![]() |
|
Bucharest Coffee Festival 2017 - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Evenimente si intalniri (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Evenimente-si-intalniri) +--- Thread: Bucharest Coffee Festival 2017 (/Thread-Bucharest-Coffee-Festival-2017) |
RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Liviu.Mihu - 02-04-2017 @Mihnea: la prima poza, atât încadrarea cât si focusul mi se par defectuoase :) RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - mihneasusan - 02-04-2017 (02-04-2017, 20:09)Liviu.Mihu Wrote: @Mihnea: la prima poza, atât încadrarea cât si focusul mi se par defectuoase :)Glumești nu? 80℅ sunt pe lângă, l-am lăsat pe ,,P" și timpul de expunere a fost prea scurt la multe cadre astfel că au ieșit mișcate. E o jucărie pe care nu am folosit-o prea des in ultimul timp. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Liviu.Mihu - 02-04-2017 Evident ca glumesc :) RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - mihneasusan - 02-04-2017 Mi-au ieșit și pozele cam cum imi iese cafeaua. [emoji23] Bubucalu în acțiune! ![]()
RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - adif - 03-04-2017 Mda. Cea mai mare greseala din ultimii 10 ani sa merg la festival. [Image: confused.gif] Acum nu mai pot sa dorm. La inceputul lunii viitoare cred ca Office Leva scrie pe mine. Deja s-au pus rotitele in miscare. [Image: cool.gif] RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - VladP - 03-04-2017 Stie cineva unde sint publicate clasamentele finale ale competitiilor, deoarece pe pagina lor nu este nimic... RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - mathi - 03-04-2017 Eu am adus generatia viitoare de espressomani si pasionati in ale cafelei. M-a alergat 4 zile prin tot festivalul....da' si mie mi-a placuuut.....
RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Lyvyoo - 03-04-2017 Campionii: Latte art - Sebi Farcas Brew - Gabriel Carol, locul 2 Marius Nica, 3 Bianca Ganea Cup Tasting - Marius Nica (a surclasat orice concurent(z)a, cu un timp de 2min. 49s). Bubucalu era sa prinda locul 3 dar l-a pierdut la mustata!!! Felicitari Cosmin! A participat si Eugenm pe ultima suta si cu siguranta a fost o experienta frumoasa pentru la anul :) O sa revin cu mai multe impresii... RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - SIM78 - 03-04-2017 Zona central, fițe, porțiile larg deschise, o curte frumoasa cu dale din piatra, o atmosfera de centru vechi, frumos, foarte frumos. Incerc sa mă amestec prin mulțimea care fumau rezemați cu cate o cafea, ( ups m-am lăsat de țigări, grăbește pasul, să nu te pună dracului sa ceri vreo țigară). În viteză incerc să-mi dai seama unde e festivalul "Floarea din cescuta", multe uși și pe stânga și pe dreapta, uni intrau, alți ieșeau cu cafele fără cafele. Când să mă infing in prima usa. Stop, frana. Dincolo de ușă ceva arta, nu cafele, zic STOP, fac o cartografiere a culoarului, vad coada, ce se vinde? Mă îndrept spre coada si mă pun la rand, așa am fost învățat de mic, sa stau la coada la înghețată Polar, ce sa vezi, chiar la inghetata stăteam, îmi zic "unde dracului am intrat" că la intrare scria mare despre CAFEA, ies din rand, cu intenta sa ies din culoarul pacalelilor și să nu mă mai uit in spate. Norocul meu că pe stânga era o ușă deschisă și am văzut espressor și pungi cu supapa de aerisire și pe dreapta la fel. EVRIKA am găsit locațiile. Tot mă învârteam ca un, "da nu mai zic", și nu găseam unde s-a înscris "bubucalu", aflu de la persoana drăguță, de pe culoar care degusta o cafea, normal, concursul se desfășoară la etaj. Mă gândesc să caut ușa care da la scari sau sa plec acasă, da pentru "bubucalu", hai să caut, zis și făcut, a doua ușa a fost câștigătoare. Ce zic - crem la crem, au organizat un etaj pentru concurs sa fie spatiu pentru vizitatori și prieteni celor care participă. ȘOC, la fel ca jos, standuri de prezentare, numai că aici cei cu fițe, Made in Romania, un gust amar, când am reperat colțul alocat pentru concurs, îmi cer scuze sincere "bubucalu", am plecat, bătaie de joc, daca concursul se ținea pe culoar, reveneam cu plăcere să te văd în acțiune. Asta a fost experiența mea cu locația de fite. Și la polul opus, participanți la festival cu standurile, concurenti și vizitatori, de nota 20. Edit: pentru LYVYOO : locație fițe - Toți sub același acoperiș, în aceași clădire, se găsea un hambar, fosta uzina, la cort, au ales locația aia că e "vezi centru" Bucureștiului, mai trebuia camera oglinzilor :). RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Lyvyoo - 03-04-2017 N-am inteles de ce ai plecat repede de sus? Ce intelegi prin fite la etaj? Sapid oferea Brew-uri din Panama Geisha si cascara din aceeasi materie prima, tuturor, moca desigur. Asta e doar un exemplu de cafea de "fite" oferita cu dragoste. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - mathi - 03-04-2017 Dupa pregatire apar si rezultatele... at
RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Lyvyoo - 03-04-2017 Mathi, felicitari pentru ce copil extraordinar ai! Ca sa inteleaga si espressomanii nostri, beietelul din imagine este fiul lui mathi, care a invatat frotare si latte art acasa, pe HX-ul din dotare. Laurentiu Stefan l-a vazut pe baietel ce bine se descurca si l-a luat peste tot la targ, inclusiv la un versus cu Um Paul, campionul chinez. Va dati seama ce viitor are copilul acesta, daca de acum face ce face... RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - mathi - 03-04-2017 Multumesc frumos Liviu pentru cuvinte ! Flavius se va bucura foarte mul. Si cand te gandesti ca de pe forumul asta si-a inceput invatatura...multumesc tuturor espressomanilor care dau viata acestui forum. ![]()
RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - stefandinescu - 04-04-2017 Felicitari mathi pentru junior! Eu am tras 7 kg de cafea oe Marzocco Linea, Baratza Sette si Puq press. Pe langa asta am frotat 24 de litri de lapte. In total 48 de ore de stat in picioare si putin cu fundul pe o boxa :) M-au tinut in picioare cascara lemonade si nitro coffee de la KOFI TI. Espresso nu mai are efect la mine. Beau espresso in loc de apa si cand mi-e foame trag un cappuccino. La ibrik doar locul 2 dar in 2018 promit sa fiu campion. Sent from my LG-H815 using Tapatalk RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - maki - 07-04-2017 video live cu London Coffee Festival https://www.youtube.com/watch?v=OBamfj_zZkw&feature=em-lss RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - tecsi78 - 07-04-2017 (07-04-2017, 14:52)maki Wrote: video live cu London Coffee Festival https://www.youtube.com/watch?v=OBamfj_zZkw&feature=em-lss ...si partea a doua: https://youtu.be/ypdP73tATvo RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Lyvyoo - 19-04-2017 Un reportaj de la festivalul din Bucuresti http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/de-ce-cafeaua-la-ibric-este-preferata-romanilor-699268 RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - organon - 19-04-2017 Si pe tvr hd era zilele trecute ceva despre cafea.Nu am prins începutul dar cred ca era filmat la Claro si inca undeva. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Lyvyoo - 10-05-2017 A iesit si un rezumat al festivalului RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - organon - 10-05-2017 Bravo!
RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - vladdooo - 10-05-2018 nici un program, nimic
RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Adriahno - 11-05-2018 Maine am drum la Bucuresti. Dau o fuga si la Festival, in prima parte a zilei. Poate ne vedem cativa acolo. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Yuki - 11-05-2018 in jur de 13-14 o sa fiu si eu .... Bucharest Coffee Festival 2017 - bogdan_geor - 11-05-2018 (10-05-2018, 11:22)vladdooo Wrote: nici un program, nimic Vlad, duminica dimineata de la 10 pana pe la 2 o sa fiu cu gigessa calare pe La Marzocco Leva X. Si eu sunt curios ce iese :) Bucharest Coffee Festival 2017 - CatalinNegrila - 12-05-2018 Am fost, am văzut, am plecat in 7 minute max. Cel mai probabil este cel mai prost organizat de până acum. Cred că se poate și mai rău de atât in special daca continua cu abordarea asta. Probabil că la anul vor prezenta doar capsule. Pierdere totală de timp din punctul meu de vedere. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - renatoa - 12-05-2018 La noi este un asa zis street food festival... cine le-a dat licenta l-a durut undeva de vreo logica de consum, la 20 de "mancatorii" o singura ghereta cu inghetata, bine ca macar era asa zis artizanala, si un singur punct dedicat cafelei, care te punea pe fuga doar cand vedeai la ce automat trageau zeama care o ofereau drept degustare, biznisul fiind sa isi vanda sferturile cu cafea cica "de ferma". Este vorba de Beanz: https://www.beanzcafe.ro/cafea Bucharest Coffee Festival 2017 - Mihai L - 12-05-2018 Eu am stat vreo jumatate de ora, noroc ca am dat de Eugen si ne-am intins la vorba putin si cu Razvan. Nici macar nu ai unde sa bei o cafea adevarata, in afara de Artisan. Cafea de cumparat... cam la fel, ba chiar mai putin! [emoji79] RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - eugenm - 12-05-2018 Same here ... noroc ca am dat de Mihai si Razvan a fost suficient de amabil sa ne faca o demonstratie cu al sau ozn "steampunk automatic immersion brewer" de la Alpha Dominche. Eu va propun sa ne strangem mai multi in cursul zilei de maine, mai ales ca @bogdan_geor a zis ca o sa fie prezent la butoane ... @Mihail cred ca are o jucatie noua de testat ;) ... poate totusi @bogdan_geor o sa accepte sa faca si o infuzie din gigessa sa folosind si metode alternative. @vladdooo ma bucur ca ne-am intalnit si am mai discutat, pacat ca tot pe fuga ... poate maine dupa excursia din Baneasa ;) reusesti sa mai faci un ocol. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Lyvyoo - 12-05-2018 Ne vedem maine, Bogdan este de la 10 pe La Marzocco La Leva Bucharest Coffee Festival 2017 - bogdan_geor - 13-05-2018 (12-05-2018, 21:34)eugenm Wrote: @bogdan_geor o sa accepte sa faca si o infuzie din gigessa sa folosind si metode alternative. Eugen, doar n-o sa te oblig sa bei espresso :)) hai ca gasim o solutie s-o bem altceva in afara de espresso |