![]() |
|
Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Propuneri achizitii de grup si proiecte DIY (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Propuneri-achizitii-de-grup-si-proiecte-DIY) +---- Thread: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! (/Thread-Cafea-verde-comanda-de-grup-pe-dos) |
RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - CosminN - 09-05-2019 Salut, Pentru o comanda, cu destinatia la Sibiu, au ramas 5kg disponibile! Daca sunt persone interesate, discutam. Comanda se vrea cat mai curand posibil. Multumesc, Cosmin N. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 20-05-2019 Intrari noi mai: 79 Ethiopian Rocko Mountain Natural 67 Indonesian Ara Kerinci 62 Dominican Republic Org Jarabacoa 67 Ethiopian Kochere Yirgacheffe Gr1 FW 67 Kenya Honeybush Estate Actualizat si in spreadsheet Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 20-05-2019 Trece-ma te rog cu 2kg Ethiopian Kochere Yirgacheffe Gr1 FW la caiet. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Laddu - 20-05-2019 Dai și pe datorie? Sau plata în rate? :)) RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 20-05-2019 Ma uit si eu ce are petentul in semnatura... :P RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - scientist - 25-05-2019 Cu respect, va salut. Vreau sa cumpar cate 1 kg din cele 5 soiuri de cafea verde prezentata in postarea #662. Multumesc. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 25-05-2019 Cam greu... livrarea este la pungi de 3-4-5 kg, combinate incat sa rezulte o cutie de 28 kg, deci ar trebui sa gasesti pe altii interesati sa ia din aceleasi soiuri, pana la completarea fiecarei pungi... RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - pablito - 25-05-2019 Vreau si eu 3 kg de Ethiopian Kochere Yirgacheffe Gr1. Multumesc. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - scientist - 26-05-2019 Apreciez si va respect efortul , stiu ca aveti mana buna, accept orice sugestie venita din partea Dumneavoastra. O africana florala sprintzara m-ar coafa pana in 500lei totalul. Multumesc Renato RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 27-05-2019 Am prajit ieri Ethiopian Guji G1 Washed... am facut azi blind cupping alaturi de o socata, si zau daca le deosebesc... :D Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Mihai L - 27-05-2019 In cazul asta nu e cam scumpa cafeaua...? [emoji23] RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - junioru11 - 23-06-2019 Aș vrea și eu 3kg. - Ethiopian Guji G1 Washed Special Price. Mulțumesc. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 23-06-2019 Mai trebuie 10 kg si am completat cutia... RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 23-06-2019 Nu am decat telefonul la indemana. Ma poti ajuta, te rog, cu un link spre lista cu cafelele? As vrea sa iau ceva pentru combinatii cu lapte, ceva de joasa altitudine. Multumesc! RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 23-06-2019 Trimis, si PM si email RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 24-06-2019 (23-06-2019, 19:52)renatoa Wrote: Trimis, si PM si email Te rog sa ma treci si pe mine pe lista cu: - Brazil Fazenda Passeio 100% Burbon Natural - 2 Kg - Ethiopia Kochere Yrgaheffe GR1 FW - 2 Kg Multumesc! RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - junioru11 - 24-06-2019 Mai puteți adăuga la mine 1kg. - Honduras Finca Liquidambar? Ca să fie punga de 5kg... RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Laddu - 06-07-2019 Cei care ați luat din ultimele loturi, ceva impresii? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Laddu - 17-07-2019 Are cineva idee ce inseamna FW (15+) de la Rwanda FW (15+) Mugonero RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 17-07-2019 Marime boaba. 15-16 inseamna marime medie, cam 6mm.
RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Kinderinho - 21-07-2019 Salut ! Cand se mai face comanda de grup ? Sunt interesat si eu de 4-5 kg.. Doar ca partea cu prajitul e greu la mine eventual platesc prajitul cine ma poate ajuta din Bucuresti sau imprejurimi.. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 21-07-2019 Exista un topic mai potrivit pentru plasarea unei asemenea solicitari: https://www.espressoman.ro/forum/Thread-Schimb-de-experienta-si-cafea-in-home-roasting RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Kinderinho - 21-07-2019 Am inteles ! Multumesc.. nu e actiune deloc acolo din 2017 .. O sa fiu pe faza sper la urmatoarea comanda grup.. Merci ! Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 21-07-2019 Etiopia de la ultima comandă, ok dar parca a fost și mai ok.
RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 21-07-2019 Daca se mai face o noua comanda, o sa mai cumpar si eu inca 3 kg din aceeasi Brazilia natural si 2 din aceeasi Ethiopia washed. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 21-07-2019 Asta suna a comanda ferma, deci lansare de cutie noua... urmariti in spreadsheet cum evolueaza umplerea cutiei, si solicitarile preferabil prin PM. Kinder... daca nu ai access la spreadsheet, PM cu un email. (21-07-2019, 15:56)dev Wrote: Etiopia de la ultima comandă, ok dar parca a fost și mai ok. Vremea asta caniculara necesita corectii serioase ca sa tii temperatura in frau... chiar si 5% din putere in jos fata de acum 2 luni. Sau, prajit dimineata devreme, cat mai apuci sa nu treaca de 25 grade... O simt si la paine din plin, folosesc apa racita la aluat, si tin in frigider/afara alternativ intervalele intre impaturiri. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 21-07-2019 Clar atunci, este comanda noua! Daca ma mai ajuti si cu un link spre pagina cu cafele, completez si acolo. Multumesc! RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 21-07-2019 Acolo completez doar eu :) RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 22-07-2019 (21-07-2019, 22:54)renatoa Wrote: Acolo completez doar eu Atunci confirm aici: - Brazil Fazenda Passeio 100% Burbon Natural - 3 Kg - Ethiopia Kochere Yrgaheffe GR1 FW - 2 Kg Multumesc! RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Kinderinho - 28-07-2019 Salut ! Si pe mine cu 6 kg ! Denumirile le ai :) Poate mai se strang sa putem demara comanda ! |