![]() |
|
Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Imprumuturi accesorii, espressoare si rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Imprumuturi-accesorii-espressoare-si-rasnite) +---- Thread: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii (/Thread-Imprumuta-manometrul-comunitatii-pentru-masurarea-si-scaderea-presiunii) |
RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vica - 31-01-2015 (31-01-2015, 20:13)catalinu Wrote: Userul Adonnis il va lua de la mine luni. Este si el din Bucuresti. Apoi il voi ruga sa posteze aici cand termina cu manometrul sa-l dea mai departe. Multumesc OK. Astept atunci sa-mi dea de stire. Multumesc si spor! RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Adonnis - 01-02-2015 Desigur, eu o sa fac modificarea luni asa ca incepand te marti ne putem intalni sa ti-l dau. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vica - 01-02-2015 Multumesc! Nu e graba deloc; fa-ti treburile in tihna. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - cosssoft - 02-02-2015 Salut, Vreau sa cumpar un espressor in seara asta si as vrea sa verific presiunea, Adonnis crezi ca termini pana diseara? Daca da, Vica, il pot lua eu de la Adonnis inaintea ta, si ti-l aduc eu, eventual tot in seara asta, nu am nevoie mai mult de 1-2 ore de el. Multumesc, RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Adonnis - 02-02-2015 Se rezolva! Vorbim pe privat mai multe. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Zaheyu - 08-03-2015 Cine mai are manometrul? RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vica - 08-03-2015 Salutari, la mine e. Din pacate a stat degeaba pentru ca nu l-am putut folosi (infileta) pe portafiltrul meu. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - chitsro - 08-03-2015 La Gaggia clasic nu merge? si eu as vrea sa-i modific presiunea, de ce as avea nevoie? PS: sunt tot din Bucuresti RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Zaheyu - 09-03-2015 Eu cum as putea sa intru in posesia lui pentru cateva zile? RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vica - 09-03-2015 Salutari, Da-mi un mesaj pe privat cu adresa completa si nr de telefon si aranjam si logistica. N-am fost destul de clar - nu mi-a fost de folos pentru ca nu am putut desuruba picuratorul si nici chef de cumparat unul nou doar pt asta n-am avut. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - chitsro - 10-03-2015 Daca tot e in capitala l-as vrea eu :) RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vica - 10-03-2015 Salutari chitsro, Am apucat sa vorbesc deja cu colegul Zaheyu astazi si a ramas ca i-l trimit atunci cand imi termin treaba cu el, chestiune care inseamna practic de maine incolo. Daca voi va intelegeti cumva n-am nimic impotriva, pentru ca vorba-i vorba ! RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Zaheyu - 11-03-2015 Nu ma grabesc. Sa-l ia si chitsro o tura. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - chitsro - 11-03-2015 ok, ms frumos. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Zaheyu - 14-03-2015 Te rog sa-mi spui si mie cand ai rezolvat. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Lyvyoo - 28-03-2015 Discutiile despre presiune le-am mutat pe topicul dedicat http://www.espressoman.ro/forum/Thread-Modificare-presiune-pt-optimul-de-9-bari Pastram acest loc strict pentru plimbarea acelui manometru. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - bekxy - 14-04-2015 Nu-mi vine să cred ce înseamnă o comunitate în adevăratul sens al cuvântului. Bravo, domnilor! Sunt impresionat de "plimbatul" manometrului. Aş vrea să aduc şi eu un Dose la 9 bar, pe la cine mai e manometrul? Ar putea trece şi pe la mine? RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vica - 14-04-2015 Salutari, Manometrul e la mine. Te sfatuiesc, insa, sa citesti bine tot ce s-a scris pe aici legat de chestiunea asta. Procedura, avantaje, dezavantaje....efecte...etc. Discutam pe PM chestiunile logistice. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - bekxy - 15-04-2015 Păi... am citit câte ceva, în topicul "vecin": http://www.espressoman.ro/forum/Thread-Modificare-presiune-pt-optimul-de-9-bari Şi am şi tutorialul lui Liviu: http://www.espressoman.ro/gaggia-espresso-pure-modificat-sau-cum-sa-scoti-untul-dintr-un-espressor/ Ar trebui să mă descurc, zic eu... RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Esk - 21-04-2015 Salut, as avea si eu nevoie pentru doua zile de manometru daca este disponibil. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vica - 21-04-2015 Salut, i l-am promis lui bekxy, insa n-am reusit sa ne vedem pana acum. Partea buna e ca suntem toti din Bucuresti ;) RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Esk - 23-04-2015 Manometrul este la mine. Cine are nevoie de el, il rog sa-mi dea PM. In zilele următoare încep testele :). RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - bekxy - 23-04-2015 Dă un semn când ai terminat treaba cu el. Îl vreau și eu, dar nu e grabă. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Esk - 24-04-2015 Sigur, te anunt cum termin. Ieri seara am masurat presiunea si imi arata 12,5 bar ceea ce inseamna 11,5 bar la extractie (ma asteptam la mai mult). In weekend o sa am mai mult timp de teste pentru ca am schimbat cafeaua si vreau sa fiu atent la gust inainte si dupa modificare. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Esk - 27-04-2015 Salut. Dă-mi un mesaj când ai nevoie de el, eu am terminat. L-am lăsat la 12 (11 la extracție) mi se pare mai ok așa pentru ca la 10,5 apărea blondirea mai repede si aromele parca erau mai fade. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vica - 28-04-2015 :) Ar fi interesant sa facem un sondaj prin care sa vedem cati au ramas la presiunea scazuta si cati au revenit la "setarile din fabrica". RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Esk - 28-04-2015 Înainte de modificare aveam 12,5bar (11,5 la extracție). Am vorbit cu un prieten care are un lelit pl41tem cu manometru si l-am rugat sa îmi spună cat ii indica cu sita blind si are 12bar. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vica - 28-04-2015 Ai putea sa si testezi manomentrul, sa vedem daca indica exact ori ba. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Esk - 28-04-2015 Colegul cu Lelit-ul nu este din București. Ar fi mai ușor dacă este cineva care are manometru la espresor si poate sa monteze manometrul acesta pe portafiltru iar ambele ar trebui sa indice aceeași presiune. RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - nickso - 28-04-2015 La lelit nu merge pus manometru la pf. Cel puțin la cele similare pl41tem. |