![]() |
|
Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 (/Thread-Vanzare-pompe-vibratoare-Smart-15) Pages:
1
2
|
RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - saeco - 20-04-2018 Salut, Pompa s-a dat catre @nickso. Va multumesc. RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - laurstef - 20-04-2018 Ce să zic nickso.... Să o stăpânești sănătos. Eu îi scrisesem omului în privat de vreo două ori. Dar mi-a spus că tu l-ai sunat. În acest caz se pare că telefonul bate PM-urile. Aia e.
RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - vladdooo - 20-04-2018 nu mai bine mai faceti un group buy? Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - nickso - 20-04-2018 :))) Dupa primul post, in care am zis ca o vreau, i-am zis sa ti-o dea tie, ca ai fost primul. La o zi dupa, am vazut ca nu s-a dat si l-am sunat. Mi s-a spus ca nu ati raspuns la mesaje si am zis ca atunci o iau eu...ce s-a intamplat dupa, nu mai stiu. Oricum, laurstef, daca o vrei o gasesti la mine. RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - Ratonul - 20-04-2018 Eu i-am dat PM ieri la 20:00 dar nu am primit răspuns. Incă sunt interesat, dacă mai vinde cineva. Lista cereri : - G. Serban - Ratonul - PINGUS - zaheyu - laurstef RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - T-MAXX - 20-04-2018 Ma interesaza si pe mine o pompa ARS Smart 15 si poate are cineva in plus si un pulsor. RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - kamasi - 20-04-2018 Mai bine facem un coop si pentru pulsor, m-ar interesa pentru Gaggia Babby, care in prag de upgrade RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - Lyvyoo - 20-04-2018 Interesati-va la magazinul italian de unde am luat noi cat costa transportul in Romania. E clar ca puteti face un group buy, pe un nou topic. RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - NicuBog - 21-04-2018 O vand si eu pe a mea deoarece sta degeaba, nefolosita. As prefera predare in Bucuresti (nu dati cu pietre). RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - Zaheyu - 21-04-2018 Pe piese uz casnic gasiti CP3 si CP4. RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - Adonnis - 23-04-2018 Care e diferenta intre Smart 15 si cele 2 de mai sus? RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - dantt - 23-04-2018 Am o intrebare-intre aceasta pompa si un pulsor,care ar fi de preferat,dpdv al atenuarii zgomotului pe o Magica?Multumesc RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - dev - 23-04-2018 Pentru cine face trecerea de la o pompa Invensys/ARS la pompa Smart 15, nu va asteptati la ceva radical. E ca diferenta intre un motor nou care "toarce" si un motor care e ceva mai uzat. De la o pompa ULKA la pompa ARS Smart e posibil sa fie mai substantiala diferenta. Problema ar fi, mai ales la aparatele cu carcasa metalica, ca incinta metalica actioneaza ca un amplificator al zgomotelor/vibratiilor produse in circuitul apei. Dpmdv as specula ca Pulsor-ul e mai util si ca preia mult mai eficient "vibratiile" pompei fara sa le transmita mai departe la acelasi nivel. RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - archibaldo - 23-04-2018 Din observațiile mele vibrația resimțită depinde si de îmbătrânirea suporților de cauciuc în care este montata pompa, cel mai OK ar fi suspendarea pompei in suporți de silicon care nu îmbătrânesc, si protejarea tuburilor de apa legate la pompa de atingerea altor elemente care sa amplifice vibrația. Tuburile de teflon pentru apa se pot curba usor cu pistolul de aer cald astfel incat se pot face bucle de amortizare . Pentru cine are spațiu in aparat, o soluție interesanta este punerea a doua pompe in cap la cap cu un T de 1/8 cuplate la un dimmer pentru a regla mai ușor debitul, mișcarea pistoanelor se anulează reciproc (ca la motoarele boxer), se poate încerca alternarea de faza intre cele 2 pistoane pentru un flux de apa continuu. Dimmerul face ca cele 2 pompe sa lucreze la un regim de vibrație mai scăzut , debitul însumat înlocuind cu succes o singura pompa. RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - dantt - 23-04-2018 Multumesc pentru raspuns Dev.Mi-ai confirmat ce imi aduceam aminte. RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - Ratonul - 23-04-2018 Multumesc NicuBog pentru pompa. Am montat-o pe Lelit 41tem (destul de usor). Originală era ulka (mai mare ca smart 15). RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - Lyvyoo - 24-04-2018 Pe Lelit mi s-a parut destul de silențioasă cea originala, sub Brewtus ca si dB. RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - laurstef - 24-04-2018 Hai că m-am mai liniștit! Deci nu era cine știe ce „upgrade-ul” la PL81-le meu... RE: Vanzare pompe vibratoare Smart 15 - Zaheyu - 01-05-2018 Mai vrea sa vanda cineva pompa Smart? |