Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii)
+---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii)
+---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii)

Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - vladdooo - 01-04-2019

(26-03-2019, 04:31)vladdooo Wrote: Pe cand ajunge gribli 58 mm?

?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Cip - 01-04-2019

(01-04-2019, 00:01)vladdooo Wrote:
(26-03-2019, 04:31)vladdooo Wrote: Pe cand ajunge gribli 58 mm?

?
?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 01-04-2019

Vad ca a disparut raspunsul meu.
Am plasat o comanda si raspunsul lor era:
Nu au stoc suficient, si s-au apucat de productie, care a fost estimata sa dureze cam 2-3 saptamani.
Cand am o confirmare de la ei, am sa postez aici.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Lyvyoo - 01-04-2019

A fost o problema cu forumul , de aceea disparuse...
Asteptam cu nerăbdare..

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 03-04-2019

Salutari,

Avem niste kit-uri, si piese de schimb pentru Pavoni si pentru grupul de e61.

Aveti 10% reducere pentru ele.

LINK - piese de schimb

p.s. livrabil de maine, azi intra in depozit...

Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - bogono - 03-04-2019

kitul de pavoni era bun in urma cu o 2 saptamani cand am comandat pe ebay:(

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 03-04-2019

Hah, am si uitat de astea:

Mazzer - Super Jolly - Grocery
Baratza Encore
Victoria Arduino - Mythos ONE - Alb

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Elian_CT - 03-04-2019

Salut MyR,
Se poate comanda set de distribuitor + tamper de la Bravo pe 54 (pentru Dalla Corte) prin voi?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 04-04-2019

Salutari,

Sigur, se poate.
Astept pe Gilberto, sa vedem ce optiuni avem, ca oricum avem o comanda pregatita..

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - vladdooo - 08-04-2019

(01-04-2019, 08:15)MyR Wrote: Vad ca a disparut raspunsul meu.
Nu au stoc suficient, si s-au apucat de productie, care a fost estimata sa dureze cam 2-3 saptamani.

oare ajunge inainte de Pasti?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 08-04-2019

(08-04-2019, 14:28)vladdooo Wrote:

oare ajunge inainte de Pasti? 

Am trimis lor un mail, sper sa avem ceva informatii in zilele astea.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - gorexxx - 16-04-2019

Salut MyR,

gasim asa ceva : https://rhinocoffeegear.com/rhino-coffee-gear-dosing-cup.html

Multumesc

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - renatoa - 16-04-2019

Iti pot da una gratis, daca te aranjeaza un capac shaker care inghite 35 grame de boabe, diametrul 51mm si inaltimea 56 mm (fata de D52/H70 cea indicata de tine).
Am in exces, trimise odata cu palniile/sita de la shakere, cu multa bunavointa tot de MyR, pentru experimente cu prajitoare :)

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - gorexxx - 16-04-2019

(16-04-2019, 11:09)renatoa Wrote: Iti pot da una gratis, daca te aranjeaza un capac shaker care inghite 35 grame de boabe, diametrul 51mm si inaltimea 56 mm (fata de D52/H70 cea indicata de tine).
Am in exces, trimise odata cu palniile/sita de la shakere, cu multa bunavointa tot de MyR, pentru experimente cu prajitoare Smile

Multumesc frumos,

dar inaltimea cred ca este prea mica... imi trebuie ceva sa se prinda pe gura rasnitei sa macin direct in ea:[font]https://baristatechnology.com.au/products/acaia-portafilter-dosing-cup[/font].

Cred ca pana la urma o sa folosesc un pahar de inox si gata :)

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 16-04-2019

(16-04-2019, 10:52)gorexxx Wrote: Salut MyR,

gasim asa ceva : https://rhinocoffeegear.com/rhino-coffee-gear-dosing-cup.html

Multumesc
Salutari,

Inca nu are importatorul, si nici modelul de la Acaia nu este in stoc.
Cel mai buna solutie DIY este cea oferita de @renatoa 

Am niste prieteni care utilizeaza shaker taiat  la EK43 fara probleme.. ( flex si smirghel :-) )

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - vladdooo - 16-04-2019

un update?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - renatoa - 16-04-2019

(16-04-2019, 11:24)MyR Wrote:
(16-04-2019, 10:52)gorexxx Wrote:  
Salutari,

Inca nu are importatorul, si nici modelul de la Acaia nu este in stoc.
Cel mai buna solutie DIY este cea oferita de @renatoa 

Am niste prieteni care utilizeaza shaker taiat  la EK43 fara probleme.. ( flex si smirghel :-) ) 

Eventual cu un inel adaptor printat 3D care sa faca trecerea de la paharel la rasnita concreta...

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 16-04-2019

(16-04-2019, 11:30)vladdooo Wrote:

un update?  

am primit factura, am si platit, asteptam un tracking.
sper sa ajunga saptamana viitoare la inceput.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 18-04-2019

Produse noi:
Toate produsele sunt in stoc!

1. Site de precizie duble  ( ridged si ridgeless ) - nr gauri 872 - 15g 
Sita de precizie single 10 g - nr gauri 872 
LINK.

2. Site de precizie IMS pentru Bialetti
IMS Bialetti Moka 3
IMS Bialetti Moka 6

3. 
Benzi adezive masurat temperatura boiler/grup 60-90°
Benzi adezive masurat temperatura boiler/grup 90-120°

4. Am devenit distribuitori oficial de la producatorul premium "Saint Anthony Industries" din Salt Lake City - SUA
Este un producator cu produse premium, facem o promotie de lansare.
Produse din stoc.

