Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii)
+---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii)
+---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii)

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 28-05-2019

Salutari,

NEWS!

La WOC va fi anuntat oficial ca este disponibil Fellow STAGG EKG si pentru Europa.
Incat am fost printre primii care au fost anuntat, am reusit sa rezervam un lot care urmeaza sa ajunga in tara chiar in zilele urmatoare...

"drumrolls" "drumrolls" "drumrolls"

Fellow Stagg EKG - Pour Over Kettle Matt Black 1L 

----
O sa avem de anuntat si alte "stiri" importante in zilele urmatoare, si dupa WOC..

----

Am primit foarte multe produse noi - le puteti verifica AICI

p.s. pentru cei cu Dalla Corte Studio - recomand si site IMS profi -

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dragos.stoian - 28-05-2019

Salut, daca vrem sa comandam cafea Arcaffe ne poti spune data producției, o putem afla de la colegii din magazin?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 29-05-2019

Sunt fresh, puteti vorbi cu colegii mei de la suport pentru date exacte. 
Tel. 0740921549 - L-V - 8-15:30 
Mail: info (a) barshaker.ro

Prin graba mare am si uitat de Third Wave Water - link :-)

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - cradun - 29-05-2019

(29-05-2019, 08:45)MyR Wrote:  

Ma bucur mult ca gasim la voi asa ceva! Dau comanda curand.

Ce mi-as dori sa gasesc la voi ar fi o solutie de dedurizare pentru rezervorul de apa al espressoarelor, cum ar fi tabletele de la BWT sau saculetii de la Bilt pentru rezervor. Nu stiu daca cei de la Brita au asa ceva, nu stiu produsul echivalent de la ei.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 30-05-2019

(29-05-2019, 11:45)cradun Wrote:
(29-05-2019, 08:45)MyR Wrote:  

Ma bucur mult ca gasim la voi asa ceva! Dau comanda curand.

Ce mi-as dori sa gasesc la voi ar fi o solutie de dedurizare pentru rezervorul de apa al espressoarelor, cum ar fi tabletele de la BWT sau saculetii de la Bilt pentru rezervor. Nu stiu daca cei de la Brita au asa ceva, nu stiu produsul echivalent de la ei.

Salutari,

Avem foarte multe proiecte in curs, si unele o putem anunta doar dupa WOC, in mod sigur cel tarziu pana septembrie vom avea cea mai mare gama online din CEE EU pentru accesorii si ustensile de cafea/cafenea.
Sper sa rezolvam pana august/sept si categoria "apa". ( filtre, dedurizator, + alte unelte si accesorii )..

In perioada ne miscam putin mai lent, ca avem chiar foarte multe proiecte in derulare, deci daca nu raspundem la tel/email rog un pic de rabdare  Angel

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - allex06 - 30-05-2019

Salut!
Am nevoie de o garnitura grup E61 pentru Bezzera Mitica si nu stiu ce sa aleg. Care e diferenta intre cele de silicon si cele standard?
http://barshaker.ro/AccesoriiBarista/Portafiltru-fara-fund-garnituri-E61/Garnituri-espresoare-cafea
Multumesc.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - szabo.matrix - 30-05-2019

Salut,

Cele din silicon sunt mai rezistente la temperaturi mari decat cele din cauciuc. In rest sunt identice ca si forma sau functionalitate.

(30-05-2019, 17:55)allex06 Wrote: Salut!
Am nevoie de o garnitura grup E61 pentru Bezzera Mitica si nu stiu ce sa aleg. Care e diferenta intre cele de silicon si cele standard?
http://barshaker.ro/AccesoriiBarista/Portafiltru-fara-fund-garnituri-E61/Garnituri-espresoare-cafea
Multumesc.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - allex06 - 30-05-2019

Multumesc. Cred ca de 8mm am nevoie, poti sa imi confirmi?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - szabo.matrix - 30-05-2019

Da, de 8 mm va fi ok
(30-05-2019, 21:11)allex06 Wrote: Multumesc. Cred ca de 8mm am nevoie, poti sa imi confirmi?

Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - CatalinNegrila - 06-06-2019

Deoarece nu am vrut sa fac topic separat, și nici nu știu dacă este cumva un topic la acest subiect trebuie sa fac un review pozitiv și unul mic negativ despre 2 produse care mi-au venit astăzi de la Barsaker.
- In primul rand, am mai luat un inel de dozaj pentru că cel de la Sun era extrem de low q la un preț pe care nu l-aș fi dat daca aveam o alternativa. Inelul de 15mm de la KazaCofee este din inox, se așează perfect pe sita, sta perfect sub Honne. Chiar nu am ce sa reproșez. Nici macar prețul(chiar daca nu este mic, cu reducere mi se pare a fi un preț corect fata de celălalt despre care am vorbit care nu ar fi meritat nici jumătate din prețul pe care l-am plătit). Da știu, arunc cu noroi și nu este frumos, dar tocmai am realizat că am fost practic păcălit și trebuia să o fac.
- Si că sa nu ziceți că spun numai de bine, am luat un tamping mat de la rhinowares(apare și el în poze). M-a păcălit singura poza făcută de sus și l-am luat crezând că are acea margine de pus pe colțul blatului..... ghinion, nu are. Pentru inca 10 lei sau așa ceva luam Motta cu acea margine. Deci atenție la poze și cereți detalii daca nu se înțelege din poze. Eu acum trebuie sa tai marginea și să o lipesc singur. Sper sa reușesc să fac o tăietură atât de lungă și dreaptă. (Aveți idee cu ce se lipește siliconul ăla food grade?)

[Image: 779089c30f5c6deb6e71bcf1b33fa605.jpg][Image: 7fa91f312faa3b13cb56ebc9e614ab81.jpg][Image: 78b9047ea5e9016895205f487daeaa7a.jpg][Image: 7f1e3be4a4e0cddcedd9b1054a318f1b.jpg]

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 06-06-2019

(06-06-2019, 20:16)CatalinNegrila Wrote: Deoarece nu am vrut sa fac topic separat, și nici nu știu dacă este cumva un topic la acest subiect trebuie sa fac un review pozitiv și unul mic negativ despre 2 produse care mi-au venit astăzi de la Barsaker.
- In primul rand, am mai luat un inel de dozaj pentru că cel de la Sun era extrem de low q la un preț pe care nu l-aș fi dat daca aveam o alternativa. Inelul de 15mm de la KazaCofee este din inox, se așează perfect pe sita, sta perfect sub Honne. Chiar nu am ce sa reproșez. Nici macar prețul(chiar daca nu este mic, cu reducere mi se pare a fi un preț corect fata de celălalt despre care am vorbit care nu ar fi meritat nici jumătate din prețul pe care l-am plătit). Da știu, arunc cu noroi și nu este frumos, dar tocmai am realizat că am fost practic păcălit și trebuia să o fac.
- Si că sa nu ziceți că spun numai de bine, am luat un tamping mat de la rhinowares(apare și el în poze). M-a păcălit singura poza făcută de sus și l-am luat crezând că are acea margine de pus pe colțul blatului..... ghinion, nu are. Pentru inca 10 lei sau așa ceva luam Motta cu acea margine. Deci atenție la poze și cereți detalii daca nu se înțelege din poze. Eu acum trebuie sa tai marginea și să o lipesc singur. Sper sa reușesc să fac o tăietură atât de lungă și dreaptă. (Aveți idee cu ce se lipește siliconul ăla food grade?)

[Image: 779089c30f5c6deb6e71bcf1b33fa605.jpg][Image: 7fa91f312faa3b13cb56ebc9e614ab81.jpg][Image: 78b9047ea5e9016895205f487daeaa7a.jpg][Image: 7f1e3be4a4e0cddcedd9b1054a318f1b.jpg]

Salutari,
Inainte sa faci orice cu el, este mult mai simplu sa ne trimiti inapoi si o schimbam. :) 
Cand sunt astfel de probleme o rezolvam foarte repede...

