Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii)
+--- Forum: Accesorii si intretinere (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Accesorii-si-intretinere)
+--- Thread: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) (/Thread-Priza-programabila-pentru-espressor-wifi-sau-alte-variante)

Pages: 1 2 3 4 5

RE: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - renatoa - 17-02-2021

Ceva bun de calitate... in domeniul prizelor made in china toate... e ori o gluma buna, ori o loterie...
Pana la urma este un electrocasnic de 50 lei, ce atatea pretentii ? Si cand iei un prelungitor faci prospectare de piata ?
Sonoff e aceeasi marfa la toti, nu imi vine sa cred ca au inceput sa se cloneze la nivelul asta.
La IoT-uri criterii mai importante sunt ce optiuni de soft open source ai pe echipamentul respectiv, si daca a fost hackuit pana acum.
Cele "de firma" la ocolesc din principiu nu ca ar fi scumpe din motive de staif, ci ca soft-ul lor este "inchis".

RE: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - Levo - 17-02-2021

(17-02-2021, 11:01)distrugatorul Wrote: nu as vrea aliexpres ...

... Pai , asta ce are ? Cool

RE: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - distrugatorul - 17-02-2021

pare chinezarie:))
mai degraba asa
https://m.emag.ro/priza-inteligenta-greenblue-gb705-compatibila-cu-apple-siri-amazon-alexa-asistent-google-069619/pd/DSDGMDMBM/?ref=fav_pd-title

sau philips-ul asta
https://m.emag.ro/priza-inteligenta-philips-hue-bluetooth-zigbee-ip20-8718699689285/pd/DFG9G8BBM/?ref=fav_pd-title

RE: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - Levo - 17-02-2021

(17-02-2021, 11:44)distrugatorul Wrote: pare chinezarie:))

... tot un draq ... Cool ... mai platesti in plus si prestatziile lui Alexa ... :D ...

RE: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - distrugatorul - 17-02-2021

pare mai solida...babana :)))

Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - vlaicu - 17-02-2021

Toate sunt chinezării. Ia tplink. Sunt de mult pe piață. Eu am 110 pe Bianca si ai și consum real și cel făcut pe zi/săptămâna/luna

La ultima instalare a luat-o razna timpul cât e ON. practic s-a inversat, acum îmi arata cât e off /zi/luna/săptămâna...

Practic espressorul poate merge 4, 5h/zi. El îmi arata ca daily average e 19h/zi [emoji23].
Tre sa ii fac un reset. E prima oara când pățesc asta în 4 ani sau 5 de când o am[Image: bcdd447e2a199a3f9c8d9dc16069df49.jpg][Image: 790f49a8366d047d3f9cce5e65d16f80.jpg]

(17-02-2021, 11:48)distrugatorul Wrote: pare mai solida...babana :)))

... Am un H110 dar , prima H110 m-a tzinut fix 3 ani ... si am luat alta la fel care vad ca tzine. ( macar nu se incinge si a rezistat la folosire " abuziva " Cool  ).

RE: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - neapci - 17-02-2021

HS110 folosesc si eu si sunt foarte multumit. Vad ca s-a cam scumpit, acum cel mai ieftin apare la vexio cu 129 de lei. Daca nu te intereseaza monitorizarea consumului poti sa mergi pe varianta HS100 care e 79 de lei la evomag.

RE: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - Mihai L - 17-02-2021

@vlaicu - sa nu-si fi facut vreun update de firmware. Sau vreun update la aplicatie, unde acum sa ai optiunea sa schimbi partea de on/off?

RE: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - renatoa - 17-02-2021

De asta zic ca cele cu soft closed trebuie evitate... update singur de capul lui nu se admite, poate fi captat si redirectionat in orice scop ti-ai putea imagina...

... Adicaaa ... sa-si faca un update de soft si cafeaua mea sa ajunga la ei ? :D ...

RE: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - Mihai L - 17-02-2021

(17-02-2021, 13:11)Levo Wrote: ... Adicaaa ... sa-si faca un update de soft si cafeaua mea sa ajunga la ei ? :D ...
Cu siguranta nu ajunge cafeaua ta la ei. Tongue
Dar poate ai niste date locale in retea care pot fi de interes. Sau care pot fi criptate la un moment dat pentru a cere bani pe ele...
Putini se gandesc la asta. Insa pe de alta parte daca le zici sa primeasca pe cineva strain in casa, apar intrebari. Cine este, ce face, etc... Tongue

RE: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - TVTVTV - 17-02-2021

Serios, Mihai? Pt. asta se presupune că ai deja un router mai capabil, eventual cu OpenWRT/DD-WRT pe el, și că ai tot IoT-ul pe o rețea separată, izolată de restul dispozitivelor de interes...

(17-02-2021, 13:16)Mihai L Wrote: Cu siguranta nu ajunge cafeaua ta la ei. Tongue
Dar poate ai niste date locale in retea care pot fi de interes. Sau care pot fi criptate la un moment dat pentru a cere bani pe ele...

... Mai stii ? ...  Cool ... bit cu bit si pixel cu pixel , pana ti-o soarbe pe toata din ceasca.
     Parca o vad pe Cortana cu paiul , insinuandu -se din priza si Bill ( ... intre doua vaccinuri ) sorbind ca un gushter din cafeaua mea ... :D ...

(17-02-2021, 13:26)TVTVTV Wrote: Serios, Mihai? Pt. asta se presupune că ai deja un router mai capabil, eventual cu OpenWRT/DD-WRT pe el, și că ai tot IoT-ul pe o rețea separată, izolată de restul dispozitivelor de interes...
Raspuns corect... :D
Intreaba insa cati dintre utilizatorii de prize programabile (macar de pe acest forum, unde au mai fost discutii legate de asta) au facut asta acasa... :P

Varianta ajutatoare: pot fi folosite pentru IoT retelele de guest, la routerele care stiu asta...

Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - vlaicu - 17-02-2021

Sa nu exageram. Ce trebuie sa țineți cont asta ca regula generala, orice iot trebuie pus pe wifi izolat de ce aveti voi acasă, fie guest network sau altceva. În rest tplink h110 a fost foarte capabila sa facă ce-i spun. [emoji1787]
Nu ma plâng nici de sonoff. Am unul pe un server și e mai mult pe post de hard reset pentru ca n-am interfață de management.

Pff. Acum am văzut reply-urile voastre. Scuze ca ma repet. Tapatalk strikes again..

RE: Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - Okta43 - 05-04-2021

Daca mai cautati, astazi la Altex au oferta la Priza Smart D-Link W115 cu 29,97 lei, redusa 70%.

Priza programabila pentru espressor (wifi sau alte variante) - lucimunteanu - 05-04-2021

Am eu asa ceva și nu prea sunt mulțumit(se împerechează greu, răspunde cu delay și din 2 cumpărate, una nu mai merge), dar cred ca face 30ron.
Folosesc cu succes unele care se numesc Home, luate din dedeman cu 30ron/buc