![]() |
|
Comanda grup garnituri Lelit - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Comanda grup garnituri Lelit (/Thread-Comanda-grup-garnituri-Lelit) |
RE: Comanda grup garnituri Lelit - adiszep - 14-03-2016 No worries. Partea buna este ca a ajuns. RE: Comanda grup garnituri Lelit - Liviu.Mihu - 14-03-2016 Eu nu ma grabesc absolut deloc, deci poti sa ma pui cu "low priority" :) RE: Comanda grup garnituri Lelit - sorin2505 - 14-03-2016 Prea mersese totul perfect.... :D Trebuia sa-si dea in petec cu ceva ;) Nu-i graba, nu arde nimic. Important e ca au ajuns. RE: Comanda grup garnituri Lelit - renatoa - 14-03-2016 Am ajuns mai devreme acasa, facem pachete :D Primul lucru pozitiv care trebuie raportat cu mandrie... este ca a platit toata lumea :D Al doilea ar fi ca posta se inchide la 7, asa ca ce e prin posta va pleca azi ! :) Curierul in schimb nu mai ridica la ora asta :( Comanda grup garnituri Lelit - rdumitrescu - 14-03-2016 Nu-i problemă, că dacă ridică mâine, cel puțin Fan Courier livrează în ziua următoare. A se citi că dacă sunt mai multe variante, prin ei l-aș vrea trimis :D Mulțam' RE: Comanda grup garnituri Lelit - renatoa - 14-03-2016 Liviu.Mihu, ioan50, lulu2111, ovidiu, pam, adiszep/hhanu: sunteti postati :) Restul, cei cu curier, maine RE: Comanda grup garnituri Lelit - pam - 14-03-2016 Multumesc. RE: Comanda grup garnituri Lelit - adiszep - 14-03-2016 Super. Multumim RE: Comanda grup garnituri Lelit - paul20vd - 14-03-2016 Salutare, Din pacate nu am fost pe faza la ultima comanda de grup pentru garnituri. Daca se mai strange de o comanda sau a mai ramas vreun kit ratacit pe undeva, sunt interesat si eu. Merci. RE: Comanda grup garnituri Lelit - renatoa - 14-03-2016 Cum vallyb nu a dat nici un semn, si am luat unul in plus, care din voi il vrea e al lui, dar rauliulian are prioritate. (10-03-2016, 09:43)rauliulian Wrote:(10-03-2016, 09:21)renatoa Wrote: ...Nu o sa ramai cu el renatoa, daca nu-l va lua vallyb, o sa-l iau eu sigur. Nu ma bag la comanda, ci doar daca ramai cu vreun kit dupa imparteala. Dai un pm. (14-03-2016, 22:29)paul20vd Wrote: Salutare, RE: Comanda grup garnituri Lelit - rauliulian - 14-03-2016 Confirm in continuare, in caz ca nu da niciun raspuns vallyb, il iau eu. RE: Comanda grup garnituri Lelit - ovidiu - 15-03-2016 Multumesc mult. Sunt cu ochii pe cutia postala RE: Comanda grup garnituri Lelit - renatoa - 15-03-2016 Au plecat si cel prin curier, si cu asta am incheiat terapia de grup :) Sunt dependent si ma tratez... dar greseala asta nu o mai fac ! Ma refer la organizarea de shopping, prea multa logistica... :) RE: Comanda grup garnituri Lelit - adiszep - 15-03-2016 Se poate face prin rotatie cand mai este necesitate :) RE: Comanda grup garnituri Lelit - sorin2505 - 16-03-2016 Renato, multumesc mult, la 09.30 era FAN-ul la usa, totul ok. :57: Acum sa vedem cand o sa ma apuc sa o schimb ;) RE: Comanda grup garnituri Lelit - pam - 16-03-2016 Mulțumesc Renato , acum o ora am ridicat coletul de la Poștă. O zi buna îți doresc. RE: Comanda grup garnituri Lelit - Anne - 16-03-2016 Confirm si eu primirea plicului. Multumesc. :ax: RE: Comanda grup garnituri Lelit - Liviu.Mihu - 17-03-2016 Am primit si eu. Multumesc! PS:mi-am adus aminte de ce nu folosesc serviciile Postei Romane de obicei. Adresa de livrare a fost adresa de la birou si numele meu. M-am dus la oficiul postal cu buletinul si mi-a explicat doamna ce favoare imi face ca imi da coletul. Ca cica adresa nu este cea din buletin. Pai si cati dintre noi locuiesc la birou? (in afara de cei cu firme acasa). Am intrebat si atunci, cum se poate face daca trebuie sa primesc un colet la firma. Raspuns initial (sec): Nu stiu. Apoi, dupa insistente, cica ar trebui scris CNP-ul meu pe pachet ca atunci e clara treaba. Lucru clar pentru ea, dar potential nu asa de clar pentru o alta colega :) RE: Comanda grup garnituri Lelit - Marius A - 17-03-2016 Intr-un final a ajuns și la Arad. Mulțumesc Renato pentru efortul depus. RE: Comanda grup garnituri Lelit - alexvsd - 02-06-2016 Salut si scuze daca postez in locul gresit, Am avut si eu problema cu garnitura Lelit MC047SIL iar pentru ca cei de la service saeco mi-au cerut 60 de lei pe o garnitura(ceea ce mi s-a parut foarte mult pentru o garnitura de silicon...), am dat comanda pe internet de 4 bucati. Daca mai are careva nevoie de garnitura, vand garniturile ramase(3 bucati) cu 30 de lei/bucata. Daca sunteti interesati, va rog mesaj in privat. Multumesc. RE: Comanda grup garnituri Lelit - renatoa - 03-06-2016 Ar fi fost frumos sa fi anuntat aici intentia, poate se mai facea de o comanda de grup, si transportul ar fi fost 1 eur pe bucata in loc de 3-4 cat ti-a iesit acum. Zic asta pentru ca as fi pus si eu o piesa mica la potentiala comanda ... data viitoare... RE: Comanda grup garnituri Lelit - MocanuGabriel - 06-06-2016 Am probleme cu garnitura mc047sil, cine doreste sa punem de-o comanda ? RE: Comanda grup garnituri Lelit - Liviu.Mihu - 07-06-2016 Eu m-as baga asa preventiv daca organizezi ceva :) RE: Comanda grup garnituri Lelit - MocanuGabriel - 07-06-2016 bun, deci suntem doi din timisoara,momentan RE: Comanda grup garnituri Lelit - baloozzy - 07-06-2016 Puneti si adresa site, poate se mai inspira careva la ceva. RE: Comanda grup garnituri Lelit - MocanuGabriel - 07-06-2016 http://www.lamacchinadelcaffe.com/ricambi-lelit.html RE: Comanda grup garnituri Lelit - Pascalau - 07-06-2016 As lua si eu un picurator dar nu stiu ce filet are. RE: Comanda grup garnituri Lelit - renatoa - 07-06-2016 3/8", e cam standard RE: Comanda grup garnituri Lelit - Pascalau - 07-06-2016 Asa ma gandesc si eu dar cei de la Lelit mai au diverse ciudatenii (portafiltru 57mm) asa ca m-am gandit sa intreb, poate stie cineva. Pe net nu am gasit nimic. Comanda grup garnituri Lelit - sorinherea - 07-06-2016 (07-06-2016, 15:22)Pascalau Wrote: As lua si eu un picurator dar nu stiu ce filet are. Salut, Daca este diametrul standard la filet as vrea si eu unul daca se face comanda. Numai bine, Sorin |