![]() |
|
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii) +---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii) |
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Yuki - 19-12-2017 "Eroare: Cuponul este ori invalid, expirat sau a atins limita de folosiri!" nu pot folosi codul pt aplicarea reducerii... RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - mmariusc - 19-12-2017 Eu sunt de vina. Tocmai am comandat un cantar, dar mi-a facut niste figuri browserul/netul caci aplicam codul fara rezultat. Intr-un final a mers, dar cred ca pe serverul lor s-au inregistrat totusi acele incercari, de aici si eroarea ta Yuki.... cred. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - szabomatrix - 19-12-2017 Puteti comunica si telefonic pentru reducere dupa ce ati plasat comanda. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Costa79 - 19-12-2017 La mine a mers fara probleme aplicarea discount-ului, pt cantar , acum sper sa mai aiba pe stoc! In alta ordine de idee as dori si eu sa le subliniez profesionalismul, una din cestile Loveramics a avut un mic defect, nu se aseza in farfurie, mi-a fost schimbata imediat cu una noua, fara cost suplimentar din partea mea! Acum nu stiu cum reusesc ei sa faca asta si la altii e capat de lume... RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 08-01-2018 La Multi Ani! Facem curatenie mare, plus unele produse sunt la EOL, si din acest caz anuntam lichidare de stoc, cu reduceri semnificative. Incat am creat o categorie speciala pentru produse ( si este un mixt mare ) doar la checkout poti verifica suma finala dupa reducere ( incat nu la toate produse au espressomani reducere ). Niste exemple la care aveti reducere: - barista tool bag Joe Frex - solutii de curatat Joe Frex - tamper Joe Frex ( 2 modele ) - tamping station Joe Frex - Handground - Knock Drawer - Tanc de zat - Filter Dripper - Plastic / Drip station 1-3 - Joe Frex Link - lichidare stoc Stocul este limitat >>> Primul venit = primul servit! ![]() ---------- Va promitem si in acest an ca va vom sustine cu: - o gama si mai larga de produse - livrare rapida - suport permanent si atitudine deschisa - mai multe evenimente si posibilitatea de a vedea/testa/gusta produsele noastre in Barshaker Showroom! Multumim! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - vdub - 08-01-2018 As dori sa stiu daca tamperul Motta de 53mm are intr-adevar diametrul specificat sau este mai mic. Cel pe care il am eu pare sa fie o replica foarte bine realizata, maner din lemn, foarte bine finisat dar cu diametrul de 52.8mm. Filtrele pe care le folosesc sunt de 53.3mm. Puteti verifica, va rog? EDIT: Va sugerez sa scoateti din meniul site-ului link-ul Cont nou(care probabil a fost adaugat manual de cel care s-a ocupat) intrucat deja exista link-ul Autentificare care duce la pagina de Login/Creare cont. Dupa login, link-ul Autentificare ar trebuie sa se modifice in Contul meu cu link catre /index.php?route=account/account Va pot ajuta cu modificarile daca doriti. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 08-01-2018 Sigur, maine dimineata fac o poza ( cu un subler ). —— multumesc, intr-adevar a fost adaugat “manual”, schimbam asap! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Gabi_M - 09-01-2018 Anul trecut am cumparat de la Barshaker un tamper Motta de 53 mm. Nu m-am gindit sa-l masor pina acum. Are undeva intre 52,8 si 52,9 mm. Si apropo, nu se deschide un Showroom Barshaker si la Arad ?
