![]() |
|
Group buy ARCO - szappanyos - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Propuneri achizitii de grup si proiecte DIY (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Propuneri-achizitii-de-grup-si-proiecte-DIY) +---- Thread: Group buy ARCO - szappanyos (/Thread-Group-buy-ARCO-szappanyos) Pages:
1
2
|
RE: Group buy ARCO - szappanyos - renatoa - 16-09-2021 (16-09-2021, 17:01)distrugatorul Wrote: ... Nu au ce sa intrebe, nu au garantie la produs, nici macar la livrare. Sa citeasca mai bine motto-ul... Quote:Crowdfunding Is Not Shopping RE: Group buy ARCO - szappanyos - szappanyos - 11-10-2021 Mai este loc pentru un combo. Pentru manuale sunt mai multe locuri disponibile. Cine doreste sa scrie pe thread prima data. Primul venit, primul servit. RE: Group buy ARCO - szappanyos - nick326 - 11-10-2021 Salut, Sunt interesat eu de combo. Discutam prin pm detalii Group buy ARCO - szappanyos - quad - 11-10-2021 (16-09-2021, 13:14)szappanyos Wrote: Pana nu anunta női intarzieri speram ca va veni in timp. "100% focused on getting these grinders through final stages of manufacturing, assembly and testing and then delivery starting in December through January. " Deci poate vine Moșu și la noi [emoji16] RE: Group buy ARCO - szappanyos - szappanyos - 14-10-2021 @klausco am primit mesajului, dar nu pot raspunde fiindca ai mesageria dezactivata. Mai este loc pentru un combo. RE: Group buy ARCO - szappanyos - Cezar19 - 08-11-2021 Salutare, Intru si eu la una bucata manuala. Se mai poate ? Cum si unde platesc ? Multumesc ! RE: Group buy ARCO - szappanyos - szappanyos - 04-02-2022 Ultimul update: https://www.kickstarter.com/projects/goat-mug/arco-2-in-1-coffee-grinder/posts/3422526?ref=ksr_email_backer_project_update_registered_users RE: Group buy ARCO - szappanyos - adrian1 - 04-02-2022 Update pe 18 ianuarie: Quote:- First batch of grinders will be assembled by end of January and shipped appr. on February 21st. Update pe 4 februarie: Quote:I'm happy to say that we have about one half of the grinders on the way to our warehouse. They should be in our warehouse by mid March and we'll start shipping out immediately. RE: Group buy ARCO - szappanyos - lracu - 04-02-2022 We will ship hand grinders by backer number. Electric will be a bit different as the first batch will include European and UK plugs so these will be sent out first. RE: Group buy ARCO - szappanyos - trailescurafael - 05-02-2022 Salut, As fi si eu interesat, daca mai este vreun loc liber pe lista of course :). Mersi! Group buy ARCO - szappanyos - szappanyos - 05-02-2022 Deocamdata nu mai sunt locuri. Daca renunta cineva, atunci anunt aici. RE: Group buy ARCO - szappanyos - renatoa - 05-02-2022 (04-02-2022, 18:57)lracu Wrote: We will ship hand grinders by backer number. 552 of 3331... destul de in fata... plus ca suntem pe priza EU. Cate luni mai intarzia daca facea cu mufa gen sursa PC in corpul rasnitei si cablurile sa se poata schimba suba sistemul local... :D RE: Group buy ARCO - szappanyos - trailescurafael - 05-02-2022 (05-02-2022, 03:51)szappanyos Wrote: Deocamdata nu mai sunt locuri.Ok, mersi! RE: Group buy ARCO - szappanyos - lracu - 06-02-2022 (05-02-2022, 11:02)renatoa Wrote: .... greu de montat o mufa C14 ... lipsa de spatiu RE: Group buy ARCO - szappanyos - renatoa - 06-02-2022 C8 atunci... aia in forma de 8/infinit Spatiu este, deja am planificat unde va veni variatorul de turatie :D RE: Group buy ARCO - szappanyos - Eugen16 - 06-02-2022 Ce variator urmeaza sa folosesti ? Cel care se folosea la 220V pentru becurile cu filament merge ? RE: Group buy ARCO - szappanyos - renatoa - 06-02-2022 Da, chopper classic cu triac, adica phase angle control. Nu PWM, din cele pentru LED-uri ! Este motor universal cu perii, ca de aspirator. Nici nu trebuie sa faci vreo modare, pentru cei care tin la garantie... O priza cu variator e tot ce va trebuie, dar trebuie sa scrie explicit ca poate sa controleze motoare. Daca e doar pentru lumina nu va merge. Adica ceva ca asta, e luat la intamplare, se gasesc si mai ieftine: https://julienexpert.ro/variator-turatie-300w-0-1-1-5a-230v RE: Group buy ARCO - szappanyos - Eugen16 - 06-02-2022 Am înțeles, merci. Daca gasesti o solutie buna si dpdv estetic pune-o, te rog, pe forum sau pe YouTube ca sigur va prezenta interes. Cred ca este o modificare necesara. Group buy ARCO - szappanyos - szappanyos - 09-09-2022 Salutare. În sfârșit am vești bune [emoji3060] Ieri am primit tracking number de la DHL. Teoretic în 14 septembrie va fi livrat la adresa mea. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: Group buy ARCO - szappanyos - szappanyos - 15-09-2022 Azi am am primit coletul cu rasnitele :D :D :D Am un program foarte incarcat in zilele acestea, dar incerc cat mai repede sa organizez transportul. Suntem mai multi si cer putina rapbdare pana reusim sa organizam pentru toti transportul. D-ar intre timp puteti sa-mi trimiteti fiecare pe privat sau whatsapp adresele voastre. RE: Group buy ARCO - szappanyos - razvano - 20-09-2022 Una din rasnitele de mai sus a ajuns si la mine de sambata :). Foarte buna constructia, punctul zero e de fapt la -1, nu ca ar conta pentru mine prea mult. Multumesc @szappanyos pentru comunicarea din timpul asteptarii si insistentele de a primi raspunsuri de la Goat-Story. RE: Group buy ARCO - szappanyos - Razvan Ghita - 20-09-2022 Salutare, rasnita mi a ajuns Sambata, nici pana acum nu am apucat sa o incerc, am scos o din cutie am admirat "sfantul gral" si l am pus la loc. Totul a fost bine, ms mult de ajutor szappanyos. RE: Group buy ARCO - szappanyos - bgoras - 21-09-2022 Salutare! Si eu am primit rasnita! Multumesc mult, Szappanyos! Pana acum am folosit-o doar ca rasnita manuala si mi se pare ca merge foarte bine. E adevarat ca nu am foarte multe termene de comparatie in aceasta gama insa de cand am primit-o (sambata) nu am simtit nevoia actionarii electrice. Multumesc inca o data! RE: Group buy ARCO - szappanyos - szappanyos - 29-10-2022 Se poate inchide. Group buy-ul s-a incheiat cu succes. Toti participantii si-au primit rasnitele. RE: Group buy ARCO - szappanyos - renatoa - 29-10-2022 (21-09-2022, 11:50)bgoras Wrote: ... nu am simtit nevoia actionarii electrice. O poti face simplu actionand axul direct cu o scula suficient de potenta, minim 24Nm as zice, 40 Nm si mai bine. Hexagonul de acolo este standard de surubelnitza electrica, sau eventual de cheie, care ofera o pozitiie de actionare mai naturala. |