![]() |
|
Cluj Coffee Festival 2017 - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Evenimente si intalniri (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Evenimente-si-intalniri) +--- Thread: Cluj Coffee Festival 2017 (/Thread-Cluj-Coffee-Festival-2017) |
RE: Cluj Coffee Festival 2017 - Ernest Valentin - 11-09-2017 Imi donez si eu single origin-ul si blend-ul pt ce considerati potrivit, dar nu am absolut delic timp sa portionez si sa trimit cafeaua RE: Cluj Coffee Festival 2017 - tecsi78 - 11-09-2017 Daca e cineva din Bucuresti dispus la "efort", ma inscriu! RE: Cluj Coffee Festival 2017 - Lyvyoo - 11-09-2017 O aduci la aeroprees... :) Cluj Coffee Festival 2017 - rdumitrescu - 11-09-2017 Pot ajuta eu cu logistica. RE: Cluj Coffee Festival 2017 - Ernest Valentin - 11-09-2017 Da, sigur ca o pot aduce la aeropress. Pana atunci poate fi extrasa chiar pe loc la un espressor. Vorbesc cu afshin, poate facem o chestie misto cu guest coffee pe o rasnita. Dar va avertizez ca acele cafele nu sunt de o calitate deosebita RE: Cluj Coffee Festival 2017 - Denis - 11-09-2017 Faceti un versus intre 1-2-3 rasnite, daca tot aveti cafea. :) sunt sigur ca sunt multi interesati, o sa fie ceva constructiv. RE: Cluj Coffee Festival 2017 - Lyvyoo - 11-09-2017 Când ai o cafea buna, numai de versus nu-ti arde... Oricum, sunt cafele de filtru, nu va repeziti dacă le vreti în espresso. RE: Cluj Coffee Festival 2017 - Damian The Man - 12-09-2017 Am fost la peste 100 de festivaluri diverse la viata mea, insa niciodata la unul de cafea! Pe f.scurt, o parere personala: *PLUSURI: -locatie f inspirata, chiar daca pentru cineva care nu cunoaste orasul poate parea plasata intr-o zona mai dubioasa -atmosfera draguta, relaxata si prietenoasa, te simteai ca la o petrecere din facultate. Toti erau gata sa stea la povesti despre cafea si nu numai si sa-ti ofere rapsuns la orice intrebari aveai. -prima intilnire cu cativa espressomani, a fost o reala placere, multumesc! imi doresc f mult ca intilniri multe si dese sa poata deveni realitate cat de curand posibil -vazut si testat pe viu cateva masinarii la care orice pasionat viseaza de-o viata. -degustat de 3-4 ori, zilnic, toate cafelele disponibile (sarit bine de 20-22 de shoturi pe zi, incepeam sa devin agitat bine spre seara, desi am o toleranta admirabila la cofeina) Cafele bune, cateva chiar f bune, dar numai una singura m-a impresionat mult: Honduras by Claro, preparata de baietii de la Dalla Corte. Stadul lor era oricum sufletul petrecerii din toate punctele de vedere (mersi @razvanMB) *MINUSURI: - lipsa unor informatii de baza, simple si la obiect, despre delaliile desfasurarii evenimentului; adaug aici si lipsa unui program clar pe ore (cel postat pe pagina anterioara era pur orientativ si general); de asemenea, pagina de FB si evenimentul creat acolo erau complet ne-updatate -lipsa unor activitati de gen workshop, traininguri si a unor invitati de marca care sa vorbeasca/prezinte/faca demonstratii de orice natura din domeniul cafelei si prepararii ei. Tin minte ca la una din editiile anterioare de la Bucuresti fusese Sasa Sestic...sau poate ma insel. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Concluzia finala: felicitari Silviei si celor implicati, avem nevoie de astfel de evenimente! Si sper ca ele sa devina tot mai reusite si mai dese. RE: Cluj Coffee Festival 2017 - razvanMB - 13-09-2017 Guys, revin cu cateva poze de la festival, pentru cei care poate nu au reusit sa ajunga. Multumesc celor care ne au vizitat, oameni pasionati cu care ne am intretinut placut in decursul celor cateva zile. Locatia a fost faina, moderna, standurile frumos amenajate, lumea implicata si civilizata, totul bine. Multumim si organizatorilor, au facut o treaba buna si o alegere inspirata cu Clujul. Pe cativa espressomani o sa i recunoasteti in poze, pe Damian nu l am surprins dar ii multumesc pentru cuvintele calde : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Cluj Coffee Festival 2017 - mirceat - 13-09-2017 A mai aparut un album de poze https://www.facebook.com/pg/clujuRO/photos/?tab=album&album_id=900431396779398. Juratii si-au calibrat gustul la inceput de sesiune, un aspect de culise interesant: ![]() Gravimetricul de la Victoria Arduino se pare ca a creat probleme pentru unii concurenti. Cred ca a fost setat cu Tare Delay la 3 sec si concurentii trebuiau sa se incadreze cumva in cele 3 secunde, altfel extractia se facea la liber, fara oprire la gramajul setat, daca bine am inteles. Cluj Coffee Festival 2017 - bogdan_geor - 14-09-2017 pana acum am asa: liviu myr deenman adiszep nicubog rdumitrescu o sa iau cu mine pungile la aeropress sambata, dar sa-mi spuneti daca sunt colegi din tara sa vedem cum facem. intradevar, cafeaua de single origin a fost dezastru, dupa cum a zis si Ernest, dar cea de blend mi se pare super decenta. vedeti si voi care se intoxica dupa :) si inca o chestiune, feedback-ul pozitiv sa-l puneti pe forum, iar cel negativ pe PM... sau cel mai bine va abtineti :) RE: Cluj Coffee Festival 2017 - flipu2k - 14-09-2017 Daca se ocupa colegul rdumitrescu de trimiterea produselor din comanda de la Tidaka rog si pentru mine un sample mic in colet :) Cluj Coffee Festival 2017 - bogdan_geor - 14-09-2017 (14-09-2017, 11:10)flipu2k Wrote: Daca se ocupa colegul rdumitrescu de trimiterea produselor din comanda de la Tidaka rog si pentru mine un sample mic in colet :) done, sa nu le trimita inainte de sambata. RE: Cluj Coffee Festival 2017 - flipu2k - 14-09-2017 Multumesc, inca nu cred ca au expediat cei de la Tidaka comanda, deci mai dureaza... RE: Cluj Coffee Festival 2017 - Lyvyoo - 14-09-2017 La mine a ajuns deja si îmi place că e super acida :) E mai mult spre fruct (lime) decât spre flori. Foarte posibil ca cei care nu prefera aciditatea sa nu fie pe aceeași lungime de unda. Cluj Coffee Festival 2017 - bogdan_geor - 14-09-2017 Liviu, mai creste si tu temperatura, ca nu extragem toti la 88 :) RE: Cluj Coffee Festival 2017 - baloozzy - 14-09-2017 Cred că a mai coborât o acum când e curat și se încinge mai puternic. RE: Cluj Coffee Festival 2017 - Lyvyoo - 14-09-2017 @balloozzy - Tot curat era si inainte de decalcifiere. M-a dat peste cap doar testul cu sonda K, unde afli ca PID-ul e bun, dar ca nu trebuie sa iei mot a mot temperatura de pe el si sa nu iti faci griji cand scade. @bogdan_geor - Pai nu o mai cresc ca nu imi mai place cafeaua
Cluj Coffee Festival 2017 - bogdan_geor - 15-09-2017 O sa iau maine la aeropress pungile cu cafea si le las la Liviu pentru cei cu care n-o sa ma intalnesc. myr deenman adiszep nicubog rdumitrescu flipu2k ma bucur ca desi e scumpa (300 lei punga) espressomanii nu se dau inapoi de la a bea o cafea buna :)) |