![]() |
|
Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Rasnite) +--- Thread: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) (/Thread-Noul-Proiect-al-nostru-rasnita-manuala-Che-Kinu) |
RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - stefandinescu - 29-05-2016 Cafeaua proaspat prajita se electrizeaza. Cu cat este mai veche, cu atat este mai antistatica :) RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - mcrasus - 29-05-2016 (29-05-2016, 15:27)Lyvyoo Wrote: E blasfemie cu pachetele alea pe Kinu [Image: smile.gif] De fapt, cafelele de marca sunt oxidate si de multe ori uleioase, așadar sansa de a se depunde resturi mai multe pe orice rasnita. Astea le am deocamdata. Aici pe forum am descoperit ca sunt si "marci" autohtone. Urmatoarea data voi cumpara de la Sarkis, dar intai sa o termin pe asta. RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - Lyvyoo - 30-05-2016 E posibil ca Stefan sa aiba dreptate, trebuie testat, dar sunt sigur ca uleiurile iesite la suprafata, in cazul unei cafele vechi ori prajirea puternica specifica multor cafele de marca, vor avea un efect mult mai pronuntat de depunere a particulelor de cafea pe cutite sau alte componente. RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - baloozzy - 30-05-2016 Desigur, la mine nu arata asa nici cu cafea de la Yume si nici cu cea prajita de mine, fie si de numai 3,4 zile. Voi pune si ceva poze. RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - Che - 30-05-2016 (29-05-2016, 08:58)mcrasus Wrote: Cam asa arata, am scuturat bine rasnita, altfel ramane mai multa cafea pe cutit. Dar dupa cam un minut pica toata pe fundul paharului, deci in final e ok. Acest lucru se intampla atuci cand cantitatea de apa in cafea este mica (cafeaua este foarte uscata). Incearca sa pulverizezi un pic de apa peste boabele de cafea imediat inainte de rasnire. Poti folosi o pompita de genul celor de la sticlutele de parfum sau echivalent. O zi buna in continuare.... (27-05-2016, 21:22)CF77E4BDC0 Wrote: Am luat si eu o M47 si am o mica problema. Astazi cand am incercat sa rasnesc am avut surpriza sa vad ca nu mai merge. Am invartit-o pe toate partile si am gasit problema: cutitul exterior se invartea odata cu cel din interior. Gandindu-ma ca nu e fixat destul de bine, am desfacut rasnita si cutitul acela a cazut cu usurinta. Din ce am citit mai sus se pare ca ar fi o problema de asamblare in fabrica, daca rasnita nu functioneaza in parametri normali va rog sa ma contactati si , daca doriti, sa o trimiteti la noi pentru verificare. Daca este defectiune, se va remedia si se va retrimite rasnita in aceeasi zi. O zi buna in continuare... RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - Lyvyoo - 30-05-2016 Prin amabilitatea fabricii, doua poze "spion" cu domnisoara care va face HGone sa tremure :) Se observa ceva progrese foarte interesante de design. ![]()
Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - Cosmin - 30-05-2016 Unde pun comanda :)? Mie chiar umi place ce vad. RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - Che - 31-05-2016 Buna ziua, A fost odata o discutie despre design-ul rasnitei Kinu-M47 unde se facea comparatie cu alte rasnite, cu exemple de poze fotoshop-ate de pe diverse site-uri. Vreau sa va arat o imagine cu rasnita Kinu-M47 alaturi de doua rasnite care sunt din aceiasi categorie de pret, chiar mai scumpe. [attachment=4104] O zi buna in continuare.... RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - mcrasus - 31-05-2016 (31-05-2016, 09:57)Che Wrote: Buna ziua, Eu nu pot decat sa va felicit pentru realizare. Si estetic si functional rasnita este superba. Rasnita mea are maner de lemn, in poze vad alt material?! RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - Che - 31-05-2016 (31-05-2016, 11:54)mcrasus Wrote:(31-05-2016, 09:57)Che Wrote: Buna ziua, Am scris undeva mai sus ca aceasta rasnita am asamblat-o din diferite parti componente si am facut-o repede pentru a putea filma montarea si demontarea, stocul fiind epuizat la acea vreme. Este posibil acum sa punem acest maner la rasnita KINU-M47, sau sa fie optional. RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - mirceat - 31-05-2016 (31-05-2016, 09:57)Che Wrote: ...o imagine cu rasnita Kinu-M47 alaturi de doua rasnite care sunt din aceiasi categorie de pret, chiar mai scumpe. Excelenta comparatie, de pus in rama. La prima vedere, as alege rasnita din mijloc. La a doua vedere, la fel. La a milioana vedere, tot asa. Miss Kinu poate sa concureze la Miss World. RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - Neuromancer - 31-05-2016 kinnul acela mai mare cu baza de sustinere pe masa si maner in lateral e modelul de 68? stim vreo data aproximativa de aparitie? pare foarte interesant si perfect un o rasnita home use RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - Lyvyoo - 31-05-2016 Vara aceasta, cel mai probabil. RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Che - 03-06-2016 Buna ziua, Asa cum am promis, va prezint un fimulet cu rasnita Kinu-M68_Prototip. Vreau sa mentionez ca finisajele sunt provizorii, si mecanizmul de vibrare a palniei nu este montat. O zi buna in continuare... RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Tzontonel - 03-06-2016 Se pot face precomenzi [Image: biggrin.gif]? Mult succes in continuare!!! RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Lyvyoo - 03-06-2016 Stai si tu sa o testam putin, sa o analizam, apoi precomanda... RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Cosmin - 03-06-2016 Din filmulet am impresia ca trebuie tinuta destul de tare cu mana stanga pentru a putea rasni. RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Che - 03-06-2016 (03-06-2016, 18:43)Cosmin Wrote: Din filmulet am impresia ca trebuie tinuta destul de tare cu mana stanga pentru a putea rasni. Asa este, mi-a fost un pic greu sa rasnesc fiindca masa era foarte inalta si mana care tine rasnita era aproximativ la nivelul pieptului, din acest motiv a necesitat un efort mai mare pentru a tine rasnita nemiscata. In mod normal efortul depus la rasnire nu este foarte mare. RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" - CF77E4BDC0 - 06-06-2016 (30-05-2016, 17:56)Che Wrote:(27-05-2016, 21:22)CF77E4BDC0 Wrote: Uitandu-ma mai bine, am impresia ca imi ramane un pic de loc intre piulita de reglaj si cadranul indicator, chiar daca insurubez piulita la maxim in timp ce inping cutitul mobil in sus. Am desfacut-o de cateva ori incercand sa imping pana mai sus cutitul fix, dar nu a ajutat. Multumesc pentru raspuns. Cred ca problema era intr-adevar la cutitul fix. L-am scos si am incercat sa-l pun inapoi cat mai drept: de exemplu, in loc sa-l lovesc in cateva locuri cu tija (ca in filmulet), l-am apasat cu mai multe degete odata. Acum cred ca rasneste la fel de bine ca inainte. Mi s-a mai intamplat de cateva ori sa alunece un pic cutitul, dar nu pentru mai mult de jumatate de rotatie. RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Fane - 07-06-2016 N-ar merge un mecanism de prindere de masa? In stilul asta ai putea invarti cu dreapta si cu stanga ai putea tine portafiltrul ca sa cada cafeaua direct in el. Ori sa rasnesti cu stanga si cu dreapta sa tii portafiltrul... :D RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - renatoa - 07-06-2016 Asa ceva, permite rabatarea la 90 grade: http://www.feroshop.ro/scule-si-unelte/scule/suport-combinat-pentru-bormasina-44185.html Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - rdumitrescu - 07-06-2016 (07-06-2016, 10:38)Fane Wrote: N-ar merge un mecanism de prindere de masa? In stilul asta ai putea invarti cu dreapta si cu stanga ai putea tine portafiltrul ca sa cada cafeaua direct in el. Ori sa rasnesti cu stanga si cu dreapta sa tii portafiltrul... :D Mai pune-i cuțite de 68 și iese Kinu M68 :D RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - orwo - 07-06-2016 oare cat o sa fie pretul ei? RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Fane - 07-06-2016 chestia e ca prinderea de masa o face mai practica, asa cum e prototipul e mai estetic. Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Mihai L - 07-06-2016 Si cu o masa de bucatarie pe care o iei pe sus cand invarti ce faci...? [emoji3] RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Fane - 07-06-2016 rogi sotia sa se aseze pe ea. :) Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Mihai L - 07-06-2016 Pe rasnita sau pe masa? Si daca esti singur acasa chemi un prieten? [emoji3] RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Fane - 07-06-2016 au ascuns-o sub nasul nostru. rasnita asta era pe masa in clipul "Kinu M47 coffee grinder and Speedster- Kees van der Westen". [Image: smile.gif] https://youtu.be/JzAVaIOVeGg?t=15 RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - teabe - 13-06-2016 Si pe mine m-ar interesa cam in ce plaja de pret s-ar invarti (macar cu aproximatie) si data la care se preconizeaza ca va incepe productia de seria. RE: Noul Proiect al nostru, rasnita manuala "Che" ( Kinu ) - Lyvyoo - 13-06-2016 Deja prima serie de M47 s-a dus, e lansata de ceva mai mult de o luna. Vezi topicul dedicat. |