5. Produse KazaCoffee polonia - care sunt in stoc -
Produsele noi ( kribli 58mm ) ajung saptamana viitoare

------------------

Promotii HOT!
Preturile de mai jos includ discountul de 10% espressoman.

1. Baratza encore - 554.85 ron 
2. Bravo Tamper - 591.29 ron
3. Espazzola Rosu - 145.34 ron
4. Orphan Espresso - Apex - 2141.99 ron - SUPER PRET!
5. Orphan Espresso - Lido 3 - 702 ron
6. Puly Caff 370gr - 22.17 ron
7. PULY GRIND ® Crystals - 10buc - 15gr - 30.59 ron
8. Sita de precizie Reneka - Reneka - Micro Sieve - Precision filter - 140.4 ron
9. The Rinser - Flush Device Pitcher Rinser - 466.64 ron
10. The Rinser - Flush Device Pitcher Rinser with... - 566.09 ron
11. Produse noi de la - Saint Anthony Industries

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - danMarius - 19-04-2019

felicitari pt adaugarea unei noi site single
am plasat deja o comanda, continui cautarea unei solutii optime pt "single shot"

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 19-04-2019

(19-04-2019, 10:45)danMarius Wrote: felicitari pt adaugarea unei noi site single
am plasat deja o comanda, continui cautarea unei solutii optime pt "single shot"

@cradun stie ca eu nu sunt de acord cu sitele single, sunt compromisuri... dar acest produs din cauza formei este mult mai iertator fata de celalte site la extractiile...

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - danMarius - 19-04-2019

da, va stiu opiniile amandurora insa ambitia de a gasi ceva mai bun ma face continui drumul ;)

pana acum cu sitele de tipul LM, cu cosulet de 41, am avut cele mai bune rezultate.

insa tot procesul de umplere si tampare e cam suparator.

despre forma si comportamentul acestei site AVX, am incredere ca vor fi mai bune extractiile (cel putin ca medie)

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 22-04-2019

În perioada Paștelui Catolic ( 22 Aprilie ) suntem închiși.
Sărbători fericite tuturor!

Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - vladdooo - 24-04-2019

N-a mai ajuns Kribli?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 24-04-2019

Avem vreo 10 livrari prin DHL ( printre care si cel de la Flair ) pe care tot asteptam si nu ajunge.
Din polonia a plecat in data de 18-19.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 02-05-2019

Avem foarte multe produse noi, si pana cand terminam cu depozitul nou, trebuie sa facem un pic de loc pe rafturi, din acest caz anuntam lichidare de stoc.

Preturi dupa aplicarea -10% reducerea de espressoman ( cu TVA inclus )

Xeoleo - Black / Wood - 341.99Ron + livrare gratuita
Orphan Espresso - Lido 3 - 674.99Ron + livrare gratuita
Orphan Espresso - APEX - 1889.99Ron - livrare gratuita  - este cel mai mic pret din lume - DOAR pentru espressomani.
Baratza Sette 30AP - 989.99Ron + livrare gratuita
Baratza Encore - 494.80Ron
Drip Station - Wood - 166Ron 
Eureka Blow Up System - Bean Hopper - 300gr - Transparent - 384.14Ron + livrare gratuita
Puly Caff 370gr - 17.99Ron 
Rancilio Silvia E V5 - 1943.86Ron + livrare gratuita
Reneka - Micro Sieve - Precision filter - 138.79Ron
Cappuccino Creamer - 600 ml - 64.26Ron
Cesti cafea Apulum
Felicita - Parallel - 404Ron + livrare gratuita
Moka Pot - 4 si 6tc - 35.91Ron
Airscape Glass - 5000ml - 142.32Ron
Pencil Tamper by Naked Portafilter - 402.3Ron
Portafiltru fara fund + Sita dubla - Gaggia - 107.1Ron

Toate produsele cu preturi reduse le puteti gasi aici si aici

ATENTIE! Preturile sunt valabile doar in limita stocului!

RE: Felicita Coffee Scales - Uidivoro - 03-05-2019

(01-05-2019, 15:07)MyR Wrote: Pentru brew este recomandat modelul "Parallel".

Salut, aveti kettle felicita?

RE: Felicita Coffee Scales - MyR - 03-05-2019

Produsul este listat pe site, insa marfa este in vama, si din experienta avut recent cu DHL o sa dureze cam 5-10 zile pana cand ajunge la noi in depozit.
http://barshaker.ro/Felicita-Square

RE: Felicita Coffee Scales - Uidivoro - 03-05-2019

(03-05-2019, 13:40)MyR Wrote: Produsul este listat pe site, insa marfa este in vama, si din experienta avut recent cu DHL o sa dureze cam 5-10 zile pana cand ajunge la noi in depozit.
http://barshaker.ro/Felicita-Square

Ce pret are cu reducere?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 03-05-2019

Salutari,

Cei de la DHL au lucrat azi... Smile

Au ajuns si produsele Kazak.

Kribli-Grabli pentru pavoni 
Kribli-Grabli 58mm
Tamper Kazak
Trichter pentru pavoni si E61 ( 15-20-30mm inaltime)

Din Kribli pe 58mm am o bucata rezervata pentru @Lyvyoo, sa putem citi si o parere profesionala...

ATENTIE! Avem stoc limitat din Kribli deci recomand sa plasati comanda ASAP, incat urmatoarea livrare de la Kazak inca nu se stie cand va fi...
( au foarte multe comenzi, si dureaza cam mult pana cand pregatesc comenzile, si despre livrarea cu DHL nici nu mai zic nimic  Sad  )