![]() |
|
Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Prajitorii de cafea si cafenele de specialitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Prajitorii-de-cafea-si-cafenele-de-specialitate) +---- Thread: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) (/Thread-Cafeaua-prajita-in-stil-italian-1st-wave-coffee) |
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 12-03-2020 https://imgur.com/a/JWi5KXR :) RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - ariany_78 - 12-03-2020 (12-03-2020, 13:25)Levo Wrote: ... si dupa cum spuneam ... ( another supply of coffee ...Buffff :) :) ! am comandat si eu de pe Kfea un New York Extra + Hausbrandt HH....I a batut tehnologia zilele astea si nu le am primit inca RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Damian The Man - 12-03-2020 (12-03-2020, 13:25)Levo Wrote: ... si dupa cum spuneam ... ( another supply of coffee ... ...de la noi? Sau de la Ei ? Tin minte ca spuneai relativ recent despre o sursa locala pt Kenon.... RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Levo - 13-03-2020 (12-03-2020, 23:21)Damian The Man Wrote: ...de la noi? Sau de la Ei ? ... Pai de la ei , la noi ... :D ... Da , asa este ... dar , inca nu am adus spre vanzare din cauzele bine cunoscute si imediat ce se va termina cu prostiile , virusii si exercitiile militare ... si lumea isi va relua viatza normala , vom derula si noi importurile si voi comunica ... eventual chiar aici. Pana atunci insa , trebuie sa testez toate versiunile de miscele de la ei ... ...
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Damian The Man - 13-03-2020 Personal, astept cu interes, si rezultatele testelor tale, si noutati despre importuri.
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Cip - 13-03-2020 Personal, as testa cu interes o miscela, dar fiind imposibil momentan, voi astepta vesti de la Levo :) . RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Levo - 13-03-2020 (13-03-2020, 00:52)Damian The Man Wrote: Personal, astept cu interes, si rezultatele testelor tale, si noutati despre importuri. (13-03-2020, 07:41)Cip Wrote: Personal, as testa cu interes o miscela, dar fiind imposibil momentan, voi astepta vesti de la Levo ... Partea proasta , e ca ... trebuia sa dam o fuga in Napoli - la invitatzia lor , sa vizitam si prajitoria si sa semnam contractul ... si acum , nu prea se mai poate . Asteptam sa se dezmortzeasca lucrurile ... desi ... ...
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - dragos.stoian - 13-03-2020 (13-03-2020, 10:49)Levo Wrote:(13-03-2020, 00:52)Damian The Man Wrote: Personal, astept cu interes, si rezultatele testelor tale, si noutati despre importuri.(13-03-2020, 07:41)Cip Wrote: Personal, as testa cu interes o miscela, dar fiind imposibil momentan, voi astepta vesti de la Levo Stiu.. Aveam planuita in mai o mini vacanta de vis pe coasta Amalfitana cu oprire in Napoli, s-a dus.. :-( Sa ne spui cum a fost Kenon, am auzit ca e f misto de la un barista italian pe HB RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Lyvyoo - 13-03-2020 (13-03-2020, 00:23)Levo Wrote:(12-03-2020, 23:21)Damian The Man Wrote: ...de la noi? Sau de la Ei ? Mai exact? Nu inteleg formularea cu adusul de cafea italiana? RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Levo - 13-03-2020 (13-03-2020, 19:33)Lyvyoo Wrote: Mai exact? Nu inteleg formularea cu adusul de cafea italiana? ... Nu , nu aduce nimeni pe pers. fizica si nici nu se va comercializa pe ziar la colt de strada ... va exista un site , cu distributie in online ... cu preturi afisate totul normal , ca orice distribuitor. Avand in vedere si decesul d-lui Chirita Constantin - cel cu cafelele , nu cu Ciresarii ... :D ... a ramas un loc liber in piatza la cafelele bune - asa zise in stil italian , drept pentru care am zis sa-mi dau si eu concursul ... problem ? ...P.S. - Nu-i pe firma mea , nu o comercializez eu si nici nu folosesc in vreun fel forumul in acest scop - doar anunt iubitorii de gen , unde se gaseste ( ... asta pentru ca am si eu o implicare , dar atat ... ... )
Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 13-03-2020 Sa ma bag si eu ca musca ij lapte :D Daca s-ar folosi forumul pt a face publics o anumita cafea? Unde ar fi problema? Altii cum o fac, au si reduceri pr espresomani. Eu aunt curios sa vad o analiza, statistica vwnzarilor a unei anumite prajitorii de cafea sau producaror de edhipemente ij functie de apartenenta la forum, sau intrun final cate procente din vanzarile unei prajitorii o reprezinfa utilizatorii acestui forum. Pana la urma clientul mai cumpara si a doua oara doar ce i_a placut prima data, Eu am a doua comanda la RSC de cafea cu toate ca mi se pare cam scumpa dar chiar merira... As face un clasament dar.. Mie chiar imi place cand unii oameni vin cu idei noi, produse noi, argumente gen radudani, renatoa, etc. Toti avem de invatat din astea. Oftopic :am schimbat cana de latte si nu imi mai asa bine. Mai exersez. Un liveramics de 150ml, aia de 200 are prea mult lapte si merg3 xu o felie de unt :))) RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - bogy - 13-03-2020 (13-03-2020, 21:47)d2florin Wrote: Sa ma bag si eu ca musca ij lapte :D De mult am vrut sa-ti atrag atentia. Te rog sa recitesti si sa corectezi textul inainte de a-l posta. Se citeste extrem de greu. Faptul ca folosesti mobilul nu e o scuza. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - dragos.stoian - 13-03-2020 (13-03-2020, 21:11)Levo Wrote:(13-03-2020, 19:33)Lyvyoo Wrote: Mai exact? Nu inteleg formularea cu adusul de cafea italiana? S-au mai dat linkuri aici, am dat si eu, zic ca e ok, nimeni nu a avut de castigat. Mai ales la cafeaua Borbone care era 17 lei 500g :)) Sincer dl de la care luai tu practica preturi f mari, adica la unele cafele pretul era peste espresso international In rest au fost surse bune, cred ca e vb de recomandari vs autopromovare, e ok mereu sa recomanzi ca si client, dar daca vrei sa te promovezi ca si comerciant treb sa ai acordul adminului inainte sa faci asta RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Levo - 13-03-2020 (13-03-2020, 23:03)dragos.stoian Wrote: Sincer dl de la care luai tu practica preturi f mari, adica la unele cafele pretul era peste espresso international ... Nu ... eu doar am incercat sa cumpar de el ( ... Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace ! ) si am incheiat - o repede , cand i-am cerut sa-mi spuna data inscrisa pe pachet . A sarit in sus ... s-a suparat si asa s-a si terminat , nu am mai cumparat.
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Lyvyoo - 13-03-2020 (13-03-2020, 23:03)dragos.stoian Wrote: In rest au fost surse bune, cred ca e vb de recomandari vs autopromovare, e ok mereu sa recomanzi ca si client, dar daca vrei sa te promovezi ca si comerciant treb sa ai acordul adminului inainte sa faci astaPt cafea de genul, niciodată. Sorry... RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 13-03-2020 Bine că multe din echipamentele care au aceiași proveniență sunt ridicate în slăvi, multe considerente holly grail...... superb!!! Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 13-03-2020 +1 uimit... Confused.. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - tecsi78 - 14-03-2020 Este un forum dedicat cafelei de specialitate, a explicat Lyvyoo recent. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - renatoa - 14-03-2020 (13-03-2020, 23:37)coffeemilk Wrote: Bine că multe din echipamentele care au aceiași proveniență sunt ridicate în slăvi, multe considerente holly grail...... superb!!! (13-03-2020, 23:38)d2florin Wrote: +1 uimit... Confused.. Holly... innocence... Nu vedeti zilele astea adevarata fata a Italiei ? Pana nu ajungeti sa aveti un contract, sa lucrati cot la cot cu ei, nu o sa va prindeti niciodata de falsitatea a tot ce produc ei. Carnaval, fanfaronada si mascarada continua, nu numai la Venezia si nu numai de Mardi Gras. Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 14-03-2020 Ca si in cazul lelit bianca __ unde se duc piese de 3 euro :), Cred ca fiecare dintre noi poate alege... Sa distinga... Iar daca este ajutat si tot nu vrea sa inteleaga, ce o sa facem? il izolam cu cafea proaspat prajita de la... :D RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - renatoa - 14-03-2020 ... proaspat prajita acasa. Nu mai e de primit pachete zilele astea... RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 14-03-2020 (14-03-2020, 09:49)renatoa Wrote:(13-03-2020, 23:37)coffeemilk Wrote: Bine că multe din echipamentele care au aceiași proveniență sunt ridicate în slăvi, multe considerente holly grail...... superb!!! Da, sunt săraci (cu excepția câtorva regiuni), aroganți, încearcă să te 'ardă' cum prind ocazia, dar serviciile sunt de top, produsele sunt de top! De câțiva ani merg și mă aprovizionez cu ulei, roșii conservate, paste, dulciuri, și sunt de super calitate, deci nu știu unde e falsitatea! Dacă lumea a intrat într-o isterie generală cauzată de noi înșine, când decesele sunt sub 3.5% în ce privește această gripă, nu își arată nimeni nimic. tecsi78, și în IT sunt multe sortimente de cafea de specialitate, deci nu e un motiv ăsta, nu are rost să dezvoltăm motivele că...... Eu am vrut să scot în evidență discrepanța dintre acțiuni, de cum se pune problema, dar la urma urmei cine sunt eu să îmi dau cu părerea, mai ales pe un forum care e public dar exprimarea de opinie nu e liberă, ci...... Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - bogdan_geor - 14-03-2020 (13-03-2020, 23:37)coffeemilk Wrote: Bine că multe din echipamentele care au aceiași proveniență sunt ridicate în slăvi, multe considerente holly grail...... superb!!! sa inteleg ca te deranjeaza faptul ca echipamente precum la marzocco/dalla corte/etc sunt laudate aici pe forum iar cafeaua arsa nu intereseaza pe majoritate? imi pare sau sa ti spun dar cam asta e rolul aceatui forum de specialitate, sa laude produsele de calitate si sa invete membrii ce inseamna produse de calitate, indiferent ce sunt ele, cafele sau echipamente. Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 14-03-2020 Si daca nu reusesc? Trebuie sa plece dau sa taca? Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - bogdan_geor - 14-03-2020 (13-03-2020, 23:38)d2florin Wrote: +1 uimit... Confused.. si eu sunt uimit/confused ca nu se intelege esenta forumului... cafea borbone de 17 lei in schimb avem pretentia ca suntem pe forum de specialitate... Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - d2florin - 14-03-2020 Domnule Levo, salveaza - ne!!! RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - renatoa - 14-03-2020 Bogdane, esenta topicului este ca aici e zona "libera de specialitate" :D Si asta vrei sa le-o luam... vrei sa emigreze pe softpedia ? de unde salbatici sa mai convertim ... :D Se facuse topicul celalalt, de dat cu... carbuni :), nu pricep de ce l-au inchis...
RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - micrenda - 14-03-2020 (14-03-2020, 09:49)renatoa Wrote:@renatoa aici nu prea sunt de acord cu tine (și nu prea înțeleg la ce te referi). Poți, te rog, sa dai exemple concrete sa discutam?(13-03-2020, 23:37)coffeemilk Wrote: Bine că multe din echipamentele care au aceiași proveniență sunt ridicate în slăvi, multe considerente holly grail...... superb!!! RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - Lyvyoo - 14-03-2020 Eu sunt pe niste ski-uri acum si am timpul limitat momentan. Cel mai bine ar fi ca topicul sa ramana liber pt pasionatii de asa ceva. In rest, cafeaua italiana nu va escalada niciodată pe forum la nivel de reduceri / comert etc. E o decizie veche si nu se discută pt ca e regula de baza, la fel ca faza cu automatele sau capsulele. RE: Cafeaua prajita in stil italian (1st wave coffee) - coffeemilk - 14-03-2020 (14-03-2020, 12:31)bogdan_geor Wrote:(13-03-2020, 23:37)coffeemilk Wrote: Bine că multe din echipamentele care au aceiași proveniență sunt ridicate în slăvi, multe considerente holly grail...... superb!!! Cu toată stima dar ești în eroare! Dacă ai urmărit discuția, și atâta timp cât ai intervenit mă gândesc că da, ai putut observa că în mare parte s-au făcut recomandări de cafele de cel puțin 100 ron kg, asta dacă vrei să o luăm pe cifre așa cum intervii un post mai jos. Și pierzi din vedere un lucru; poate nu toată lumea își permite să cumpere cafea de +100 ron kg, cu aceia ce faci? Ei sunt lăsați la voia sorții că deh, ești sărac, stai jos, aici e un forum de specialitate, nu avem ce discuta cu tine, noi suntem spuma, elita, nu ne coborâm la nivelul tău că îți permiți doar cafea de 30 ron kg.! Aș mai continua dar mi să nu 'tulbur' prea mult apele pe aici, care și așa nu sunt prea liniștite. |