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 09-01-2018 @vdub subler "electronic" :-)) ![]() high res pic - i.imgur.com/9SvsIN2.jpg ---- @Gabi_M - avem planuri, dar mai dureaza... Oricum te asteptam cu drag in Oradea! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - vdub - 09-01-2018 S-a luat curentu' ? :)) Pare sa aiba tot <53mm RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 09-01-2018 da.. vezi la cine dai sculele ... ![]() Si eu asa zic, cred ca intra la "marja de eroare". RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Marius A - 18-01-2018 Salut MyR, Ti-am trimis PM. Sunt curios de un produs care nu apare pe site. Merci, Marius RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 18-01-2018 Salut @Marius.A ti-am trimis raspuns! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 29-01-2018 Azi pregatim 2 suprize chiar speciale! Fiti pe faza! :idea: Welcome IMS! Au ajuns produsele noi de la IMS, la cel mai bun pret din tara! PLUS! Ceva foarte special: Sita IMS precision pentru Lelit ( 57 dar si pentru 58mm ) SHOWERHEAD Lelit Nanotech Mai jos regasiti un tabel, cu pret, nume, cod intern, si link. Din pretul afisat espressomani au inca 10% discount! Important! Saptamana asta registram precomenzi, si ulterior comenzile vor fi onorate si livrate de saptamana viitoare luni/marti, urmand ca in momentul procesarii comenzii sa fiti contactat/a de unul dintre reprezentantii nostri. Pret TVA inclus - Numer Produs - Product code 55.55RON Sita IMS Lelit 12/18g 57mm BS1533 LINK 55.55RON Sita IMS Lelit - E61 12/18g 58mm BS1534 LINK 55.55RON Sita IMS Pavoni, Catler Double 51mm BS1535 LINK 55.55RON Sita IMS Pavoni, Olympia Double 49mm BS1536 LINK 77.77RON Sita IMS E61 Superfine 14/16g 58mm BS1537 LINK 77.77RON Sita IMS E61 Superfine 16/18g 58mm BS1538 LINK 77.77RON Sita IMS E61 Superfine 18/20g 58mm BS1539 LINK 77.77RON Sita IMS E61 Nanotech 14/16g 58mm BS1540 LINK 77.77RON Sita IMS E61 Nanotech 16/18g 58mm BS1541 LINK 77.77RON Sita IMS E61 Nanotech 18/20g 58mm BS1542 LINK 55.55RON Showerhead IMS E61 200 IM BS1101 LINK 69.99RON Showerhead IMS LT-CI 200 NT Nanotech Lelit-Cimbali BS1543 LINK 55.55RON Showerhead IMS La Pavoni - grup nou - 54mm BS1544 LINK 55.55RON Showerhead IMS La Pavoni - grup vechi - 52mm BS1545 LINK RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - vladdooo - 29-01-2018 Showerhead nanotech E61? Facem o comanda de grup pt Bucuresti? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Lyvyoo - 29-01-2018 Felicitari MyR, voi actualiza si prima postare. Chiar ma intrebam de ce naiba nu scoate IMS si pe 57mm. Sper sa ai stocuri suficiente pe acest diametru ca sa nu ramai repede in pana :) Sa pui o intrebare daca au in plan si sita de dus pe 57mm. Nu ca ma laud, dar e un castig mare intrarea in comunitate a celor de la Barshaker. Totusi, as insista ca pentru espressomanii din Oradea, care vad ca s-au inmultit, sa se faca mai multe evenimente daca tot exista un showroom bine dotat. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 29-01-2018 Noi multumim pentru suport @Lyvyoo ! --- Am zis ca facem 2 surprize pentru azi... Printr-un acord nou vreau sa va prezint gama Puly Caff la CEL mai bun pret din Romania la momentul actual! Mai jos regasiti un tabel, cu pret, nume, cod intern, si link. 39.99RON CALCINET 1000g BS1546 LINK 39.99RON PULY GRIND ® Crystals - 10buc - 15gr BS1547 LINK 33.33RON PULY CLEANER Baby Ecologic - 10buc - 30gr BS1548 LINK 39.99RON PULY CAFF VERDE 510gr BS1549 LINK 28.99RON Puly Caff - 10buc - 20gr BS1550 LINK 28.99RON Puly Caff 370gr BS1551 LINK 33.33RON Puly Caff 570gr BS1552 LINK 38.99RON Puly Caff 900gr BS1553 LINK 66.66RON PULY MILK Plus ® Liquido NSF 1000ml BS1554 LINK 18.99RON PULY MILK