![]() |
|
Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Evenimente si intalniri (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Evenimente-si-intalniri) +--- Thread: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? (/Thread-Bem-o-cafebere-in-Cluj-luni-seara) Pages:
1
2
|
Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - mirceat - 12-04-2019 Sper sa pot veni. [emoji3] RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - cpop - 15-04-2019 unde, cand, cum? :) RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Damian The Man - 15-04-2019 Acum mi-ai amintit și eu :))) Se mai ai intampla ceva?? RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Lyvyoo - 15-04-2019 N-am mai zis nimic pt ca din păcate am ajuns tarziu si vad ca echipa de evenimente a programat o întâlnire in seara asta. Plus ca trebuie cumva sa ajung sa ma vad si cu subiectul unui interviu pentru maine ![]() Maine seara dupa 8.30 sunt liber. Cum ati fi domnilor? RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - mirceat - 15-04-2019 Ma inscriu si pe lista de maine. :) RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Damian The Man - 15-04-2019 Și eu. Cine știe locuri liniștite și drăguțe, cu bere (artizanala) buna, să facă propuneri, viața mea socială e inexistentă și am ajuns sa întreb oameni din alte orașe pe unde e de ieșit in Cluj ☺️? RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - mirceat - 15-04-2019 Nici eu nu prea ies la bere artizanala, presupun ca gasim ceva in zona Piata Muzeului si convenabil pentru Liviu, daca s-a cazat din nou la Hotel Napoca. Ar fi posibil ceva de pe harta asta https://www.cluj.info/tag/bere-artizanala/3/? RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Ich_bin_Bin - 15-04-2019 Vin si eu, daca e dupa 7 RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Lyvyoo - 16-04-2019 Blend bites ...e ok RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Lyvyoo - 16-04-2019 Mirceat mi-a confirmat... Damiantheman si ceilalti colegi, ce ziceti? In seara asta 8.30-9 la Blend? RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Damian The Man - 16-04-2019 Da :) RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Lyvyoo - 16-04-2019 Baieti, la mine s-a prelungit evenimentul (la Chios sunt) si se pare ca abia la 9.30-10 termin. Banuiesc ca e prea tarziu pt voi... Sa spuneti... Altfel, am inteles ca fac 5 min de aici la Blend. Cum hotarati si voi.. Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - mirceat - 16-04-2019 Tzeapa dubla sau tripla... ? Este full la Blend, au doar 2 artizanale, sa mai zic? :) RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Lyvyoo - 16-04-2019 Au foarte multe din cate stiu.. Doua la draft, restul la sticla Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - mirceat - 16-04-2019 Doar 2 la bar azi, restul pe Facebook. Am cedat si am plecat. Poate altădată! RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Damian The Man - 16-04-2019 Bine că am citit topicul în clipa când sa ies pe ușa și sa vin glonț spre Piezișă :)) Pt mine nu e prea târziu, dacă mai sunt doritori, cu mare drag. Am rămas cu pofta de Beretta aia mult discutata aici și speram că azi sa o incerc ... Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - mirceat - 16-04-2019 Am plecat daca nu era nimeni de la noi. Chelnerita mi-a spus 2 denumiri, dar n-am înțeles de gălăgie. Data viitoare mai bine prin centru totuși. RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Lyvyoo - 16-04-2019 Eu inca nu am terminat... Cam la 10 as fi gata. Daca aveti chef dati un semn aici sau pe privat RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - madalinr1 - 18-04-2019 Si eu ma bag, astept locatia :D Aahhh, acum am vazut ca a trecut event-ul... RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - Lyvyoo - 18-04-2019 Eu unul am plecat din CJ spre B. Daca se face in mai -iunie evenimentul cu Yume, revin. Dar va puteti intalni oricand, am vazut ca e gasca mare acolo filmand interviul la Yume in prajitorie. RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - renatoa - 13-06-2019 E ceva artizanal in we asta prin Cluj ? RE: Bem o cafebere in Cluj, luni seara? - mirceat - 14-06-2019 Este Sports Festival, dar nimic artizanal in zona. Doar localurile obisnuite care au ceva artizanal in lista. Saptamana trecuta a fost Cluj Craft Beer Festival. |