Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Vanzari espressoare, rasnite si accesorii (utilizate) (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Vanzari-espressoare-rasnite-si-accesorii-utilizate)
+---- Thread: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 (/Thread-Senzor-temperatura-TTP-Coffee-Sensor-pentru-grup-E61)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 19-11-2017

Va salut.Revin cu cateva clarificari:

Bateria este de tip LR44. Cand este consumata, veti observa faptul ca afisasul (cifrele) devin sterse iar termometrul incepe sa dea citiri mai lente sau cel putin ciudate. Atunci este momentul sa inlocuiti bateria.

Pentru inlocuire:

Pentru desfacerea termometrului de pe suportul sau adaptorul TTP, introduceti unghia in linia din partea de sus a termometrului, incercuita in una dintre poze.
Ulterior, veti observa pe placa de baza a termometrului bateria acoperita cu protectia metalica. VEZI POZA.
Inlaturati clema dinspre margine (nu cea dinspre interiorul placii de baza) si scoateti bateria. VEZI POZA.
Introduceti bateria noua, trageti clema din nou peste bateria nou pentru fixare si inchideti termometrul.

NU ESTE NECESAR SA SCOATETI SENZORUL COMPLET DIN ADAPTOR SI NICI NU ESTE INDICAT.
Scoateti usor de tot placa de baza din adaptor, atat cat sa puteti lucra la baterie. Lasati firele in adaptor cat mai mult posibil.

Daca mai sunt intrebari le astept cu mare drag.
Va multumesc.

RE: Vand termometru tip Eric - Catalin2103 - 21-11-2017

Salut!
Mai ai termometre disponibile? Vreau si eu unul pentru o Bezzera Unica PID MN. Revin cu PM pentru detalii.

RE: Vand termometru tip Eric - NicuBog - 21-11-2017

Multumesc pentru clarificari. Sper sa foloseasca tuturor utilizatorilor.

RE: Vand termometru tip Eric - tecsi78 - 21-11-2017

Salutare, vreau si eu un termometru, astept datele pe mp.

RE: Vand termometru tip Eric - pacala - 27-11-2017

(19-11-2017, 10:17)decadurabolin Wrote: Va salut.Revin cu cateva clarificari:

Bateria este de tip LR44. Cand este consumata, veti observa faptul ca afisasul (cifrele) devin sterse iar termometrul incepe sa dea citiri mai lente sau cel putin ciudate. Atunci este momentul sa inlocuiti bateria.

Pentru inlocuire:

Pentru desfacerea termometrului de pe suportul sau adaptorul TTP, introduceti unghia in linia din partea de sus a termometrului, incercuita in una dintre poze.
Ulterior, veti observa pe placa de baza a termometrului bateria acoperita cu protectia metalica. VEZI POZA.
Inlaturati clema dinspre margine (nu cea dinspre interiorul placii de baza) si scoateti bateria. VEZI POZA.
Introduceti bateria noua, trageti clema din nou peste bateria nou pentru fixare si inchideti termometrul.

NU ESTE NECESAR SA SCOATETI SENZORUL COMPLET DIN ADAPTOR SI NICI NU ESTE INDICAT.
Scoateti usor de tot placa de baza din adaptor, atat cat sa puteti lucra la baterie. Lasati firele in adaptor cat mai mult posibil.

Daca mai sunt intrebari le astept cu mare drag.
Va multumesc.

Nu stiu ce se intampla, dar afisajul este ciudat, cifrele sunt sterse si pulseaza. Intr-un colt apare MIN, MAX. Am controlat bateria si arata 1.57V, pare sa nu fie descarcata. Ai vreo suggestie?
Merci anticipat.

RE: Vand termometru tip Eric - klehel - 28-11-2017

In primul rand mersi pentru "aflarea in treaba" prin a face usor disponibil acest produs.
Am aplicat instrumentul pe locomotiva din semnatura.
Se pare ca are o utilitate neimaginata (de mine cel putin), mai ales fiind nou intrat in domeniul HX.
Ma mir cum de am realizat shoturi bunicele urmand recomandarile generale de procesare cu flushurile de rigoare dupa ureche, pauze, etc.
Nu de altceva, dar instrumentul realizeaza ca stau departe de echilibrul stabilitatii termice dorite.
- initial grupul se incalzeste excesiv (fenomen asteptat, corectabil prin flush nimerit)
- flush ul aplicat putin peste ce dansul apei se limpezeste produce efect intarziat pe termometru
- chiar daca prin flushuri ajung la temperatura dorita pe termometru, astept o perioada de stabilizare, insa in cursul extractiei temperatura urca prea mult, mai multe grade
Am de invatat si mai ales exersat mult.
Am citit multa teorie utila pe forumurile de specialitate(am remarcat ca nivelul de implicare, creativitate autohtona este de invidiat, ca si exemplul vwforum.ro dealtfel si probabil nu numai), urmeaza sa pun in practica...

RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 28-11-2017

Pacala, facem direct tur retur, nu ne complicam. Insa momentan nu am pe stoc nicio bucata. Cum fabric, mai fac unul in plus si rezolvam. Regret situatia. Toate termometrele sunt probate insa se pare ca mai scapa unul care se defecteaza poate pe parcurs.

klehel, utilitatea acestui termometru este mai mult decat importanta. Nu vreau sa intru in polemici cu userii mai tehnici sau mult mai profi decat mine in extractii,dar ce pot sa spun ca in acest moment, fara termometru, sunt pierdut iar extractiile ar fi calitativ jos fata de cele de acum. Practic privirea mea nu mai sta nicaieri decat in termometru precum si in calitatea curgerii (urmaresc coada de soricel si cam atat). Am invatat regimul termic al aparatului foarte bine. Pot spune ca pana sa utilizez termometrul eram putin departe de adevar, desi aveam impresia ca sunt mare home barista :))

Spor.

RE: Vand termometru tip Eric - allex06 - 29-11-2017

A ajuns si la mine. Acum testez, multumesc.

RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 29-11-2017

Ma confrunt cu o problema des intalnita cand vrei sa faci ceva bun dar si ieftin.
Momentan nu pot produce aceste bucati decat in serii foarte mici si nu pot face fata cererii.
Ideea este ca adaptorul dintr-o singura bucata si nu din lipituri este complicat de facut la strung clasic. Trebuie unul automat. Cine detine automat nu se complica sa ma ajute cu cateva bucati necesare forumului.
Majoritatea vor comenzi de mii sau zeci de mii de bucati ca sa renteze PENTRU EI. Plus ca pretul ar trebui sa il cresc fara discutii ca sa renteze toata durerea de cap si pentru mine.

Rugamintea mea sau mai bine spus problema este urmatoarea: cele cateva bucati pe care le pot fabrica, le pot vinde cu 150 de lei fara probleme. INSA, va trebui din pacate sa va asteptati la timpi de asteptare mai lung de 2-3 saptamani. Ce pot spune este ca voi satisface orice comanda fara probleme, dar in timp mai lung decat ce anticipasem eu initial in aceasta perioada.

As dori sa lucrez cu bani in avans astfel incat fiecare bucata platita de mine sa plece direct la doritori. Nu vreau sa raman cu bucati pe stoc pentru ca nu renteaza pentru mine. O fac mai mult ca si hobby si nu pentru castiguri financiare.

Deci achitati va rog prin OP in avans suma de 150 lei si aveti transportul gratuit inclus in acest pret. Incerc in maxim o luna de zile sa exepediez produsul. Deobicei am reusit in maxim 2 saptamani dar acum la final de an acest timp a crescut fara sa imi doresc acest lucru.
Persoana care ma ajuta cu adaptoarele (le fabrica) nu prea ma mai poate ajuta in aceasta perioada intrucat are si multe alte comenzi, mai serioase sa zic asa..

Cei care au achitat deja produsul va rog sa aveti rabdare. Daca totusi nu sunteti satisfacut de acest timp oferit de mine, va returnez suma fara nicio problema, cu cea mai mare parere de rau.

Banii in avans ma ajuta mult ca sa achit din timp termometrul si adaptorul.

Va multumesc.

RE: Vand termometru tip Eric - pacala - 29-11-2017

(28-11-2017, 13:57)decadurabolin Wrote: Pacala, facem direct tur retur, nu ne complicam. Insa momentan nu am pe stoc nicio bucata. Cum fabric, mai fac unul in plus si rezolvam. Regret situatia. Toate termometrele sunt probate insa se pare ca mai scapa unul care se defecteaza poate pe parcurs.

klehel, utilitatea acestui termometru este mai mult decat importanta. Nu vreau sa intru in polemici cu userii mai tehnici sau mult mai profi decat mine in extractii,dar ce pot sa spun ca in acest moment, fara termometru, sunt pierdut iar extractiile ar fi calitativ jos fata de cele de acum. Practic privirea mea nu mai sta nicaieri decat in termometru precum si in calitatea curgerii (urmaresc coada de soricel si cam atat). Am invatat regimul termic al aparatului foarte bine. Pot spune ca pana sa utilizez termometrul eram putin departe de adevar, desi aveam impresia ca sunt mare home barista :))

Spor.

Nu mai este nevoie - placa electronica nu apasa suficient pe display. I-am pus un mic adaus de cauciuc.

RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 29-11-2017

Îl înlocuim dacă dorești. Cel mai probabil de la transport s a deplasat. Eu le testez înainte de expediere pe aparatul meu. Ms.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Vand termometru tip Eric - TudorP - 30-11-2017

Mos Crăciun a venit mai devreme. Cred ca mai rămân după livrări cu o bucata sau doua. Aștept doritorii pentru ca de dat se vor da rapid :)

RE: Vand termometru tip Eric - HoratiuC - 30-11-2017

:36:

Sper să ajungă să-l pun în ghete de Moș Nicolae.

RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 05-12-2017

Am expediat ieri mai multe bucati in tara.
CINE STIE CA A ACHITAT DAR PRODUSUL NU A AJUNS SI NICI NU ATI PRIMIT AWB, CONTACTATI-MA URGENT !

Intrucat imi este foarte greu sa tot tin evidenta discutiilor de pe mai multe platforme, va rog urmatorul lucru:
1. Contactati-ma doar cand sunteti cu adevarat decisi sa cumparati acest produs.
2. Cand ma contactati, oferiti-mi toate datele de livrare (INCLUSIV NR TEL SI NUME COMPLET) si metoda preferata de plata a produsului:ramburs sau OP. Prin OP, achitati 150 lei si achit eu transportul. Prin ramburs, pretul va fi 150+25 lei expedierea prin OLX cu verificare.
3. Mentionati daca doriti expedierea intr-o anumita perioada sau cat mai urgent posibil.

Mentionez ca apreciez asteptarea tuturor clientilor existenti. Sper in perioada urmatoare sa rezolv problema cu livrarile intarziate. Cu stima.

Vand termometru tip Eric - TudorP - 05-12-2017

3 bucăți disponibile, doritorii sa îmi dea mesaje. Cu stima.

RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 07-12-2017

Ultima bucata disponibila.
Astept PM.
Multumesc.

RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 13-12-2017

Disponibile 3 bucati, astept mesaje de la voi. Cu stima.

.RE: Vand termometru tip Eric - Catalin2103 - 14-12-2017

Primit si montat termometru. Multumesc @decadurabolin! Concluzia ... este necesar un astfel de instrument. Mi-am dat seama ca fara informatiile oferite de termometru si bazandu-ma doar pe ceea ce era afisat pe PID, bateam câmpii cu gratie!

RE: Vand termometru tip Eric - kawaro - 19-12-2017

Salutare. Mai este de actualitate anunțul?
Mulțumesc.

As dori și eu o bucata. Va rog sa îmi trimiti contul pentru a face transfer.
Mulțumesc.

RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 21-12-2017

Ti am expediat deja kawaro.
Mai am doar doua bucati disponibile.
Astept PM cu toate datele de livrare si metoda de plata preferata.
Cu stima.

RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 01-01-2018

La multi ani!
Alte doua bucati disponibile.
Cu stima.

RE: Vand termometru tip Eric - kawaro - 09-01-2018

(21-12-2017, 17:39)decadurabolin Wrote: Ti am expediat deja kawaro.
Mai am doar doua bucati disponibile.
Astept PM cu toate datele de livrare si metoda de plata preferata.
Cu stima.

Imi cer scuze ca revin asa de tarziu. Omul este foarte serios, a  doua zi dupa ce am facut plata am avut produsul la usa.
Produsul in sine arata solid si functioneaza ireprosabil.
Multumesc decadurabolin!

RE: Vand termometru tip Eric - Mariano - 10-01-2018

decadurabolin, mai este unul disponibil?

RE: Vand termometru tip Eric - dinu - 11-01-2018

Și eu vreau unul

RE: Vand termometru tip Eric - KfeLutza - 11-01-2018

Salutare,

As vrea si eu un termometru  Smile . Mai ai cumva unul disponibil?

Merci,
 Misu

RE: Vand termometru tip Eric - Lyvyoo - 12-01-2018

@pacala - voi sterge postarile, nu e corect sa ne bagam in topicul cuiva (da, este anuntul sau, creat de el) doar ca sa profitam de audienta resprectiva. Pentru anunturi separate, exista sectiunea Vanzari.

Vand termometru tip Eric - TudorP - 12-01-2018

Singura bucata disponibila pleacă la kafelutza pt ca el mi a răspuns primul la mesaj. Urmează sa mai fac vreo 2 bucati și expediez la restul. Cu stima și nb.

RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 13-01-2018

Am ramas cu o bucata pe stoc. Un user de mai sus nu imi raspunde la mesaje desi a vizitat forumului.
Pe aceasta cale rog cei neinteresati sa nu scrie aici sau sa imi dea PM.
Persoanele serioase va asigur ca vor fi servite rapid si cu un produs de calitate.
Cu stima.

Vand termometru tip Eric - TudorP - 15-01-2018

S au dus bucățile. Aștept precomenzi. Cu stima.

RE: Vand termometru tip Eric - dinu - 16-01-2018

Am primit termometrul azi. Se instalează imediat. Mulțumit.