![]() |
|
Cafea One Eleven Hungary - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Cafea One Eleven Hungary (/Thread-Cafea-One-Eleven-Hungary) |
RE: Cafea One Eleven Hungary - orwo - 03-12-2018
RE: Cafea One Eleven Hungary - renatoa - 03-12-2018 Adi, am incercat si PM si email, se pare ca nu primesti de la mine, asa ca nu mai imi ramane decat sa te bazai aici... RE: Cafea One Eleven Hungary - orwo - 04-12-2018 am desfacut kochere etiopia ....nu e ca si cea de la suncoffe(a lui milan era plina de gusturi de fructe ,mai ales caise)e fara mari accente acide ,fara sa gasesc acele arome fructate. multumesc lui adi ptr deranj si timpul pierdut . RE: Cafea One Eleven Hungary - pablito - 04-12-2018 Salut, si eu am primit cafeaua, astept detaliile de plata. Iti multumesc. RE: Cafea One Eleven Hungary - tecsi78 - 04-12-2018 Am desfacut Brazilia si Etiopia Guji, foarte bune ambele! RE: Cafea One Eleven Hungary - lracu - 04-12-2018 Am primit si eu cafeaua (2 x Ethiopia Guji Gigesa Heirloom Natural) via @fmmirel. Multumesc si eu, @adiszep, pentru efortul depus, pentru timpul pe care l-ai alocat si pentru ca ai facut espressomani fericiti (si vorba lui @fmmirel). ![]() Cafeaua aleasa a fost prajita pentru filtru si am obtinut "din prima" ce asteptam de la cafeaua din zona respectiva (foarte aproape de Burtukaana de la Sloane). ![]() Apropo de Sloane, cu o zi inainte am primit cele doua pungi de la Sloane cu ... Burtukaana bineinteles! Astea doua or sa astepte putin la degazare, macar o saptamana, o saptamana jumate (la ultima "transa" am observat ca "se facea tot mai buna pe zi ce trece". Multumim @adiszep. RE: Cafea One Eleven Hungary - Yuki - 04-12-2018 pe 2 dintre pungile mele (rwanda si gigsesa) scrie ca sunt pt filtru . a cerut cineva asa , tiparite gresit sau trimise din greseala la mine ? RE: Cafea One Eleven Hungary - adiszep - 04-12-2018 Am observat si eu, tarziu intr-adevar, ca pe unele scrie ca e prajire pt filtru. I-am contactat legat de aceasta problema si mi s-a raspuns ca este potrivit dezvoltata atat pt espresso cat si pt filtru si este prajirea utilizata de sortimentele respective la ei in cafenea. Probabil ca este omniroast ( :D ). Legat de plata cardul de ro este proaspat scos de la naftalina si nu am ajuns la banca sa iau contul nemaiavand hartiile originale :). Pt cei ce au revolut, tocmai ce mi-am facut cont, puteti transfera acolo. Imi cereti pe pm nr meu de telefon daca nu il aveti. Maine sper ca reusesc sa ajung la banca sa imi recuperez contul pierdut :D LE: Va rog sa scrieti parerile voastre despre cafea, mai ales cele negative :) chiar sunt curios de procentul de satisfacuti de astfel de prajire. RE: Cafea One Eleven Hungary - tecsi78 - 04-12-2018 Pe pachetul de Etiopia Guji scrie si la mine ca e prajire pt. filtru insa extractia e una corecta, cafeaua e foarte buna. Dupa primele cateva cafele extrase din Brazilia si Etiopia, pot sa spun ca as mai lua oricand. RE: Cafea One Eleven Hungary - adiszep - 05-12-2018 V-am trimis pm legat de plata. Cine nu a primit îl rog sa îmi dea un pm deoarece fac tot pe telefon momentan și e puțin mai greu cu organizarea. @radudani cum nu ai nici pm nici mail setat te rog sa ma contactezi tu cumva pe mail sau pm. RE: Cafea One Eleven Hungary - tecsi78 - 05-12-2018 Am trimis mp. RE: Cafea One Eleven Hungary - renatoa - 05-12-2018 N-am primit PM, asa cum nu primesti de la mine nici PM nici e-mail... ma intreb la ce capat e intreruperea... ca nu am mai avut cu nimeni asemenea incident...
RE: Cafea One Eleven Hungary - adiszep - 05-12-2018 Tecsi78 ai pm, renatoa ai sms. RE: Cafea One Eleven Hungary - renatoa - 05-12-2018 First crack ! :) RE: Cafea One Eleven Hungary - vladdooo - 11-12-2018 primit si eu ieri. multumesc mult, Adi RE: Cafea One Eleven Hungary - renatoa - 13-12-2018 Bune boabele, bun experiementul... tot sper la o resetare a papilelor, dar in final imi confirma ca nu am de ce sa imi fie rusine cu ce prajesc... |