Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Prajitoria Sarkis Cafe - ce cafea am prajit astazi? - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Prajitorii de cafea si cafenele de specialitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Prajitorii-de-cafea-si-cafenele-de-specialitate)
+---- Thread: Prajitoria Sarkis Cafe - ce cafea am prajit astazi? (/Thread-Prajitoria-Sarkis-Cafe-ce-cafea-am-prajit-astazi)

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - vladdooo - 03-03-2016

250g sunt ale mele, incerc sa trec diseara :)

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - NicuBog - 03-03-2016

(03-03-2016, 16:12)honciucmihai Wrote: 03.03.2016 prajit doar comanda de Harmony din care mai am disponibil 800g

Vin astazi la magazin pentru 400g.
Multumesc.

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 03-03-2016

(03-03-2016, 16:27)NicuBog Wrote:
(03-03-2016, 16:12)honciucmihai Wrote: 03.03.2016 prajit doar comanda de Harmony din care mai am disponibil 800g

Vin astazi la magazin pentru 400g.
Multumesc.
OK

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - rdumitrescu - 03-03-2016

Trec și eu tot în seara asta pentru cele 250g. Mulțumesc.

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - Lyvyoo - 03-03-2016

Ca sa nu existe doua topicuri cu scop similar, folositi va rog subiectul celalalt Sarkis, pentru discutii generale. Aici isi publica Mihai prajirile.

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 04-03-2016

04.03.2016 prajit columbia , costa rica , salvador , papua , java blawan , EQ , sweet , amore , chic

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 07-03-2016

07.03.2016 prajit brazilia , columbia , costa rica , guatemala , salvador , papua , galapagos , java blawan , bolivia , EQ , sweet , chic , sarkis cafe

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 08-03-2016

08.03.2016 prajit sweet , chocolat , amore

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 09-03-2016

09.03.2016 prajit columbia , sweet , chocolat , sarkis cafe

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 10-03-2016

10.03.2016 prajit columbia , sweet , chocolat

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 11-03-2016

11.03.2016 prajit guatemala , costa rica , salvador , papua , java blawan , EQ , sweet , chocolat , amore , chic

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 14-03-2016

14.03.2016 prajit columbia , guatemala , costa rica , papua , galapagos , EQ , sweet , chocolat , chic , sarkis cafe

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 15-03-2016

15.03.2016 prajit columbia , papua , sweet , chocolat

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 16-03-2016

16.03.2016 prajit brazilia , salvador , bolivia , EQ , sweet , chic

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 17-03-2016

17.03.2016 prajit columbia , papua , sweet , chocolat

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 18-03-2016

18.03.2016 prajit columbia , costa rica , salvador , galapagos , bolivia , EQ , sweet , chocolat , chic , sarkis cafe

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 21-03-2016

21.03.2016 prajit brazilia , columbia , costa rica , guatemala , salvador , papua , bolivia , EQ , sweet , chocolat , chic , sarkis cafe , amore ( java bali )

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 22-03-2016

22.03.2016 prajit columbia , ethiopia , salvador ,galapagos , java blawan , sweet , chocolat , sarkis mocca

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 23-03-2016

23.03.2016 prajit sweet , amore , chocolat

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 24-03-2016

24.03.2016 prajit brazilia , guatemala , ethiopia , papua , java blawan , EQ , amore , sarkis cafe

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 25-03-2016

25.03.2016 prajit columbia , java blawan , EQ , chocolat , chic

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - honciucmihai - 25-03-2016

ATENTIONARE !!!
A APARUT PE NET UN SITE CE " COMERCIALIZEAZA " CAFELE DE LA MINE , nu este adevarat eu nu vand nimanui spre revanzare este , probabil o tentativa de frauda . Precum stiti eu nu am metode de plata alternative pecand ei solicita plata prin internet .
Siteul este MAFU.RO , NU VOI RECUNOASTE COMENZILE FACUTE IN ALTA PARTE

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - Lyvyoo - 25-03-2016

De luni, scrie / suna aici

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - ionutbajescu - 25-03-2016

Salut Mihai,

Numele meu este Ionut Bajescu si sunt dezvoltatul mafu.ro.

