decat sa le complice initierea. Iar aparitia sitelor step-down, de la 58 la 49, sau chiar si mai extrem, catre 32 mm iesirea cu perforatii efectiva, arata ca de fapt acest format, standard in baruri, nu performeaza la fel de bine in SD si light roast. RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - scosmins - 24-02-2026 Cand anume putem vedea noile modele avx? As vrea sa comand un avx pro-x 2026(tdaca modelul 2024 a fost retras). Este vreunul din modele noi peste el? Mulțumesc RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Funky Trumpet - 24-02-2026 Buna ziua! Imi puteti spuneti va rog care sunt principalele diferente intre J64V si NB64V sau daca sunt diferente? RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - cyrusct82 - 24-02-2026 Păi nu se vede cu ochiul liber? ![]() Una are cuțitele așezare vertical iar cealaltă oblic RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Funky Trumpet - 24-02-2026 Asta am vazut. Dar inafara de asta? sau care este diferenta ca la una sunt cuțitele vertical si la cealalta orizontal? Intreb pentru ca nu ma pricep atat de bine si as vrea sa achizitionez una dintre ele RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - MyR - 25-02-2026 Salutari, Au fost puse pe site espressoarele noi: Espressor AVX EM3202-X51 51mm „Snow White” - OPV Reglabil & Dual PID Espressor AVX EM3202-X58 Black Edition - 58mm - OPV Reglabil & Dual PID Espressor AVX EM3701 Dual Boiler cu Râșniță Integrată - 58mm SI BOOM: Râșniță Manuală Cafea AVX HG49S - 49mm Flat Burrs Titanium ( Special special. Pret lista 599.99Ron, dar avem un promo launch cu 549.99, insa din din acest pret promotional aveti inca 10% discount utilizand voucherul ESPRESSOM ) Update super IMPORTAT: Espressor DB AVX DB1X 2025 cu OPV ( Turin Legato V2 / MiiCoffee Apex V2 ) - Silver ULTIMELE BUCATI PANA MAI poate chiar pana Iunie. Cine este interesat de gama asta, neaparat sa plaseze comanda, altfel bye-bye din pacate. RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - edri - 25-02-2026 (25-02-2026, 16:45)MyR Wrote: SI BOOM:CafeSing ORCA la un pret foarte bun, fara asteptare sa vina peste mari si tari Ar fi fost interesant daca era disponibila si optiunea cu "ghost burrs".
RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - MyR - 25-02-2026 Si update. ![]() Tocmai a ajuns camionul, si am descarcat: Cuptor Electric pentru Pizza Napoletană AVX PM120T, 450°C Râșniță Manuală Cafea AVX HG49S - 49mm Flat Burrs Titanium Espressor AVX EM3701 Dual Boiler cu Râșniță Integrată - 58mm Espressor AVX EM3202-X58 Black Edition - 58mm - OPV Reglabil & Dual PID Espressor AVX EM3202-X51 51mm „Snow White” - OPV Reglabil & Dual PID Râșniță J64V Single Dose - Viteză Variabilă & Red Burrs MP - Hard Case - Black Codul de forum ESPRESSOM este activ pentru 10% reducere! *admin edit RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - manu86 - 26-02-2026 "SNOW WHITE", vine cu site presurizate? RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - MyR - 26-02-2026 (26-02-2026, 12:10)manu86 Wrote: "SNOW WHITE", vine cu site presurizate? Nu, doar cu sita single si double. RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - anyidulike - 26-02-2026 Aha, au disparut niste replici de aici si s-a corectat si pe site legat de dual boiler si inox. Apreciez corectiile, dar nu si transparenta si recunoasterea greselilor. RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Lyvyoo - 26-02-2026 Postarile au fost mutate pe un thread nou in sectiunea Espressoare. RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - RaduD - 26-02-2026 Ideea e ca sunt foarte multe produse cu specificatii eronate pe Barshaker, inclusiv rasnita J64V despre care chiar s a atras atentia ca acolo figureaza cu motor de 300W si defapt are 250W, asta e doar unul din exemple . RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - RazvaNNN - 26-02-2026 eu cred ca @MyR a fost mai mult decat dornic sa ajute, sa explice, sa rezolve tot pentru toata lumea si totusi sa considerati ca ar face anumite erori cu rea vointa asa cum insinuati RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - MyR - 26-02-2026 (26-02-2026, 15:36)anyidulike Wrote: Aha, au disparut niste replici de aici si s-a corectat si pe site legat de dual boiler si