![]() |
|
Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espresso art, cafea, prajire si latte art (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espresso-art-cafea-prajire-si-latte-art) +--- Forum: Cafea (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Cafea) +--- Thread: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor (/Thread-Ce-tipuri-de-cafele-va-plac-in-mod-deosebit-si-de-la-ce-prajitor) |
RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - SzabiV - 18-02-2021 Colombia de la SambaCafé ...este o cafea extraordinara! ...catifelata...fructata...dulce...si chiar mentolata! :D
RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - hbvlad - 18-02-2021 (18-02-2021, 21:43)SzabiV Wrote: Colombia de la SambaCafé +1 pentru Tres Dragones de la Samba ;) RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - slavic1983 - 19-02-2021 (26-01-2021, 20:06)Walix85 Wrote: Salutare! Confirm si eu ca acea Columbia / Diego Samuel este cea mai buna cafea bauta de mine! I-am gasit nashul. Tot Columbia, tot Ghesha de la Manhaten (syphon la Tekafe). Aceleasi note de piersica si ceai negru.
RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Eugen16 - 19-02-2021 De unde ati cumparat cafea prajita de Samba Cafe ? RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - bemihai - 19-02-2021 Aveau la Boiler, am baut eu miercuri. Daca te grabesti, poate mai gasesti, macar o punga pt acasa. RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Eugen16 - 19-02-2021 Merci Mihai, nu au site iar pe pagina de fb au doar niste cafea la cutie, macinata pentru filtru. Acum e inchis dar ii sun maine sa vad daca mai au. RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - bemihai - 19-02-2021 Au si site: https://boilercoffee.com, dar vad ca pe astea de la Samba nu le-au pus. RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Eugen16 - 19-02-2021 Ii sun mane, fix cand baga cheia in usa, sa nu mi-o ia altii inainte. :D RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - hbvlad - 19-02-2021 (19-02-2021, 21:01)Eugen16 Wrote: De unde ati cumparat cafea prajita de Samba Cafe ? Am luat de la Let's Coffe din Cluj, dar am vorbit cu cei de la prajitorie si daca adunam mai mult de 8 pungi la o comanda, am putea lua direct din Grecia. RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Eugen16 - 19-02-2021 Merci Vlad. Eu sunt interesat, daca se organizeaza vreo comanda, te rog sa ma anunti si pe mine. RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - hbvlad - 19-02-2021 (19-02-2021, 22:35)Eugen16 Wrote: Merci Vlad. Ok, te anunt; daca este interes, putem face o comanda de grup. @SzabiV ce zici? :) RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - SzabiV - 19-02-2021 I'm in! ;) @hbvlad RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - RaduNim - 19-02-2021 +1:) RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Vlad80 - 19-02-2021 Deja ma uit la ce sa mai pun in comanda...pe langa dragonii columbieni. Deci m-as baga si eu la o comanda
RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Eugen16 - 19-02-2021 Poti incerca o Panama - Santa Tereza.
RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Vlad80 - 19-02-2021 (19-02-2021, 23:07)Eugen16 Wrote: Poti incerca o Panama - Santa Tereza. As putea :) dar cred ca o sa ma duc pe Honduras (nu vreau sa ma risc :D ) RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Eugen16 - 19-02-2021 Nu risti nimic, aplici reteta consacrata. Cand intreaba cat costa, spui fara sa clipesti " doar 26 de euro, un chilipir!" RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Vlad80 - 19-02-2021 (19-02-2021, 23:11)Eugen16 Wrote: Nu risti nimic, aplici reteta consacrata. Cand intreaba cat costa, spui fara sa clipesti " doar 26 de euro, un chilipir!" #decat 26 EUR :) In alta ordine de idei am vazut ca la anumite sortimente au si reducere de 10% pentru minim 4 pungi - https://www.sambacafe.gr/product/bundle-offer-10/ - ca sa poti aplica reducerea tb alese cantitatile din pagina postata (nu face un discount automat in cos daca ai pus deja 4 pungi de Honduras, de ex.) Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - d2florin - 19-02-2021 Ma bag și eu la o comanda. RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Eugen16 - 19-02-2021 Pai ne-am cam adunat de o comanda. Cine deschide topic si incepe organizarea? Odata deschis se vor mai aduna in continuare, pana umplem un tir. RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Eugen16 - 20-02-2021 Am vorbit azi cu cineva de la Boiler, nu mai au nimic pe stoc de la Samba Cafe, dar vine un transport saptamana viitoare. O punga de 250 gr de Tres Dragones, costa 80 de lei, aproape la fel ca la Samba Cafe. RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - adiszep - 20-02-2021 Dar ce e special la samba Cafe? Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - vladdooo - 20-02-2021 Asta ma intrebam si eu, n-am auzit de ei pana acum [emoji846] Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Mihai L - 20-02-2021 E o Columbia naturala, foarte reusita. Am baut ieri de dimineata la Boiler si zicea Paul ca a terminat in doua zile toata comanda... RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Eugen16 - 20-02-2021 Vladdooo, ai auzit acum, asa ca organizeaza repede o comanda ca ai experienta. :D Ieftina nu e, dar poate e buna. Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - vladdooo - 20-02-2021 Mai las si alti colegi sa se afirme [emoji12] RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - miro - 20-02-2021 Am baut si eu columbia de la samba, pot spune ca a fost de departe cel mai bun espresso baut in ultimul an, mult peste cateva sortimente mai scumpe si mai renumite. Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - dev - 21-02-2021 Pentru cei care caută cafele aromate prăjite light, va recomand Columbia și Etiopia de la Papajaques. Oarecum surprinzător, mi-a plăcut mai mult Columbia în brew. RE: Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - Eugen16 - 21-02-2021 La Papajaques pe site mai sunt doar doua cafele si asta de ceva timp. Sper sa fie doar o poveste temporara,pentru ca altfel ar fi o mare pierdere... Ce tipuri de cafele va plac in mod deosebit si de la ce prajitor(sau brand)? - dev - 21-02-2021 Ajung două bune decât 10 fără rost la care să nu știi niciodată ce găsești în pungă de la o luna la alta... |