Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Imprumuturi accesorii, espressoare si rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Imprumuturi-accesorii-espressoare-si-rasnite)
+---- Thread: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii (/Thread-Imprumuta-manometrul-comunitatii-pentru-masurarea-si-scaderea-presiunii)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Re: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - dannyd - 09-09-2014

Am terminat.
O operatiune chiar simpla. La mine reglajul s-a facut prin rasucirea in sens invers acelor de ceasornic cu 270 grade.
Astept PM cu adresa unde sa fie trimis manometrul.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - dannyd - 11-09-2014

Manometrul a plecat spre Zalau la userul decadurabolin.
Am inteles ca deja este dorit la Sibiu de catre florin2528.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - TudorP - 12-09-2014

Manometrul este la mine.
In cateva zile maxim rezolv si va fi disponibil.
Astept PM pentru urmatorul doritor cu datele de contact complete pentru expediere.
Stima si ms Danny.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - florin2528 - 16-09-2014

salutare,

manometru este la mine. presiunea maxima pe care o arata este de 11 bar.
incateva zile termin si eu cu el si il pot trimite urmatorului doritor. astept mesaj pe privat cu datele pentru expediere.

mersi decadurabolin

Cele bune,
Florin.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Lyvyoo - 22-09-2014

Discutiile despre presiune le mut pe topicul dedicat. Sa-l citesti cap coada caci vei gasi multe raspunsuri. Aici vorbim strict de plimbarea acestui manometru.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Adrian Nica - 12-11-2014

Bine v-am gasit. In cautarea espresso-ului perfect :) , am si eu nevoie de acel manometru. Cu cine sa iau legatura?

Multumesc!

Adrian

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - florin2528 - 12-11-2014

(12-11-2014, 11:08)Espressokid Wrote: Bine v-am gasit. In cautarea espresso-ului perfect :) , am si eu nevoie de acel manometru. Cu cine sa iau legatura?

Multumesc!

Adrian

salut,

Este la Sibiu. Il pot trimite spre sfarsitul saptamanii sau cel tarziu saptamana viitoare catre tine.
Poti sa imi lasi datele de contact pe privat.

Cele bune,
Florin.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - gsablici - 15-11-2014

Buna dimineata,

Am marea rugaminte daca se poate trimiterea manometrului la Timisoara, pentru setarea unui Rancilio Silvia.
Suport costurile totale de transport, si ambalarea manometrului adecvat, pentru evitarea unor probleme in cursul transportului.

Va multumesc ,
Goran

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - florin2528 - 16-11-2014

(15-11-2014, 09:18)gsablici Wrote: Buna dimineata,

Am marea rugaminte daca se poate trimiterea manometrului la Timisoara, pentru setarea unui Rancilio Silvia.
Suport costurile totale de transport, si ambalarea manometrului adecvat, pentru evitarea unor probleme in cursul transportului.

Va multumesc ,
Goran

salut,

Luni va pleca la Adrian la Mangalia. Poti sa iei legatura cu el pe saptamana viitoare.

Cele bune,
Florin.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Adrian Nica - 22-11-2014

Am primit ieri manometrul ,care functioneaza impecabil (garnituri ok, nu curge etc).

Eu am rotit imbusul cu 180 grade, iar acum, masurand presiunea, am 11 bar.Asta inseamna, daca am inteles bine, 10 bar presiunea la extractie si nu am mai facut nici o modificare .

Saptamana viitoare manometrul pleaca la Timisoara, la Goran.

Espresso-ul perfect se lasa asteptat, dar nu ma dau batut...:)

Numai bine tuturor!

Adrian

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vargoneti - 26-11-2014

Salutare ,

se poate sa iau si eu manometrul de la Goran dupa ce termina cu el ? vreau sa imi verific Silvia-ul ,voi asigura transportul inapoi :)

Mersi

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - organon - 26-11-2014

Am inlocuit aparatul gaggia dose cu gaggia classic.Cel "vechi" are 12 zile.Il voi vinde .Am renuntat la el nu pentru ca nu functiona ok ,ci pentru ca voiam mai mult,inclusiv sa pot face si aceasta reducere a presiunii mai simplu.Rasnita pe care o am este lelit pl 043 mmi.Sunt foarte multumit de ambele.Mai am mult de invatat.Am redus presiunea astazi ,rotind cu 180de grade in sens invers acelor de ceasornic,asa cum am fost sfatuit de cei de la service.Din nefericire nu am reusit sa fac rost de manometru.Am cautat  de am inebunit in satul meu "electrificat" vorba unui amic de-al meu de mult transferat in liga nordamericana.Vad ca se vorbeste de un manometru "ratacitor".Ati putea sa ma lamuriti si pe mine daca pot spera sa beneficiez de o vizita a lui?In ce conditii circula si care sunt evident obligatiile  de retur ale fericitei gazde temporare? O seara buna!

