Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate)
+---- Thread: Prismo - accesoriu presurizare aeropress (/Thread-Prismo-accesoriu-presurizare-aeropress)

Pages: 1 2 3

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Lyvyoo - 15-09-2017

Pana vom face noi ceai din cafea in octombrie, mi-au trimis newslater cum sa faci ceai verde cu Prismo Smile

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Lyvyoo - 06-10-2017

Se mai amana pana pe 15nov - http://fellowproducts.com/prismo-production-status-update/?utm_source=twitter&utm_medium=earned&utm_campaign=Prismo%20Launch&utm_term=tweet&utm_creative=prismoupdate

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - stefandinescu - 06-10-2017

Offff. De cand il astept.
..

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - flipu2k - 06-10-2017

O sa primim cadou frumos la timp pentru Craciun :)

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - renatoa - 06-10-2017

Care ar fi nerabdarea... la ce te astepti ?
Deja se stie ca are o valva asemanatoare cu cea de la minipresso, doar ca se deschide la sub aprox 1.5 bari, fata de 8.
Si e normal, ca sa ai presiunea aia ar trebui sa apesi cu 40 kg, ceeace poate fi problematic la o persoana mai firava.

Prismo - accesoriu presurizare aeropress - ramadri - 07-10-2017

Dar pentru o persoana la 120+ crezi ca o sa fie greu? [emoji23] Mai teama mi-e de cana.

@renatoa Ce apa folosesti pentru cafeaua facuta cu AP? Si ce rasnita.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - renatoa - 07-10-2017

De la robinet, filtrata cu aquaphor.

Rasnite exclusiv manuale, am mai multe, vezi in profil.

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Lyvyoo - 10-11-2017

Good news -- Prismo is shipping soon!
As of this email, Prismo should be delivering by early December. Please allow additional time for international orders to arrive.

Prismo - accesoriu presurizare aeropress - ramadri - 10-11-2017

Pfff...de la 15 noiembrie acum e early Decembrie...deci de craciun [emoji106]

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Lyvyoo - 21-11-2017

WHERE IS PRISMO? 
Prismo is on a plane to be exact. Since we missed our estimated ship date of November 15 due to Thanksgiving/Holiday back-ups in the Oakland port, we paid extra to airfreight instead of putting Prismo on an additional 21-day boat adventure. You all have waited long enough!

Prismo will be arriving at our Oakland warehouse during the middle of this week and we'll begin shipping Prismos out into the world on November 27. Since we have thousands of pre-orders to fulfill, Prismos will ship in the order they were received. We'll be cranking on shipping as fast as humanly possible and plan to have all orders out the door by December 8.

Thank you for your patience! We know the long wait was tough, but we're confident the extra time we spent perfecting Prismo will make you very happy!

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Ernest Valentin - 13-12-2017

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Lyvyoo - 14-12-2017

Dupa ce m-am tot jucat cu cafflano kompresso, deja incep sa ridic o spranceana la chinul lui prismo de a scoate plastikespresso (sau cum s-or numi bauturile astea pseudo).

Le-am dat un email sa vad ce mai fac, dar nu cred ca prindem livrarea anul asta.

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - renatoa - 14-12-2017

Pareri ca cea din video-ul de mai sus au fost deja postate pe HB, nu este singulara.

Nu stiu de ce au fost asteptari asa mari de la o presurizata capabila de maxim 2 bari in piston...

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - flipu2k - 14-12-2017

Un video nou (mai degraba prezentare decat review):

Prismo - accesoriu presurizare aeropress - ramadri - 14-12-2017

1. Apa fiarta
2. 50 ml apa la 20g cafea
3. Gradul de rasnire!??

Deja vorbim de altceva aici. Sunt curios cei care se plang deja cu ce date au lucrat.

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Ernest Valentin - 14-12-2017

Ei recomanda foarte fin si apa la ~100 grade

Prismo - accesoriu presurizare aeropress - ramadri - 14-12-2017

Da am intrebat...si cica rasnire pentru espresso sau chiar mai fin

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Lyvyoo - 19-12-2017

Thank you for your order from Fellow! We wanted to let you know that your order # 18686 was just shipped via Federal Express International Economy service on 2017/12/18. You can track your package at any time using the tracking number below.

Tracking Number: 789007161827

The following is a summary of the shipment 
 Items ShippedQTY ShippedCoffee Filter (Prismo)13.00

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Lyvyoo - 03-01-2018

Coletul a ajuns in Romania insa necesita formalitati vamale si plata TVA. Cam pe 12-13 ianuarie cred ca il voi avea in posesie.

