![]() |
|
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii) +---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii) |
RE: Felicita Coffee Scales - MyR - 03-05-2019 (03-05-2019, 13:58)Uidivoro Wrote:(03-05-2019, 13:40)MyR Wrote: Produsul este listat pe site, insa marfa este in vama, si din experienta avut recent cu DHL o sa dureze cam 5-10 zile pana cand ajunge la noi in depozit. 639-10% adica 575.1 RON - TVA inclus cu livrare gratuita. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - KrisssKros - 04-05-2019 Salut, Am comandat deja pe site (si am platit integral) 1 buc. x Kribli-Grabli 58mm. Daca este posibil, rugamintea mea este de a expedia Kribli Grabli 58mm impreuna cu Flair Signature Pro, pentru a nu mai plati un transport suplimentar. Multumesc anticipat! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - gioni - 04-05-2019 Merge și pe portfiltru de Lelit 57 mm? Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dev - 04-05-2019 Merge sigur. Cel de Pavoni are diametrul interior de 60mm. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 04-05-2019 Salutari, Produsul este dezactivat incat stocul s-a vandut in aprox 4-5 ore, si deja suntem in minus... Cred ca toti espressomani au fost pe fir si au trimis comenzile in noaptea asta... :-) Acum astept data pentru urmatoarea livrare, cand am informatii revin si eu. ---- @KrisssKros - evident! Coletul este predat curierului.. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - NicuBog - 04-05-2019 Din pacate unii care au vazut mai tarziu mesajul nu au mai apucat. :( Se preconizeaza o data pentru intregirea stocului? Multumesc. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 04-05-2019 @NicuBog Ieri seara am trimis o comanda noua, dar inca nu am primit raspuns de la ei. Totusi sa-ti zic si niste lucruri faine, Flair-ul tau este predat curierului, si sper sa fie livrat Luni cat mai repede! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - NicuBog - 04-05-2019 Multumesc pentru vestile bune. Sa speram ca nu va fi asteptarea prea lunga pentru venirea noii comenzi de Kribli. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - tapughenadie - 04-05-2019 Am comandat zilele trecute citeva produse prin intermediul formularului, dar n-am primit nici o confirmare pe email. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 04-05-2019 @tapughenadie Ti-am trimis mail. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - sochaux_ - 09-05-2019 @MyR În legătură cu comanda primită, am trimis un email (reply pentru email-ul de confirmare comandă) acum 2 zile pe adresa de email din site și încă nu mi s-a răspuns. Oare l-ați primit? Mă puteți ajuta într-un fel? Mersi! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 09-05-2019 Salutari, Maine vei fi contactat de colegii mei. Multumesc! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 15-05-2019 Salutari, Rog un pic de rabdare incat avem un delay de cateva zile la procesarea comenziilor. Am avut foarte multe importuri in perioada ulterioara, si daca nu reusit sa vorbiti cu colegii mei pe telefon rog sa trimiteti un email pe info@barshaker.ro. p.s. anuntam multe produse interesante in viitor. p.s. sper sa nevedem la WOC Berlin cu cat mai multi espressomani. Multumesc. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 16-05-2019 Iarasi avem vreo 3-4 buc din kribli-grabi, si aprox peste 7-8 zile primim inca 15 bucati. Kribli-Grabli 58mm RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - losengels - 17-05-2019 (16-05-2019, 18:12)MyR Wrote: Iarasi avem vreo 3-4 buc din kribli-grabi, si aprox peste 7-8 zile primim inca 15 bucati. Salut, Ce versiune de kribli-grabli e compatibila cu Lelit 57mm? Au mai fost ceva discutii dar nu imie clar. Mersi! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 18-05-2019 Salutari, poate fi utilizat si cu site de 57mm, nu sta la fel de perfect ca si cu o sita de 58, insa functioneaza. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - RaduNim - 18-05-2019 Salut, @MyR Ai cum sa trimiti un filmultet? As fi si eu interesat Multumesc! Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - lucimunteanu - 18-05-2019 La fel si pe mine ma interesează cum se așează pe sita ascaso RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 20-05-2019 Salutari, De azi, sau maine cel tarziu Kettle-ul nou de la Felicita intra in stoc. http://barshaker.ro/Felicita-Square Promotii speciale: Xeoleo - la 310.5 Ron ( pret dupa aplicarea discountului ) Drip station hand made - 166 ron Goat Story - GINA SMART Silver - 899.1 ron Orphan Espresso - Apex - 1889 ron Si multe altele... ( ceaiuri, keepcup, accesorii, chai latte, etc. ) --- Maine incerc sa fac o inregistrare cu Kribli pe o sita de 57mm. --- Avem doua rasnite SH de vanzare ( 1 Eureka Mignon specialita, si 1 Baratza Sette 270 ) link de la anunt. Va doresc sa aveti un inceput de saptamana minunat, cu forte ... RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Dianette - 20-05-2019 Salut @MyR! As dori sa stiu daca exista accesorii pentru Flair Pro pe stoc si care sunt preturile: https://www.espressoman.ro/forum/Thread-Comanda-de-grup-Flair-Espresso?pid=114111#pid114111 M-ar interesa daca exista in stoc si pretul pentru: PRO ACCESSORIES: RON TVA incl. Second Shot Plus Kit w/screen 410 Second Shot Kit w/screen 185 RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 20-05-2019 Second Shot Plus Kit w/screen 410 - nu este in stoc, ca nu era interes. Second Shot Kit w/screen 185 - stoc 1 buc - Mai avem in stoc: Set de o-ring - cateva seturi Second Shot Kit w/screen 185 - 1 buc PRO Dispersion Screen 45 - 1 buc Preheat Cap, Silicone 22 - 1 buc PRO Filling Funnel 21.5 -1 buc RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Dianette - 20-05-2019 @MyR vreau eu Second Shot Kit w/screen 185 - stoc 1 buc - Contine si sita aceea mica sau doar portafiltrul? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Torin - 20-05-2019 (20-05-2019, 14:32)Dianette Wrote: @MyR vreau eu Second Shot Kit w/screen 185 - stoc 1 buc - Contine si sita mica (Dispersion Screen). RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 20-05-2019 @Dianette Da! Te rog sa-mi trimiti un mesaj privat sau formularul pentru a procesa comanda. Multumesc. ---- @RaduNim , @lucimunteanu, @losengels Am facut inregistrarea cu Kribli-Grabli pe o sita/portafiltru 57mm. https://i.imgur.com/ATwXfcY.mp4 RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Stefan25 - 23-05-2019 Salut Myr! Am si eu o rugăminte in legătura cu o comanda data catre Barshaker pe 14.05 - de mai bine de o saptamana.. Numarul comenzi 28659. Am primit un mesaj pe 15.04 ca o parte din produse nu sunt pe stoc si vor fi aduse in maxim o saptamana. Imi mai poti da ceva vesti ? Am incercat zilele trecute sa trimit un email pe info@barshaker dar nu am mai primit nici un mesaj. Multumesc de ajutor! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 23-05-2019 Salutari, Azi dimineata a ajuns produsul ce era out of stock, comanda va fi procesata ASAP. multumesc, RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Stefan25 - 23-05-2019 Ok.super.thx .keep up the good work! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 23-05-2019 Salutari @Stefan25 Din pacate colegii mei au avut dreptate, si sita respectiva doar luni ajunge la noi. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Stefan25 - 23-05-2019 Ok.am primit si eu mesaj intre timp cu termenul decalat.Astept atunci .. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 23-05-2019 @3drocco - nu pot raspunde, incat aveti PM pus pe disabled. |