inox. https://www.espressoman.ro/forum/Thread-Espressorul-AVX-EM3701?pid=226199#pid226199 (26-02-2026, 15:47)RaduD Wrote: Ideea e ca sunt foarte multe produse cu specificatii eronate pe Barshaker, inclusiv rasnita J64V despre care chiar s a atras atentia ca acolo figureaza cu motor de 300W si defapt are 250W, asta e doar unul din exemple . Salutare din nou și mulțumesc, @RazvaNNN, pentru intervenție – ai punctat exact esența și intenția noastră! Ca să închidem acest subiect într-o notă transparentă și constructivă, aș vrea să vă ofer o scurtă privire „în culisele” magazinului, pentru a înțelege de ce mai apar astfel de discrepanțe (cum a fost și observația legată de motorul de la J64V). Să facem un mic exercițiu de logistică: gestionăm în mod constant un catalog de aproximativ 9.500 de coduri de produs (SKU-uri). Din acest volum uriaș, cam 10% suferă mici modificări la fiecare două săptămâni, iar aproape 50% se actualizează la 3-4 luni (loturi noi, revizii de piese, schimbări de accesorii incluse). Provocarea noastră majoră este că, de foarte multe ori, producătorii modifică specificațiile tehnice în linia de producție fără să ne trimită nicio notificare oficială. Aflăm și noi, exact ca voi, abia când desfacem o cutie din noul lot. Nu întâmplător, toate marile platforme de e-commerce (dacă vă uitați inclusiv la eMAG) au acel disclaimer standard, dar extrem de ancorat în realitate: „Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor... unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare umane.” Nu este rea-voință, nu este nicio intenție de a „umfla” specificațiile de marketing, ci este pur și simplu realitatea gestionării a mii de fișe tehnice într-o piață care se mișcă enorm de repede. Erorile de redactare sau de actualizare sunt inevitabile la acest volum. Vă propun așadar un pact amical: Noi continuăm să ne dăm tot interesul să aducem cele mai noi echipamente în România, să ne asumăm riscurile importurilor și să susținem comunitatea cu reduceri, iar voi, având un ochi atât de critic și format, când mai prindeți o astfel de eroare tehnică pe site... dați-ne un mesaj privat sau un e-mail! O corectăm în 5 minute, vă mulțumim pentru ajutorul dat în a ține catalogul curat și mergem mai departe. Până la urmă, suntem cu toții în aceeași tabără a pasionaților de cafea. Să ne concentrăm pe ce e cu adevărat important: ce avem în ceașcă :) RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - RaduD - 26-02-2026 N am insinuat ca se fac erori cu rea vointa, dimpotriva, am foarte multe comenzi la Barshaker, trebuie sa recunoastem ca rasnitele si espresoarele AVX in momentul de fata sunt de departe cea mai buna alegere ( fac referire la gama high end ), mai ales raport calitate-pret. Am vrut doar sa subliniez ca sunt ceva produse cu specificatii eronate si ca ar trebui sa se puna mai mult accent pe asta, am zis o in ideea unui sfat constructiv. RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - GeorgianM - 26-02-2026 @MyR mulțumim pentru eforturile voastre de a ne aduce mereu noutăți, mulțumim pentru suportul oferit de fiecare dată, și mulțumim pentru prețurile mai mult decât atractive. Vă apreciez în primul rând pentru simplul fapt ca sunteți mereu foarte activi pe acest canal de comunicare, ceea ce denotă respect și implicare în comunitatea noastră. Din partea mea aveți tot respectul! RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - alin1970 - 26-02-2026 Greseala. am postat in locul gresit. scuze. RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - manu86 - 26-02-2026 In viitorul apropiat Lelit, Gaggia etc. n au decat sa se apuce de prajit cafea daca vor sa mai reziste in piata cu politica lor de comeriant agroalimentar care prefera sa “arunce” produsele care nu se vand in loc sa le scada pretul. Mulțumiri Barshaker pt eforturile de a te plia pe cererile cumpărătorilor. RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - MyR - 27-02-2026 Salutare tuturor, Pentru că tot am avut discuții intense (și constructive, zic eu) pe aici zilele trecute, am decis să trecem de la teorie la fapte și să facem ceva concret pentru comunitate. Așa că am pregătit o campanie specială de tip Flash Sale pentru acest weekend. Sunt prețuri similare cu cele de Black Friday, valabile strict pentru stocul dedicat acestei campanii sau până duminică noaptea. Iată cum stă treaba:
