![]() |
|
Tapatalk - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Cafeneaua Off-topic (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Cafeneaua-Off-topic) +---- Forum: Sugestii pentru forum, site si comunitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Sugestii-pentru-forum-site-si-comunitate) +---- Thread: Tapatalk (/Thread-Tapatalk) |
Tapatalk - vlaicu - 09-01-2021 Folosesc Tapatalk mai mult pentru push notifications, sincer. Alt motiv nu prea vad. Pe varianta free e chiar enervanta la urcat poze pentru ca le comprima foarte mult și micșorează rezoluția. Dacă e un screenshot îl face inutil Tapatalk - micrenda - 09-01-2021 Eu folosesc VIP și nu am reclame (am cumpărat din Google Play acum mult timp și a fost o singura plata, 15 RON mi se pare, nu abonament cum este acum). Tapatalk, fiind nativ, este mai reactiv de orice tema mobil, oricât de hub este el. O sa mai încerc, fiind ca nu am încercat de mult. Inviato dal mio ATU-L11 utilizzando Tapatalk RE: Tapatalk - Lyvyoo - 10-01-2021 Destul de grava situatia, nu ma asteptam RE: Tapatalk - Lyvyoo - 12-01-2021 Daca s-ar implementa optiunea de push notifications direct din tema de mobil, pentru ce alte motive credeti ca ar avea rost sa mai tin Tapatalk activ pentru Espressoman? Tapatalk - lucimunteanu - 12-01-2021 Pentru mobil mi se pare cea mai utila soluție. Plus ca este mult mai customizabil. Eu cred ca as întra de 2x pe luna aici dacă as folosi doar browser. Tapatalk - Dimitriyus - 12-01-2021 Din browser mi se pare ilizibil forumul. Seamana cu siteurile anilor 2000. Tapatalk e o interfata cu multe opțiuni si aspect clar si usor de citit. Are si mici dezavantaje, totuși. RE: Tapatalk - Lyvyoo - 12-01-2021 Sigur te referi la varianta mobile?
RE: Tapatalk - Laddu - 12-01-2021 (12-01-2021, 01:17)Lyvyoo Wrote: Daca s-ar implementa optiunea de push notifications direct din tema de mobil, pentru ce alte motive credeti ca ar avea rost sa mai tin Tapatalk activ pentru Espressoman? Mai exact la ce folosiți push? Poți sa dai subscribe la thread-urile care te interesează, iar în prima pagina sau urmărind secțiunea news, poți vedea ultimele postări. Tema de mobil îmi e mai mult decât suficienta. :) RE: Tapatalk - lucimunteanu - 12-01-2021 (12-01-2021, 11:27)Laddu Wrote:Primești notificare în status bar-ul telefonului. Iar unele sunt time sensitive. De ex thread ul de vânzare.(12-01-2021, 01:17)Lyvyoo Wrote: Daca s-ar implementa optiunea de push notifications direct din tema de mobil, pentru ce alte motive credeti ca ar avea rost sa mai tin Tapatalk activ pentru Espressoman? Plus ca fiecare are felul personal de interactiune cu forumul, acesta cât și alte forumuri, care stau grupate la un loc într-o aplicație. RE: Tapatalk - Lyvyoo - 12-01-2021 Problema este ca de ceva timp Tapatalk au inceput sa ceara administratorilor abonament de 120E / an daca vrei sa fie mai clean altfel nu poti dezactiva reclame, bannere pop up de instalare chiar pentru cine nu are Tapatalk dar viziteaza de pe mobil, atasamentele care nu sunt garantate "pe viata" ca imgur (serviciul folosit de majoritatea forumurilor) si tot mai adauga optiuni ce nu pot fi dezactivate pe masura ce trece timpul. Plus ca la fiecare update Tapatalk reseteaza semnatura si ne trezim fara ca userii sa stie cu semnaturi dublate sau spatii ocupate in postare cu modelele telefoanelor folosite. Astept in continuare sugestii cu ce asteptari mai sunt de la tema de mobil si cel mai probabil voi dezactiva Tapatalk. Am reverificat si tema de mobile chiar merge fluent, super rapid, scrisul e clar, totul e usor de citit, iar majoritatea optiunilor din tema de desktop sunt si acolo. In 2021 MyBB ar trebui sa treaca la ceva gen 2.0 si formele vor fi mai rotunjite, daca asta conteaza. Tapatalk - micrenda - 12-01-2021 Vorbesc ca utilizator de Tapatalk dar și ca și admin un mic forum de nișă. Eu folosesc Tapatalk de foarte mult timp. Din părerea mea avantajul principal este ca este o aplicația nativa și, în moment de fata, nimic se compara ca o aplicația nativa. Nu am un telefon extrem de performant, și browser se încarcă incet, și navigarea forum are o latenta considerabila. Și Facebook a încercat la început să meargă pe o interfață web foarte optimizata (și aveau resurse pentru a face asa ceva) însă au trecut repede pe aplicația nativa. Insa ca admin, pot sa spun ca și Tapatalk este o durere de cap pentru admini. Pluginul lor nu este aprobat de cele mai importante platforme de forum, deseori are întârzieri și bug-uri. Acum se pare ca cer și bani pentru a folosi continutile tale! Undeva citisem ca pentru admini, este o buna idea sa nu instalezi deloc plugin Tapatalk fiind ca altfel te vei trezi cu o armata de useri nemulțumiți pentru fiecare problema lui Tapatalk. Solutia ideala, din părerea mea, este ca platforme de