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - adif - 07-06-2019

A incercat cineva un portafiltru fara fund de la Barshaker pe Expobar?
Se pare ca pana luni nu sunt baietii acolo si nu pot confirma compatibilitatea (sunt doua modele, unul cu maner de plastic si unul din lemn).

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - geosm - 10-06-2019

Referitor la reducerile pt. rasnita Mignon Specialita 15Bl, as dori o clarificare daca se poate :
- la pretul redus pt. forumisti la aceasta rasnita (1781 lei) este vorba doar de culoarea neagra sau se pot alege/comanda si alte culori (din acel configurator)?
Multumesc !

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 11-06-2019

Salutari,

Foarte clar si simplu: intrati pe site si pentru categoriile si produsele mentionate ( le gasiti in primul post ) aveti 10% discount, si puteti calcula de acolo.

Incat avem peste 2600 de produse, ar fi imposibil de updatat primul post cu toate reduceriile si sa fie actualizate zilnic..
Quote:Referitor la reducerile pt. rasnita Mignon Specialita 15Bl, as dori o clarificare daca se poate :
- la pretul redus pt. forumisti la aceasta rasnita (1781 lei) este vorba doar de culoarea neagra sau se pot alege/comanda si alte culori (din acel configurator)?

In momentul de fata 15BL - Negru costa 1899 ron -10% ( discount espressoman ) = 1709.1 ron TVA inclus cu livrare gratuita.
Preturile varieaza foarte repede si constant dupa un algoritm ( stoc, preturile de intrare, curs, flux, si alte "ingrediente secrete" :-) )

------
Dupa cum stiu stocul din europa de la Fellow EKG o sa fie epuizata in zilele urmatoare, noi mai avem cateva bucati in stoc... dar trec foarte repede.

Am uitat sa zic...
Incat in ultima vreme nu prea a fost cerere pentru produsele Airscape, ne-am reorientat un pic..... catre FELLOW ATMOS VACUUM CANISTER. 
Am adus cateva bucati pentru teste si vanzare, si pare sa fie chiar foarte OK!
Calitate foarte buna, design minimalistic Fellow.

Fellow Atmos Vacuum Canister - 0.7l ( pentru aprox 280gr de cafea ) - Pret lista 169,99 - Pret espressoman 152.99 Ron TVA inclus. 
Fellow Atmos Vacuum Canister - 1.2l ( pentru aprox 450gr de cafea ) - Pret lista 179,99 - Pret espressoman 161.99 Ron TVA inclus.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - aandrei - 12-06-2019

Salut,

Am cumparat sita IMS pentru cafea si una IMS showerhead pentru La Pavoni pre-milenium impreuna cu alte mici piese, cu reducerea pentru ESPRESSOMAN, super calitate, au ajuns foarte repede, multumesc.

Intrebare, puteti aduce si alte piese pentru La Pavoni? Mi s-a rupt lever-ul, l-am sudat la un atelier auto dar nu prea imi place cum arata. Si baza e cam ruginita...

Multumesc anticipat pentru raspuns.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 12-06-2019

(12-06-2019, 17:51)aandrei Wrote: Intrebare, puteti aduce si alte piese pentru La Pavoni? Mi s-a rupt lever-ul, l-am sudat la un atelier auto dar nu prea imi place cum arata. Si baza e cam ruginita...

Salutari,
Da, sigur!
Insa o sa dureze cam 2-3 saptamani.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - aandrei - 12-06-2019

(12-06-2019, 20:05)MyR Wrote:
(12-06-2019, 17:51)aandrei Wrote: Intrebare, puteti aduce si alte piese pentru La Pavoni? Mi s-a rupt lever-ul, l-am sudat la un atelier auto dar nu prea imi place cum arata. Si baza e cam ruginita...

