![]() |
|
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii) +---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii) |
RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - dan184 - 13-02-2023 @MyR Am observat ca a aparut Ode Gen 2 pe site. O aveti in stoc deja? Sau e precomanda? RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 15-02-2023 Trebuia sa ajunga azi, dar e un decalaj parca... Probabil intra in stoc zilele astea. ---- MEGA NEWS! Am devenit importator oficial ACS. Maine ajunge primul lot. In showroom va fi expus un Minima si un ACS Vesuvius EVO Lever pentru teste. Discountul espressoman este valabil si pentru produsele ACS. ( adica aveti 10% discount pentru ACS fata de preturile de pe site). News 2: Am devenit dealer Hiroia. In showroom este expus si poate fi testat brewerul Samantha, dar si cantarul Jimmy. RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 15-02-2023 Si ultimul anunt major pentru azi: Am devenit dealer Difluid. Marfa deja a ajuns in vama de o saptamana, deci mult mai probabil de luni vom pute onora comenziile. Daca sunteti interesati in showroom puteti testa, vedea, juca cu set-ul. Link: Difluid R2 Extract & Microbalance: The Brew Control System RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - edri - 15-02-2023 (15-02-2023, 19:02)MyR Wrote: ..... Codul ESPRESSOM este valid pentru sistemul Difluid? RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - bobitad - 15-02-2023 poti sa incerci si tu ca nu e vreo filozofie, dai acolo pana iti apare codul si ii dai aplicare. si da, codul este valid. RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - edri - 15-02-2023 Imi apare mesajul "Eroare: Cuponul este ori invalid, expirat sau a atins limita de folosiri!" RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - bobitad - 15-02-2023 poate trebuie sa te loghezi sau ceva
RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 15-02-2023 (15-02-2023, 21:11)edri Wrote:DA!(15-02-2023, 19:02)MyR Wrote: ..... Probabil ai facut un typo sau nu ai scris cu capital.. RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - edri - 15-02-2023 Nu functiona in Firefox, cu Google Chrome merge. REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Kosti - 16-02-2023 Sunt și eu interesat de setul de la Difluid dat nu știu nimic de cantar. Cât este de ok? Timp de răspuns Fiabilitate? Baterie Acum am un Brewista cu flow control cel sub forma de hexagon e super ok. Din 2020 pana în prezent l am încărcat doar de 3 sau 4 ori folosindu-l atât la espresso cât si la v60 chiar și în bucătărie. RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 18-02-2023 (16-02-2023, 20:08)Kosti Wrote: Sunt și eu interesat de setul de la Difluid dat nu știu nimic de cantar.Daca amintesc bine, noi avem setul ( R2 Extract + Microbalance ) de aprox 50-60 de zile, si ambele sunt foarte ok. Cantarul este in uz zilnic foarte intens in showroom ( pe langa lunar+arc+pearl+jimmy ) si este foarte responziv. La inceput au fost probleme cu syncul ( daca vrei sa utilizezi "smart" ) dar cu aplicata updatata totul s-a rezolvat, si merge brici. Pe langa R2 avem un atago si un "chinez", dar in ultima vreme dupa cum am vazut colegii prefera pe R2. Dimensiuniile reduse si cu aplicatia vezi imediat grafica, practic e super user friendly.. ( Claudiu are un travel bag de Comandante unde are un MK4 + R2 + si cateva gadgeturi si intra lejer tot ) Daca amintesc bine si la Atago este o aplicatie dar costa destul de mult, si nu mai zic ca ferractometrul lor costa cam 3x :-) RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 27-02-2023 Avem o promotie de tip flash sales :idea: Produsele cu preturi promotionale: LINK din care espressomanii mai primesc 10% reducere folosind codul de forum ESPRESSOM cu exceptia celor