Nici unul din produsele tale nu sunt vandute prin mafu. In fapt, mafu este doar un test marketing, cu singurul scop de a verifica cat de mare este cererea de cafea in Bucuresti. Din pacate, desi rezultatele nu au fost foarte rele, eu n-o sa fiu in tara pentru destul timp cat sa pun vreodata proiectul pe picioare. 

In caz ca doresti si consideri ca textele de pe mafu.ro iti lezeaza brandul, pot sterge orice referinta catre Sarkiscafe. In caz contrar, iti poti incerca norocul prin serviciul de combatere a criminalitatii informatice. 

Multumesc.

(25-03-2016, 19:49)ionutbajescu Wrote: Salut Mihai,

Nici unul din produsele tale nu sunt vandute prin mafu. In fapt, mafu este doar un test marketing, cu singurul scop de a verifica cat de mare este cererea de cafea in Bucuresti. Din pacate, desi rezultatele nu au fost foarte rele, eu n-o sa fiu in tara pentru destul timp cat sa pun vreodata proiectul pe picioare. 

In caz ca doresti si consideri ca textele de pe mafu.ro iti lezeaza brandul, pot sterge orice referinta catre Sarkiscafe. In caz contrar, iti poti incerca norocul prin serviciul de combatere a criminalitatii informatice. 

Multumesc.
OK , Am inteles si DA doresc ca orice referinta despre Sarkis cafe si produsele sale sa fie sterse .
Multumesc
Mihai Honciuc

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - ionutbajescu - 25-03-2016

(25-03-2016, 20:07)honciucmihai Wrote:
(25-03-2016, 19:49)ionutbajescu Wrote: Salut Mihai,

Multumesc.
OK , Am inteles si DA doresc ca orice referinta despre Sarkis cafe si produsele sale sa fie sterse .
Multumesc
Mihai Honciuc
Desigur.

O sa initiez un deployment in aproximativ 24h ce contine referintele catre Sarkis sau produse ale Sarkis eradicate de pe website. 

Imi cer scuze daca acest proiect a creat orice neplaceri tie sau clientilor tai dar din pacate nu pot rezolva o problema atata timp cat nu-mi este adusa la cunostinta. 

Spor la vanzari.

UPDATE: Deployment-ul a fost finalizat. Produsele facand referinta la brandul Sarkis au fost eradicate de pe website, cache-ul continand descrierile lor a fost invalidat iar anunturile adwords continand produsele aferente au fost oprite.
Daca exista alte probleme nu ezita sa ma contactezi, prin forum sau prin e-mail.

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - amarok - 25-03-2016

Lăudabil efortul tău, dar nu era mai bine ca mai întâi sa contactezi deținătorii produselor pentru acordul lor și abia apoi sa lansezi proiectul?

(25-03-2016, 21:21)amarok Wrote: Lăudabil efortul tău, dar nu era mai bine ca mai întâi sa contactezi deținătorii produselor pentru acordul lor și abia apoi sa lansezi proiectul?

Era, dar cand lansezi un MVP ramai in general focusat pe alte chestii decat best-case scenario. 

Adaugarea produselor de la Sarkis a fost ceva spontan. Initial am facut un test de marketing pe subscriptions, pentru ca era un model de business mult mai atragator si in acelasi timp neintalnit asa de des pe piata din Romania. 

Nu am avut rezultatele dorite privind interactiunea vizitatorilor - asa ca m-am gandit sa incerc un format normal, de magazin. Pentru ca focusul era pus pe lista de produse acum, aveam nevoie de mai multe produse. Eu fiind client Sarkis, le-am pus de acolo. 

Scopul era ca fiecare test sa dureze cateva zile - maxim o saptamana, iar apoi produsele sa fie date jos la sfarsit. Insa a fost o schimbare de planuri si urma sa parasesc tara, asa ca proiectul a ramas "in asteptare" pana cand ma gandesc daca-l dau jos sau il mut o data cu mine.

RE: Prajitoria Sarkiscafe - ce cafea am prajit astazi? - Papa Jacques - 25-03-2016

Mihai, asa cum ti-am spus si la telefon, recomandarea mea este sa ii faci domnului dezvoltator o plangere la politie.

Fiind client Sarkis puteai sa ma anunti in prealabil

(25-03-2016, 21:37)honciucmihai Wrote: Fiind client Sarkis puteai sa ma anunti in prealabil
[emoji121]