![]() |
|
Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Accesorii si intretinere (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Accesorii-si-intretinere) +--- Thread: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman (/Thread-Propuneri-pentru-cesti-cu-logo-ul-Espressoman) |
RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - Lyvyoo - 23-02-2018 (23-02-2018, 20:10)slavic1983 Wrote: Contribuim si financiar ?Exclus si asta :) Oricum cestile Ecopor nu sunt chiar ieftine, cam 35 de lei bucata daca nu ma insel.. RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - Lyvyoo - 23-02-2018 Cu farfuriuta inscriptionata ar fi ok... Dar rosul acela merge mai bine pentru afrodisiace de nnoapte decat bombite de dimineata :)) RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - Levo - 23-02-2018 (23-02-2018, 20:30)Lyvyoo Wrote: Dar rosul acela merge mai bine pentru afrodisiace de nnoapte decat bombite de dimineata ... Daaa , l-am luat la repezeala de pe net ... pentru ideea in sine ca si contrast , iar rosul ... ziceam de cel de la Jaxx ( ... sau oricum mai bordeaux ... mai civilizat asa ... :D ) RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - lracu - 23-02-2018 Poate aceasta culoare...
RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - baloozzy - 23-02-2018 Din asta dau la câine
RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - lracu - 23-02-2018 Era vorba de culoarea "ciresei"
Daca am gresit (ca am postat unde doar cei cu espressor posteaza) imi cer scuze. RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - Levo - 23-02-2018 ... Banuiesc ca si culoarea este optionala ... insa ideea , ca toarta cestii ,cu sigla si bobul de cafea din textul interior sa fie de aceeasi culoare ... si eventual , inscriptionarea moto - ului pe farfurioara in contrast ... ( doar o parere ) ... pun pe portocaliu doar ca sa scot in evidenta modelul ...
RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - baloozzy - 23-02-2018 Și mie îmi place coada de la Illy. RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - MyR - 23-02-2018 azi am fost intr-o locatie, unde cestile au fost de la ecopor, insa de mentionat ca nu au avut "urechea", merita gandita si la aceasta optiune. RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - r1r2000 - 23-02-2018 Buna seara. Liviu eu as merge pe alta abordare. Daca intrebi aici vor fi prea multe indei contradictorii si nu vei mai sti ce sa alegi, o sa bati pasul pe loc. Mergi pe shutterstock sau google images, ia 3 sau 5 poze care iti plac, si fa cu ele un pool. Foloseste-o pe cea mai apreciata daca nu asa cum e, ca baza de plecare pentru un grafician. RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - lracu - 23-02-2018 Da, cred ca acestea ar fi cele doua moduri de abordare a acestei "probleme". 1. Fiecare posteaza ideile / propunerile / ... iar Liviu alege varianta cea mai potrivita (cum s-a procedat pana acum); 2. Poll cu 3 - 5 poze alese de Liviu (ideea lui r1r2000) RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - Lyvyoo - 24-02-2018 Mie imi place culoarea Daca ar fi doar dupa capul meu asa lua asta fara ezitare P.S. Cred ca merge pictata pe farfurie ![]()
RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - lracu - 24-02-2018 Un pic de lemon, un pic de alte arome florale, multa ciocolata ... Ar fi un blend reusit? RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - Levo - 24-02-2018 (24-02-2018, 00:41)Lyvyoo Wrote: Cred ca merge pictata pe farfurie ... Aduce a arta plastica ... si asta inseamna unicitate , ( cam sare pretul ) de ex. s-a mai incercat ceva asemanator si la Illy , in colectia de cesti by Ron Arad / sau Francesco Clemente , tot cam in maniera asta ... ...
Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - Mihai.B - 25-02-2018 S-a decis un model anume? RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - Lyvyoo - 26-02-2018 Nu, oricum Ecopor are treaba pana la jumatatea lui martie cu alte proiecte artizanale... Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - Mihai.B - 26-02-2018 Înțeleg. Deci încă putem propune modele/ idei. RE: Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman - slavic1983 - 16-08-2018 Salutare. Cochetand cu iedeia de personalizare pt mine si nevasts-mea si, am dat peste niste idei interesante de logo. Preturile insa, pentru doar cateva cani si farfurioare se rotunjesc destul de mult. Asa ca, poate dupa ce vine lumea din concedii, finalizam ideea cu logo-ul si facem o comanda frumoasa catre Logo cups. ![]()
|