B stock (expuse, revizionate). RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - mida - 27-02-2023 La Piese de schimb, o sa mai aduceti ceva pentru Lelit? Ceva de genul: MC097-OPV, MC010-electrovalva, MC046-garnitura boiler, etc. RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 27-02-2023 Mult mai probabil nu, doar garniturile.. RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 06-03-2023 (27-02-2023, 14:37)MyR Wrote: Avem o promotie de tip flash sales :idea: Stocurile sunt pe final... :idea: Probabil cele mai interesante promotii sunt: AQUACODE - Coffee Brewing Water Kit ( cutie cu 12 pungi ) Espressor Bezzera UNICA PID Peak Water Starter Pack Difluid R2 Extract & Microbalance: The Brew Control System Fellow ODE brew grinder - Negru - Versiune 1.1 + GRATUIT: COFFEE FRESHLY ROASTED BY BCR (1 PUNGA) Fellow ODE brew grinder - Alb - Versiune 1.1 + GRATUIT: COFFEE FRESHLY ROASTED BY BCR (1 PUNGA) Hiroia by Hario - Jimmy Acaia Lunar 2021 Black ACS Minima ACS Vesuvius EVO Lever Eureka Mignon Single Dose - Chrome - Diamond inside Eureka Mignon Specialita 17NX - Chrome Eureka Helios 80 Chrome Comandante X25 Trailmaster Dune + GRATUIT: COFFEE FRESHLY ROASTED BY BCR (1 PUNGA) AeroPress® by Aerobie Inc :idea: :D
RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 09-03-2023 Hey!!! Am plăcerea de a anunța că un nou produs de la Loveramics este disponibil începând de astăzi: Loveramics Embossed Tasting Produsele sunt în stoc!
RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - FAP - 03-04-2023 Salut @MyR ! Deoarece nimeni nu doreste sa imi recomande o Eureka , probabil exista alte prioritati :D , te rog sa imi spui daca pentru acasa exista ceva mai bun decat https://barshaker.ro/Atom-Chrome-RS?keyword=EUREKA%20ATOM%20SPECIALTY%2075&category_id=0 . Desigur din gama Eureka ! Multumesc anticipat ! RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - adiszep - 03-04-2023 Pai ca și eureka mai este mythos… RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 03-04-2023 (03-04-2023, 01:31)FAP Wrote: Salut @MyR ! Deoarece nimeni nu doreste sa imi recomande o Eureka , probabil exista alte prioritati :D , te rog sa imi spui daca pentru acasa exista ceva mai bun decat https://barshaker.ro/Atom-Chrome-RS?keyword=EUREKA%20ATOM%20SPECIALTY%2075&category_id=0 . Desigur din gama Eureka ! salutari, "mai bun" ce inseamna la tine? unde vei utiliza? ( acasa, sau la targ de ex cu flux mare ) in ce mod vei utiliza? ( on demand / single dose ) cu ce cafea ( light, medium, "ulei" :) ) pe ce metoda ( espresso, brew, mix, etc. ) conteaza timpul rasnirii ? Cam astea sunt intrebari, sa putem filtra produsele :-P RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - FAP - 03-04-2023 Mai bun inseamna un produs cu fiabilitate cat mai mare , cu un rezultat cat mai bun in portafiltru . De folosit acasa , in timp am inceput sa folosesc pentru uzul casnic echipamente de horeca , desigur cele mai mici si sunt foarte multumit . Preferabil on demand , m-am saturat de stat cu lingura prin borcan !De obicei cafea light si medium . In principal espresso . Nu conteaza neaparat timpul rasnirii dar nu m-ar deranja sa fie mai rapid . RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 03-04-2023 Avand in vedere ca ai Honne ( si cand functioneaza in parametri optimi ) e cam greu de concurat. Daca nu ai timp, rambdare si chef pentru pregatirea pucului atunci iti recomand un Atom 75. Si dupa ce il cunost BINE ( macar 2-3 luni ), faci aliniere, iarasi astept 1-2 luni si daca tot vrei ceva mai mult schimbi cutitele ( ai 4 variante, 3 de la italmill: - stoc - red speed - black line, si SSP, sau mai exista si alte producator dar nu prea se gasesc la noi ). Cu Atom-ul cam uiti toate momentele "neplacute" insa cu unele cafele poate vei