![]() |
|
Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 (/Thread-Vand-ECM-Classika-PID-rasnita-ECM-S-Automatik-64) Pages:
1
2
|
RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - BogdanDN - 29-08-2019 Absolut corect! Si foarte important, aparatul este unul de exceptie. Cine contesta, imi poate face o vizita si il poate incerca. Atunci pot vorbi in cunostinta de cauza. RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - grinzy - 29-08-2019 Sculele sunt încă disponibile, cred ca învăț sa fac espresso pana le vând :) RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - SorinOvidiu - 29-08-2019 @dev, nu stiu in ce masura am emis comentarii utile, retrag acea judecata pe care am facut-o mai sus. Deja am poluat prea mult thread-ul omului care vrea sa vanda dar vreau sa insist putin pe onestitate. Am luat legatura cu grinzy, poate confirma ce urmeaza sa spun, l-am sfatuit sa nu renunte daca poate inca la set up pt ca este unul de calitate si poate obtine rezultate foarte bune cu el cu putina rigoare si perseverenta. Era in avantajul meu, ca persoana interesata sa cumpere, sa nu fac asta. Cum era in avantajul meu sa intru aici si sa sustin ce au scris altii, ca e prea mult pt un single boiler, ca trebuia sa o ia treptat, ca s-a pripit sau mai stiu eu ce. Dar nu am facut asta, pt ca nu cred asta. Consider ca tine de onestitate sa nu o fac. In rest, numai de bine si bafta omului la vanzare! RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - grinzy - 29-08-2019 (29-08-2019, 12:56)Mariano Wrote: pune boabe in hopper, nu mai cantarii nimic, cumperi o priza programabila, dai un flus de 5-10sec, cestile le speli cand vii de la munca. Daca schimb sita sau cafeaua s-a teminat, trebuie sa reglez tot de la inceput, nu mai iese nimic ca lumea. Cred ca am avut cafea nasoala, am luat acum de la Sloane si mi-au iesit niste shot-uri destul de ok. RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - Kontrast - 29-08-2019 Ca posesor al aparatului in cauză mă simt "obligat" să "arunc" și eu un off-topic. S-ar putea ca vânzătorul să nu aibă experiență anterioară în prepararea esspreso. Poate și-a cumpărat scule prea tari din prima. Eu am ajuns la acest SINGLE BOILER după mai multe aparate (cei drept mai ieftine) deci și multe încercări. Este evident, după cum au mai spus-o și cei de mai sus, că trebuie sa insiste. M-a enervat și pe mine userul cu "asta spune tot". Poluează forumul cu opinii greșite și poate contrariază începători. Trebuie să informăm corect: espresso nu se face cu aburi, ci cu apă până într-o sută de grade. Deci, pentru esspresso nu este nevoie de HX sau dual boiler. Povestea cu laptele este o altă poveste! RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - orwo - 29-08-2019 (29-08-2019, 16:42)grinzy Wrote:Ti-am cerut scuze, ideea era prin asta spune tot, ca nu esti informat suficient ce inseamna prepararea unui espresso sau mai multe, implica pasiune, rabdare, dragoste ptr boabe, dorinta de a cauta tot timpul ceva nou in ceasca, de a cerceta, de a te informa.... de a trece peste esecurile începutului... Pacat de scule... De investiție... Poate am invatat ceva din asta si eu si tu si cei care au citit.(29-08-2019, 13:10)orwo Wrote: Ai dat 6000+ lei pe un single boiler? Asta zice tot.... RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - Mariano - 30-08-2019 @grinzy ai vazut ce comunitate suntem, ne luam la bataie numai sa nu renunti la scule, cred ca am reusit..... Chiar daca ne contrazicem aici, noi toti suntem prieteni, ramai cu sculele si vino cu noi!!!! RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - orwo - 30-08-2019 Bine spus, orice sa nu renunti RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - grinzy - 11-09-2019 Produsele sunt disponibile, am adaugat si preturi: Espressor ECM Classika PID: 4.800lei Rasnita ECM S-Automatik 64: 2.600lei ECM Tamper station: 200lei Tamper Motta 58: 80lei Nivelator The Jack – Leveler: 430lei Sita IMS E61 Nanotech 14/16g: 50lei Sita IMS E61 Nanotech 18/20g: 50lei Sita VST Precision Filter - Ridgeless - 20gr: 120lei Sita IMS Precision - "THE SINGLE"-9g: 50lei Daca