Salutari,
Da, sigur!
Super,

Puteti sa-mi spuneti preturi?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 13-06-2019

(12-06-2019, 22:29)aandrei Wrote:

Salutari,
Da, sigur!
Super,

Sigur.
Pretul este 145 ron - 10% discount espressoman, adica 130.5 ron.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - aandrei - 13-06-2019

(13-06-2019, 09:13)MyR Wrote:

Salutari,
Da, sigur!
Super,

Sigur.

De acord, va rog sa-l comandati - lever crom presupun...
Modelul meu este La Pavoni professional pre-millenium.

Astept sa ma anuntati cand ajunge, multumesc!

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - rusalexro - 14-06-2019

Nu mai functioneaza cuponul de reducere pe site? primesc mesajul:

Eroare: Cuponul este ori invalid, expirat sau a atins limita de folosiri!

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 14-06-2019

Salutari,

In scurt timp vei fi sunat de un coleg pentru procesarea comenzii, si te vom ajuta cu plata cu cardul.

Multumesc,

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 20-06-2019

(13-06-2019, 13:02)aandrei Wrote:

Salutari,
Da, sigur!
Super,

Sigur.

Salutari,

Am primit levierul. LINK 
Rog sa plasezi comanda pe site sau prin formular.

Multumesc,

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - aandrei - 20-06-2019

(20-06-2019, 20:04)MyR Wrote:
(13-06-2019, 13:02)aandrei Wrote:
(12-06-2019, 20:05)MyR Wrote: Salutari,
Da, sigur!
Super,

Sigur.

Salutari,

Am primit levierul. LINK 
Rog sa plasezi comanda pe site sau prin formular.

Multumesc,

Multumesc frumos!

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Beowulf - 25-06-2019

(02-05-2019, 09:21)MyR Wrote: Orphan Espresso - APEX - 1889.99Ron - livrare gratuita  - este cel mai mic pret din lume - DOAR pentru espressomani.

Mai sunt sanse pentru o astfel de oferta?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - szabo.matrix - 25-06-2019

(25-06-2019, 18:53)Beowulf Wrote:
(02-05-2019, 09:21)MyR Wrote: Orphan Espresso - APEX - 1889.99Ron - livrare gratuita  - este cel mai mic pret din lume - DOAR pentru espressomani.

Mai sunt sanse pentru o astfel de oferta?

Salut, nu prea sunt sanse sa mai fie o astfel de oferta..

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Ratonul - 26-06-2019

Salutare,
Puteti aduce display pentru Sette 270WI? https://www.baratza.com/product/sette-wi-display-upgrade/

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 26-06-2019

Salutari,

Sgiur, avem in stoc. 
Insa daca vrei sa faci upgrade poti pierde garantia daca nu faci pasile conform, sau daca se intampla ceva. ( plus ai nevoie de unele lucruri mai speciale ).

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - sochaux_ - 28-06-2019

Se pot aduce cumva benzile de temperatură de la Flair Espresso?
https://www.flairespresso.com/product-page/temperature-strip
Sau poate găsiți alt furnizor pentru produs similar.
Mă gândesc că ar fi cerere pentru ele, atât pentru Flair cât și pentru La Pavoni. Smile
Pe topicul La Pavoni s-au cerut deja aici: https://www.espressoman.ro/forum/Thread-La-Pavoni-Europicolla-Zen-in-espresso?pid=116745&highlight=benzi#pid116745 Dar nu s-a răspuns dacă se vor putea aduce sau nu. :D

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - junioru11 - 28-06-2019

Gasesti pe site variantele 60-90 si 90-120, stiu ca nu sunt exact ce spui tu...

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dev - 28-06-2019

Astea de la Flair par sa fie mai rezistente:
Quote:Shelf Life of Adhesive (when applied correctly*): 2 yrs