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Lyvyoo - 26-11-2014

Nu e nevoie de aprobari. Manometrul donat de Fane comunitatii tot circula. Acum ar trebui sa fie la Espressokid, apoi va pleca, in ordinea cererilor de pe acest topic.

Apropo, cum ati facut cu transportul pana acum? Plateste cine il primeste sau cine il trimite in alt oras?

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - diabloviciu - 26-11-2014

Desi cred ca se va pierde garantia, daca ajunge pe la Oradea,ma bag si eu

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - gsablici - 30-11-2014

Mission accomplished,

Am reusit setarea la 9 bari

Si extractia cu filtru naked

Va rog sa share-uiti cu mine parerile voastre.....mersi

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - dannyd - 30-11-2014

Referitor la transport, de fiecare data a platit destinatarul, el fiind cel mai interesat sa-i ajunga manometrul in cel mai scurt timp.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - organon - 30-11-2014

Eu renunt .Mi-am comandat un portafiltru fara fund si un manometru pentru portafiltru de la mag.pro.Ma gandesc ca este sanatos sapot verifica presiunea si calitatea erogarii din cand in cand.Un fel de diagnostic periodic al aparatului.Daca vreodata voi trece la altceva superior ,le voi vinde impreuna.Oricum multumesc pentru oferta d-stra.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - catalinu - 30-11-2014

Salutare! As avea si eu nevoie de manometru . Cu cine ar trebui sa iau legatura?
Multumesc

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Lyvyoo - 30-11-2014

Am impresia ca este o lista de asteptare mai sus. Sa ne spune cel care il are in acest moment...

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - gsablici - 30-11-2014

Buna,

Momentan manometrul este la mine (Timisoara ), si va ajunge maine  la Vargoneti, tot un user din Timisoara
 Acesta si-a aratat intentia de a intra in posesia manometrului

Va rog sa luati legatura pe la mijlocul saptamanii cu Vargoneti, pentru a stbili detaliile de livrare

Toate cele bune,
Goran

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - catalinu - 30-11-2014

Ok. Multumesc iau eu legatura cu Vargoneti.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - organon - 30-11-2014

Deci testarea presiunii se face fara sita.Bine ca am citit toate postarile de la inceput.E nevoie de garnituri in plus?Eu am inlocuit picuratorul de la gaggia classic cu un altul mai mare de la cimballi parca).Ma enerva faptul ca era prea intepenit din fabrica.Am tras ceva de el cu o cheie mops si in cele din urma am reusit sa-l scot si sa-l inlocuiesc.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vargoneti - 12-12-2014

manometrul a plecat luni cate userul Catalin.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - catalinu - 14-12-2014

Manometrul este la mine. De luni il pot trimite la urmatorul user ce are nevoie de el. Multumesc

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - vica - 30-01-2015

Salut.
Ma gandesc sa scad si eu presiunea la 9 bari. Cum facem?
Din Bucuresti sunt si eu.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - catalinu - 31-01-2015

Userul Adonnis il va lua de la mine luni. Este si el din Bucuresti. Apoi il voi ruga sa posteze aici cand termina cu manometrul sa-l dea mai departe. Multumesc

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Zaheyu - 31-01-2015

La pure/color a folosit cineva manometrul?

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - nickso - 31-01-2015

(31-01-2015, 20:34)Zaheyu Wrote: La pure/color a folosit cineva manometrul?
Nu cred ca OPV-urile de la pure și de la color sunt reglabile.

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - Lyvyoo - 31-01-2015

Daca nu s-au schimbat piesele, merge - http://www.espressoman.ro/gaggia-espresso-pure-modificat-sau-cum-sa-scoti-untul-dintr-un-espressor/

RE: pt cei care vor sa modifice presiunea la aparate si au nevoie de manometru - nickso - 31-01-2015

(31-01-2015, 21:29)Lyvyoo Wrote: Daca nu s-au schimbat piesele, merge - http://www.espressoman.ro/gaggia-espresso-pure-modificat-sau-cum-sa-scoti-untul-dintr-un-espressor/
și citisem articolul acum un an și jumătate...[emoji12]