se cumpara toate, mai fac reduceri. RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - BogdanDN - 13-09-2019 Asa echipament merita un up! RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - micrenda - 13-09-2019 @grinzy M-am promis sa stau departe de off-topic... dar in cazul de fata nu pot :-) Clarificam niste puncte: 1) Ai un echipament performant si, daca ai ajuns la acest forum, desigur esti si tu performant si poti sa scoti un espresso foarte bun. 2) Deseori nu dam destula importanta la formarea: cursuri sau sa mergi de cateva ori la o cafenea buna unde poti sa vb cu barista si sa inveti si tehnicile si sa iti formezi gusturile (gustul se formeaza si evoluaza, si iti ajuta mult sa iti setezi echipamentul). Sa nu iti fie rusine sa pui intrebari, pentru ca asa se invata. Daca eu ar fi in locul tau, ar investi mai un pic in formarea: oricum o sa ramai cu ceva bun care te va fi util toata viata, chiar daca la urma urma vei decide sa vinzi echipamentul. In Cluj poti sa mergi la Yume (nu este chiar o cafenea, dar Razvan este un tip de treaba), la Hot Pipe (Prajitorie + cafenea) sau poate organizeaza Raducanu un curs la Cluj. Din pacate deserori nu ne facem probele sa dam 1000 eur pentru echipament, dar nu suntem dispusi sa chieltuim 300 RON pentru un curs de barista. Dar, daca tot vrei sa vinzi echipamentele, iti doresc succes la vanzare :-) RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - slavic1983 - 27-09-2019 (29-08-2019, 16:42)grinzy Wrote:(29-08-2019, 13:10)orwo Wrote: Ai dat 6000+ lei pe un single boiler? Asta zice tot.... Sunt interesat de jack leveler. Ce model e? RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - grinzy - 03-10-2019 Produsele sunt disponibile: Espressor ECM Classika PID: 4.700lei Rasnita ECM S-Automatik 64: 2.500lei ECM Tamper station: 200lei Tamper Motta 58: 80lei Nivelator The Jack – Leveler: 430lei Sita IMS E61 Nanotech 14/16g: 50lei Sita IMS E61 Nanotech 18/20g: 50lei Sita VST Precision Filter - Ridgeless - 20gr: 120lei Sita IMS Precision - "THE SINGLE"-9g: 50lei Daca se cumpara toate, mai fac reduceri. RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - TudorP - 14-11-2019 Am dat pm pentru leveler. ms. RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - george4444 - 24-11-2019 Mai vinzi espressorul? Ca sa știu dacă îți pot face o ofertă RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - tudor.montescu - 25-11-2019 (29-08-2019, 14:16)SorinOvidiu Wrote: Eu cred ca ar trebui sa ne rezumam doar la comentarii utile si oneste. Poate imi scapa ceva, insa am fost si sunt extrem de multumit de un Lelit Mara cu PID (E61) si m-as mira teribil ca un ECM sa vina oriunde in apropierea lui la acelasi pret. (29-08-2019, 15:23)orwo Wrote: Vezi deja la 2000k intri in zona bianca, bezzera... Rocket... Ecm db... Un pic offtopic dar e in ton cu discutia generala si nu ma abtin: de ce si Bezzera si Rocket in lista?! N-au nici o treaba cu Bianca/Mara dpdv al calitatii. RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - BogdanDN - 25-11-2019 Nu ma pot pronunta despre Mara! Dar ECM Classika este impecabil! Diferenta clara fata Lelit 81T. Stabilitate excelenta (plin de metal - 18 kg), am simtit in diferrnta de gust. In plus, asa cum se spunea mai sus boiler f mare si f ok pt capuucino si posibilitatea utilizarii dispozitivului de profilare. Dar...fiecare cioara isi lauda puiul. RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - Vlad.gatea - 14-12-2019 Salut. Ti-am lasat Pm, ma intereseaza sita imse 18/20g si tamper stationul. RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - grinzy - 22-01-2020 Salut, Au mai ramas disponibile: Espressor ECM Classika PID: 4.600lei Tamper dinamometric ECM, 58 mm: 350lei *admin edit: fara numar de telefon (legea GDPR) RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - alincd71 - 05-02-2020 Adjudecat espressor/ tamper. So far so good! RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - Lyvyoo - 05-02-2020 Pret final si inchidem topicul RE: Vand ECM Classika PID + rasnita ECM S-Automatik 64 - alincd71 - 05-02-2020 4750 preț final. zi frumoasa! |