![]() |
|
Comanda de grup Site VST - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Comanda de grup Site VST (/Thread-Comanda-de-grup-Site-VST) |
RE: Comanda de grup Site VST - Evolution - 01-11-2012 (01-11-2012, 22:00)raducarutasu Wrote: Am , acum , in plus site de single dubla si tripla , toate nepresurizate cu diametru 58 mm. M-ar interesa sitele de single si double, rog PM daca mai e valabil. RE: Comanda de grup Site VST - RaduCarutasu - 01-11-2012 Nu , nu se potrivesc .Sita Lelit 57 mm iar VST 58 mm . RE: Comanda de grup Site VST - baloozzy - 01-11-2012 (01-11-2012, 23:46)raducarutasu Wrote: Nu , nu se potrivesc .Sita Lelit 57 mm iar VST 58 mm .Credeam ca 1 mm scapa. Asta e. Multumesc pentru promptitudine. RE: Comanda de grup Site VST - RaduCarutasu - 01-11-2012 Nu , nu se potrivesc .Sita Lelit 57 mm iar VST 58 mm . Precizez , insa , ca sitele pe care le donez nu sunt VST . Le-am cumparat de afara ca fiind Faema , insa nu au nimic inscriptionat . Am avut rezultate f. bune cu ele . RE: Comanda de grup Site VST - Lyvyoo - 01-11-2012 Pffffff! De ce n-ai spus din timp? Le puneam premiu pe forum pentru cine scrie un articol despre instalarea unui PID. Cum Evolution le vroia, era perfect :)))))) RE: Comanda de grup Site VST - RaduCarutasu - 01-11-2012 (01-11-2012, 23:49)baloozzy Wrote:(01-11-2012, 23:46)raducarutasu Wrote: Nu , nu se potrivesc .Sita Lelit 57 mm iar VST 58 mm .Credeam ca 1 mm scapa. Asta e. Multumesc pentru promptitudine. Sincer , nu am incercat sa pun VST in portfiltru de la Lelit stiind de diferenta ( aceasta se vede cu ochiul liber ) Lelitul este la birou . Maine fac proba si revin . (01-11-2012, 23:53)Lyvyoo Wrote: Pffffff! De ce n-ai spus din timp? Le puneam premiu pe forum pentru cine scrie un articol despre instalarea unui PID. Cum Evolution le vroia, era perfect :)))))) inca nu este tarziu , nu s-a inscris nimeni , inca ! Premiem pe cineva ! RE: Comanda de grup Site VST - Lyvyoo - 02-11-2012 S-a inscris Evolution mai sus... Eu glumeam, caci chiar pe el il vizam cu un tutorial PID :) RE: Comanda de grup Site VST - Evolution - 02-11-2012 Credeti ca scapati cu 2 site? :) Glumesc, tutorialul e in lucru si va fi trimis, spre recenzie si publicare chiar daca mai dureaza din lipsa de timp si inspiratie literara. Ca mostra va pun 2 poze cu schema electrica. nu m-am hotarat pe care s-o folosesc. De aia dureaza asa de mult
RE: Comanda de grup Site VST - RaduCarutasu - 02-11-2012 (01-11-2012, 23:45)Evolution Wrote:(01-11-2012, 22:00)raducarutasu Wrote: Am , acum , in plus site de single dubla si tripla , toate nepresurizate cu diametru 58 mm. Sunt ale tale , Ernest. Daca am luni drum trec pe la tine si ti le las , daca ai tu o alta varianta zi-mi . RE: Comanda de grup Site VST - Evolution - 02-11-2012 Who's Ernest? Aaa, m-am prins, cred ca te-a contactat PM. RE: Comanda de grup Site VST - Lyvyoo - 02-11-2012 Eu cred ca ti-a incurcat numele. Ernest Valentin (logatul pe Softedia) tocmai ce a vandut asemenea site, el avand scule profesionale pe 53mm. Evolution = wwx35 de pe Softpedia RE: Comanda de grup Site VST - Evolution - 02-11-2012 Se poate, n-ar fi prima data. M-a mai botezat si aici dar acolo ma chema Sorin
RE: Comanda de grup Site VST - Lyvyoo - 02-11-2012 Ne lipseste o intalnire nationala sa ne cunoastem mai bine :) RE: Comanda de grup Site VST - Evolution - 02-11-2012 Sau internationala, daca ii punem la socoteala si pe cei plecati pe alte meleaguri.;) Eu cred ca adresarea pe forum ar trebui facuta cu nick-ul ales de fiecare, pentru a nu le crea confuzii celor ce citesc, chiar daca membrii se cunosc personal. Daca cineva doreste sa fie apelat cu numele din buletin n-are decat sa se inregistreze cu acesta. RE: Comanda de grup Site VST - RaduCarutasu - 02-11-2012 Corect , nick-ul sa fie de baza , altfel apar confuzii. Evolution ale tale sunt ! Restul , legat de intrarea in posesie ramane valabil . RE: Comanda de grup Site VST - Evolution - 02-11-2012 Multumesc. Ti-am trimis PM cu date de contact. RE: Comanda de grup Site VST - Fane - 06-11-2012 (02-11-2012, 12:36)Lyvyoo Wrote: Ne lipseste o intalnire nationala sa ne cunoastem mai bine :) o ideie f. buna, dar destul de anevoios de pus in aplicare. totusi o intalnire virtuala intr-o conferinta pe skype sau alt program pt asta ar fi realizabila. eventual am putea s-o facem periodic. ce ziceti, cine se mai baga? RE: Comanda de grup Site VST - RaduCarutasu - 06-11-2012 Surpriza placuta ! Sita VST de 20g se potriveste perfect in portfiltrul normal cu picurator . Cealalta , de la Faema, se potriveste numai in cel fara fund . RE: Comanda de grup Site VST - Lyvyoo - 06-11-2012 (06-11-2012, 11:18)Fane Wrote:(02-11-2012, 12:36)Lyvyoo Wrote: Ne lipseste o intalnire nationala sa ne cunoastem mai bine :) Nu are farmec Fane daca nu experimentam, degustam, rasnim, comparam... RE: Comanda de grup Site VST - bylly - 06-11-2012 Eu mi-am comandat o sita ridgeless de 15 si una de 7, au fost 270 de lei, incluzand transportul. Nu stiam cand mai faceti comanda si de aceea nu am mai spus, oricum transportul a fost cam 19 dolari, destul de decent. Sper sa nu fie nici o problema de compatibilitate cu Gaggia Classic, din cate am citit pana acum se pare ca nu ar fi. RE: Comanda de grup Site VST - Lyvyoo - 06-11-2012 Topic inchis. Comanda s-a efectuat. Discutia despre VST continua pe topicul dedicat. |