forumuri sa ofere o interfață api standard si sa existe aplicații gen Tapatalk care sa permite o interactia ușoară pe mobil. Insa se pare ca nici cei de la Tapatalk și nici platformele de forum sunt interesate de asa ceva. Pana atunci, nu știu care este rău cel mai mic. Tapatalk - N3cks - 12-01-2021 Am încercat sa folosesc tema de mobil. Dar parca am doua mâini stângi fata de taptalk. Am văzut ca mi-a resetat semnătura... . Pro taptalk: Merge mult mai bine ca versiune se mobil Am ultimele conversații/threaduri adunate una după alta in mod cronologic și așa le pot citi rapid când am câteva minute Am threaduri grupare care sunt subscris și al căror noi postări nu le-am citit Ma anunța la cele threaduri care le-am marcat ca atare vizibil in telefon Ai mai multe forumuri la un loc Astea ar fi acele feature cu greutate. Nu am (re)găsit aceste opțiuni in tema de mobil din păcate RE: Tapatalk - vlaicu - 13-01-2021 @Lyvyoo, daca ajunge sa-ti ceara bani sau sa puna reclame in body-ul paginii e no brainer. Il dezactivezi si gata. Mi se pare ca devin din ce in ce mai agresivi cu masurule pe care le iau si mi se pare aberant ce fac. Din pacate nu au concurenta. Ma tot uitam aici: https://alternativeto.net/software/tapatalk/ RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - umarianos - 22-08-2022 Mai are cineva probleme cu accesul forum de pe Tapatalk? pur și simplu mi-a dispărut espressoman din lista și nici nu îl mai găsesc sa îl adaug din nou. RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 22-08-2022 Fac azi un update si va merge, au schimbat ei ceva. RE: Tapatalk - Lyvyoo - 23-08-2022 Se pare ca nu de la update vine problema, asa cum eram destul de sigur, totul fiind la zi. Am dezactivat si activat la loc Tapatalk iar serverul lor confirma ca totul merge ok, asa cum confirma si inainte. Daca aveti in continuare probleme spuneti si incerc sa vad ce se poate face. De mine nu prea mai depinde, fiind o aplicatie externa ce are accesul permis la forum prin plugin propriu.
RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - IonutMihail - 23-08-2022 (22-08-2022, 12:34)umarianos Wrote: Mai are cineva probleme cu accesul forum de pe Tapatalk?Salut, Incearca după www.espressoman.ro la cautare, am avut aceeasi situatie, spor! Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Tapatalk - umarianos - 23-08-2022 Merci. Nu a fost nevoie sa caut, a reapărut singurel la locul lui. Să trăiți bine! Tapatalk - vlaicu - 23-08-2022 Mie mi-a dispărut de vreo 3x ieri. Nu am reușit cu www sau link sau altceva. Am pus în Google și prima recomandare era Tapatalk. Asta l-a readus în aplicație de fiecare data. RE: Tapatalk - Darsidius - 24-08-2022 @Lyvyoo vezi ca s-a intamplat ceva la update ca de ieri nu mai merge sa pun poze cu butonul negru (i). Am incercat mai multe poze, inclusiv de pe internet (nu ale mele) si tot nu merg. RE: Tapatalk - Lyvyoo - 24-08-2022 Probabil te referi la versiunea de mobile sau desktop, nu la Tapatalk, corect? La mine butonul negru i al forumului, deci nu din tapatalk functioneaza ok. Daca mai sunt probleme uneori cu upload-ul imaginilor prin aceasta metoda atunci de vina este serverul imgur sau legatura intre user si acel server.
RE: Tapatalk - Lyvyoo - 22-11-2023 Raportase un espressoman recent o problema cu Tapatalk, anume ca ar fi introdus abonament platit daca vrei sa raspunzi la mesaje in forumurile urmarite. Puteti confirma? Tapatalk - umarianos - 22-11-2023 Momentan nu am nici un abonament TP și nu am interdicții decât la upload imagini (permite upload doar cate 1 poza pe rând și într-un format mai mic) Tapatalk - _R_A_D_U - 22-11-2023 Eu scriu de pe Tapatalk, văd că nu e nicio plată momentan. La poze mă lasă să încarc la ce rezoluție vreau din cele 2 lar originala doar vip. ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk RE: Tapatalk - mihneasusan - 23-11-2023 Eu sunt împricinatul. Cam așa cum se vede in captură arată orice încercare a mea de a posta sau da răspuns la mesajele din aplicație. Acest mesaj este trimis din browser. Reincerc să postez imaginea... RE: Tapatalk - Kosti - 01-04-2024 Salut la toti Cand incerc sa scriu in tapatalk imi cere sa platesc. Asa este acum ? Poti scrie doar daca ai cumparat programul ? RE: Tapatalk - Lyvyoo - 01-04-2024 Doamne fereste! Incercam sa vedem daca se confirma aceasta problema si daca asa este zilele acestea il dezinstalez din server s ila revedere. Tapatalk - Mihai L - 01-04-2024 Posibil sa fi activat versiunea trial si sa fi expirat…? Ca la Tapatalk zice ca e free.
RE: Tapatalk - Kosti - 01-04-2024 am observat asta in ultimele doua luni cred. Imi apare asta
Tapatalk - Mihai L - 01-04-2024 Chestia cu codul e neclara. Pare ca ai fi primit un cod…? Iar pentru activare vor sa ai cardul in aplicatie. Daca nu vrei asta, as zice sa elimini acel cod. |