Râșniță electrică AVX CG301 - Titanium Pro - cu recipient pentru boabe 350g – Negru Cuptor Electric pentru Pizza Napoletană AVX PM120T, 450°C Râșniță Manuală Cafea AVX HG49S - 49mm Flat Burrs Titanium Spatula pizza - 30x70 cm SSP - 64mm - Eureka - Multi Purpose SSP - 64mm - Mazzer - Multi Purpose V2 DF64 Gen 2.5 2025 - Red Burr - Red - STOC 1 BUC - PROMO DF83V3 - DLC - Single Dose Coffee Grinder - Black Lebrew 64mm Mazzer Filter Lebrew 64mm Mazzer High Uniformity Espresso Lebrew 64mm Mazzer Sweet Espresso Râșniță DC63 Conical Single Dose - Red Burrs 63mm - Black Râșniță DC63 Conical Single Dose - Red Burrs 63mm - Silver Râșniță J64V Single Dose - Viteză Variabilă & Red Burrs MP - Hard Case - Black Râșniță Manuală Cafea AVX HG49S - 49mm Flat Burrs Titanium SSP - 98mm - "Pre-2015" (Low Uniformity) pentru Filter & Brewing - RED - Mahlkönig EK43 SSP - 98mm - Ultra Low Uniformity - Mahlkönig EK43 Cantar digital 2kg - PRO + Termometru Espressor AVX EM1 Lux Espressor DB AVX DB1X 2025 cu OPV ( Turin Legato V2 / MiiCoffee Apex V2 ) - Silver Espressor AVX Hero PRO-X 2026 - Dual Boiler cu OPV reglabil - Negru Eureka Mignon Specialita 16CR - Black RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - GeorgianM - 27-02-2026 @MyR care e treaba cu cuțitele astea LeBrew ? Ce experiență aveți cu ele ? RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - anyidulike - 27-02-2026 Am incercat sa cumpar AVX HG49S dar am primit eroarea Atentie: Cuponul de discount este ori invalid ori expirat ori a fost deja folosit la maxim! ............... A mers pana la urma RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - MyR - 27-02-2026 (27-02-2026, 14:51)anyidulike Wrote: Am incercat sa cumpar AVX HG49S dar am primit eroarea Atentie: Cuponul de discount este ori invalid ori expirat ori a fost deja folosit la maxim! Salutare! Am rulat un update pe site, așa că acum totul ar trebui să funcționeze fără probleme. Dacă totuși mai dați de vreun bug, lăsați-mi un mesaj. Legat de producătorul din China despre care am tot discutat (LeBrew): trebuie să fim sinceri, la începuturi se cam „inspirau” și copiau la greu geometriile cuțitelor SSP. Totuși, în momentul de față au evoluat enorm și au început să scoată o grămadă de inovații proprii. Dacă vă uitați la noile lor serii de cuțite plate (HyperBurrs), au ajuns la un nivel tehnic foarte serios: Materiale și durabilitate: Folosesc oțel de scule DC53 (Cr8Mo2SiV) cu o duritate Rockwell de 60-62 HRC. Pe deasupra, aplică un strat de acoperire TiAlN, care le duce durata de viață la 1500-2000 kg pentru varianta de 64mm și până la 4000-4500 kg pentru cele de 98mm. Geometriile nu mai sunt făcute „după ureche”, ci sunt dezvoltate folosind simulări de dinamică a particulelor și sunt prelucrate pe mașinării CNC de mare precizie, în 5 axe. Au profiluri de gust dedicate: Filter, Espresso și o geometrie specială „LeBrew Sweet”. Acoperă aproape toate diametrele pieței: 64, 65, 78, 83, 98, și merg chiar și în zona industrială cu 120mm sau 180mm. Nu mai fac doar cuțite, ci inovează puternic și pe partea de tool-uri de nișă (analizoare de prăjire precum RoastSee, termometre BrewMaster etc.). La prețurile pe care le au, devin o alternativă extrem de serioasă pentru upgrade-uri. La cum se mișcă pe piață, e clar genul de brand despre care vom auzi din ce în ce mai multe în perioada următoare. (27-02-2026, 14:51)anyidulike Wrote: Am incercat sa cumpar AVX HG49S dar am primit eroarea Atentie: Cuponul de discount este ori invalid ori expirat ori a fost deja folosit la maxim! Rezolvat! Am aplicat reducerea, am procesat și împachetat totul cu viteză maximă. Ai deja AWB-ul pe mail/în cont, iar curierul ar cam trebui să ridice pachetul. Să-l folosești cu drag! RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Maanu - 27-02-2026 Astea da reduceri, ma fac sa regret ca n am mai asteptat o perioada pentru setup
RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - mirceam - 27-02-2026 Se poate să primim pentru testare Cuptor Electric pentru Pizza Napoletana AVX PM120T, 450°C ? Va multumesc . RE: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Mihai L - 27-02-2026 Am primit azi cuptorul de pizza. |