Prismo - accesoriu presurizare aeropress - stefandinescu - 12-01-2018

Offff. Hai ca vine.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Lyvyoo - 12-01-2018

azi a ajuns curierul, pe am coletul in mana

Prismo - accesoriu presurizare aeropress - ramadri - 12-01-2018

Yeeee... jucarie noua!!! Tocmai bun ca mi-a ajuns si mie Guatemala de la Yume....am pe ce sa o stric. Sa ne dai si noua detalii cum intram in posesia ei. Sunt din Buc dar e prima data cand fac comanda de gruo

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Lyvyoo - 14-01-2018

Pam Pam!

[Image: 7mY6dAq.jpg][Image: Ng2qD3k.jpg][Image: XLXM0tg.jpg]

Prismo - accesoriu presurizare aeropress - ramadri - 15-01-2018

Se vroia un emoticon care saliveaza...dar tapatalk nu vrea :(

Prismo - accesoriu presurizare aeropress - adipanaitiu - 15-01-2018

Salut Liviu, anunti tu cum facem cu preluarea? Eu unul nu mai am rabdare :))

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - Lyvyoo - 15-01-2018

Asa, deci le am pe Fainari 45, zona Lizeanu, unde sunt cam intre 9 si 17, insa confirmati telefonic cu ceva ore inainte caci mai plec (0721.168.198). Maine ma ocup sa trimit pe curier celor din tara, dar astept confirmarile lor cu adresa.

Ca si evidenta, userii care au luat: eu, ramadri, stefandinescu (2), jdlaurentiu, flipu2k, adipanaitu (2), dinurm, Cosminp, Ernest Valentin, cristia74, bubucalu

Nu am plati pe extras de la adipanaitu (2), Cosminp, Ernest Valentin, bubucalu, deci le rezolvam cash.

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - bubucalu - 16-01-2018

Ne-am intalnit azi la Claro Cafe pe Eminescu, pentru receptionarea si putina joaca cu acest acesoriu.
Florin a avut inspiratia sa regleze de la a 2a incercare setarile si pot sa zic ca cea de a 3a bautura produsa a fost foarte interesanta. Nici gand ce pormoveaza producatorul, dar o bautura si preparare ce merita, cu siguranta, explorate. Cat am stat acolo nu am reusit sa producem nici o crema, dar accesoriul a ramas la cafenea, am incredere ca s-a mai jucat Florin cu el. Poate intervine cu concluziile proprii in acest topic.
[Image: SZzAUei.jpg][Image: wpQaZ2u.jpg][Image: x0hcBoB.jpg][Image: PoQ5AHE.jpg]

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - maki - 16-01-2018

nici o poza cum arata cafeaua preparata cu el?

Prismo - accesoriu presurizare aeropress - ramadri - 16-01-2018

M-am jucat si eu cu el desi il am de 2 ore. Rasnit minim cat mi-a permis Wilfa...20g cafea 42 ml apa.... a iesit interesant la miros, nicidecum ce scrie pe pachetul de El Salvador El Manzano. Am simtit un miros puternic de visina spre pruna...parca era un magiun cu putin garone (nu radeti).
Crema nu, putina spuma poate. Problema e ca nu o poti regla din putere...iese jetul prea lejer. Ma opintisem in el ca intr-un copac...dar s-a dus lejer in jos...mai usor decat cu sita lui si filtru de hartie.
La gust mi-e greu sa zic ceva in termeni de espresso. Cat era cald era amar pe masura ce se racea o nota de acreala. Amarul insa era ciudat....spre un vin ars...parca spre un garone.
Am facut si un 14g la 200ml apa si e ok pentru ce beau eu deobicei...surprinzator insa un gust complet diferit fata de ce am facut de dimineata pe filtrul ei de hartie.
Pucul insa arata "bine"...deobicei pe sita lui nu reusesc sa-l scot intreg...si nici sa fie atat de compact
Ma mai joc si maine cu el.

PS Nu am nici macar cana/paharul pentru espresso [emoji23][emoji23][Image: 95f971161408e365fa6cb1be5206697f.jpg][Image: b852fbe11a91fb551b5243f133e692bb.jpg][Image: 6b597f565fa1c1e90f84d75c52be6c10.jpg]

RE: Prismo - accesoriu presurizare aeropress - bubucalu - 16-01-2018

@maki
A facut Liviu cateva, nimic interesant de pozat, crema zero, corpolenta, tds apropiat de espresso, gust incomparabil cu altceva, nu de aproape-espresso.
Se poate sa fiu entuziasmat eu, insa am baut ad-hoc niste preparate chiar ok, sunt convins ca mici reglaje le pot aduce imbunatatiri dar repet: nu am produs espresso.