Plus ® 4 X 25ml BS1555 LINK 49.99RON PULY CAFF Plus ®Tabs 60 Tabs 2,5g (16X8mm) BS1556 LINK 49.99RON PULY CAFF BREW TABS® 100 Tabs 1g BS1557 LINK 74.44RON PULY CAFF BREW TABS® 120 Tabs 4g BS1558 LINK 26.66RON PULY DESCALER ESPRESSO 2 X125ml BS1559 LINK Din pretul afisat espressomani au inca 10% discount! Important! Saptamana asta registram precomenzi, si ulterior comenzile vor fi onorate si livrate de saptamana viitoare luni/marti, urmand ca in momentul procesarii comenzii sa fiti contactat/a de unul dintre reprezentantii nostri. --- Pregatim produse si categorii noi, deci in viitorul apropiat ( cateva zile, sau saptamani ) facem BOOM! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - radus - 30-01-2018 Buna seara, SITA IMS LELIT 12/18G 57MM - SPECIAL ( BS1533 )- merge si pe Lelit Pl81T? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 30-01-2018 Da, merge! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Gozmin - 30-01-2018 Nu regsasesc nimic sa potriveasca pentru Gaggia Classic 2015. Ma intereseaza o sita de 58 mm de 18-20 de grame si nu scrie nicaieri la cele de 58 mm ca ar fi compatibile. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 30-01-2018 Am avut inca o cerere pentru acest produs, si avem acces la el, insa pretul este putin piperat. IMS GA 16/22g 58mm - 99ron - tva inclus ( din care aveti 10% discount ) Livrare in 12-14 zile lucratoare. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Gozmin - 30-01-2018 Sitele se pot vedea la magazin ? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 30-01-2018 Sigur! Expunem din luni ( sapt viitoare ), pana atunci se face receptia la sediul central. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Lucian. - 30-01-2018 Sita dus grup E61, Expobar, tehnologie NT? As vrea sa comanda daca puteti aduce la comanda. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - vladdooo - 30-01-2018 sitele sunt E&B Lab (care apartine tot de IMS)? asa pare din descriere RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - dev - 30-01-2018 Ca fapt divers, pentru posesorii de Gaggia nu comandati site "speciale" Gaggia fiindca se potrivesc cele de E61 care sunt in mai multe variante si mai ieftine. PS: Am comandat o sita Super Fine, revin cu impresii dupa ce ajunge. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 30-01-2018 (30-01-2018, 13:30)Lucian. Wrote: Sita dus grup E61, Expobar, tehnologie NT? As vrea sa comanda daca puteti aduce la comanda. Din pacate nu, avem doar cu Teflon is cel "simplu" model 200. vladdooo. Wrote:sitele sunt E&B Lab (care apartine tot de IMS)? Este o divizie din IMS, ei zic "Creative Laboratory" :-) Dar este fabricat intr-un singur loc. dev. Wrote:Ca fapt divers, pentru posesorii de Gaggia nu comandati site "speciale" Gaggia fiindca se potrivesc cele de E61 care sunt in mai multe variante si mai ieftine.Nu gasesc desen technic pentru cel Gaggia, dar am comandat o bucata sa vad daca sunt identice sau nu. In mod sigur dev o sa aiba un raspus ferm mai repede. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - hcrisan - 30-01-2018 Eu am citit ca sitele IMS de E61 nu se potrivesc perfect pe portafiltrul de Gaggia Classic/Baby si ca cea potrivita ar fi asta: https://www.espressoparts.com/precision-portafilter-basket-double-16-22-gr-cimbali-gaggia http://www.imsfiltri.com/filtri/b68-2t-h26-5-e/?lang=en Astept atunci confirmarea lui dev si Gozmin. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - HoratiuC - 30-01-2018 Eu folosesc fără probleme VST (ridgeless) pentru grup E61 pe portfiltru fără fund pentru Gaggia Millennium Baby. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - dev - 30-01-2018 Singura "problema" ar fi ca intra mai fix portfiltrul in grup. |