avea rezultate mai slabe, plus cu Atom-ul nu poti rasni pentru brew. ( fizic poti, dar gustul mi se pare muddy ) RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - FAP - 03-04-2023 Multumesc ! O sa merg direct pe varianta Red Speed ! Am vorbit deja la telefon , am inteles ca e pe comanda , nu e in stoc . RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 07-04-2023 Salutari, In acest moment am pus pe site produsele de la Gilberto :idea: Ca si noutate avem distribuitor, tamper dar si funnel pentru Dalla Corte ( 54mm ). O noutate absolut unica, avem si rasnita de mana in stoc ( Bravo IT ), care este ULTIMUL model disponibil. Din pacate pretul este pe masura calitatii, si este chiar foarte piperat... Daca doriti sa o testati, un model este in showroom ( varianta penultima, practic doar baza ( suportul ) difera de cel actual ). Dupa cum stiu in tara sunt doar doua bucati, una la Alexandru Niculae ( Bob ), si una la noi. ![]() Link produse Bravo - CLICK AICI - RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - icounter - 07-04-2023 multumesc Barshaker pentru rapiditatea livrarii si pentru ajutor ! de data asta nu am comandat iar cesti loveramics, dar nu ma pot abtine si voi mai lua cateva culori. Sunt superbe culorile. Cele embossed sunt pe stoc cumva ? RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 07-04-2023 Salutari, Noi iti multumim comenzile! ![]() In mod normal toate produsele Loveramics sunt in stoc, dar oricum in aprox 2-3 saptamani avem un nou import. Recomand sa-l suni pe colegi, sau sa-i trimiti un mail si vei primi raspuns asap. RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Tiranator - 13-04-2023 Salut! Veti mai aduce gama de cani brewers de la loveramics? RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 13-04-2023 Ba da, dar inca nu avem data confirmata pentru pick up. Deci o sa dureze cateva saptamani cu siguranta. RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 08-05-2023 Hey!! Am vesti minunate! - Au ajuns in stoc rasnitele 1Z presso ( variantele noi ) - culoriile noi de la comandante sunt in stoc ( Snow White / Racing Green ) Promotii speciale ( unde mai aveti 10% discount aplicand cuponul ) - Drip Kettle 1.2L - 4Decor + GRATUIT: COFFEE FRESHLY ROASTED BY BCR (1 PUNGA) - AeroPress® by Aerobie Inc - Peak Water Starter Pack - Acaia Pearl S White + GRATUIT: COFFEE FRESHLY ROASTED BY BCR (1 PUNGA) - Fellow ODE brew grinder - Alb - Versiune 1.1 + GRATUIT: COFFEE FRESHLY ROASTED BY BCR (1 PUNGA) - Eureka Mignon Bravo 16CR - Black - Eureka Mignon Bravo 16CR - Red - Comandante X25 Trailmaster Dune + GRATUIT: COFFEE FRESHLY ROASTED BY BCR (1 PUNGA) - Eureka Mingnon Specialita 15BL - Alb - Eureka Atom Specialty 65E - Automatic Grinder - Matt Black - Eureka Atom Specialty 65E - Automatic Grinder - White - Bravo IT - Handgrinder ------ Vom fi cu un stand (A16) si o echipa numeroasa la Bucharest Coffee Festival unde: - puteti intalni cu prajitorul si gusta cafele noastre ( vom avea un espresso si un brew bar, si toate cafelele vor fi oferit gratuit ) - puteti cumpara cafea ( doar boabe - si prajire fresh - ) - vom avea mai multe concursuri - puteti testa rasnita Bentwood si produsele Bravo ( rasnita, tamperul sau distribuitorul ). - daca sunt solicitari B2B putem discuta proiectele voastre. - mai sunt cateva lucruri dar inca nu-l pot spune.. PSS SECRET.
RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Marius A - 10-05-2023 Salut MyR, Kit garnituri pt Pavoni mai aduceți? Mulțumesc RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 10-05-2023 Salutari, Momentan este out of stock la producator.. Cam in 2-3 luni este estimat ca intra lotul nou.. https://www.instagram.com/p/Cr3TqDMobFl/ Recomand sa ne urmariti pe Insta/FB incat vom avea concursuri speciale.. :-p |