![]() |
|
Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Evenimente si intalniri (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Evenimente-si-intalniri) +--- Thread: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home (/Thread-Intalnire-testare-rasnita-Honne-in-varianta-home) |
RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Costa79 - 02-03-2017 Te duci la B Sorine doar pt testat rasnita? Luati va rog o ruleta si pozati dimensiunile! Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - sorinherea - 02-03-2017 (02-03-2017, 17:08)Costa79 Wrote: Te duci la B Sorine doar pt testat rasnita? Luati va rog o ruleta si pozati dimensiunile! Nu ma duc special pentru rasnita :) Asa fac daca ajung. RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Lyvyoo - 02-03-2017 Ramane sa vedem saptamana viitoare cum facem... RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Lyvyoo - 03-03-2017 Intrebarile tehnice despre rasnita le-am mutat pe topicul dedicat. Am primit o veste buna de la Hedone - vazand entuziasmul nostru au hotarat ca cineva de la sediul din Bucuresti sa fie "sacrificat" si sa vina sa ne deschida o camera pentru teste, oricand avem noi o data certa de intalnire, in weekend sau seara in timpul saptamanii. Deci dam reset si hai sa gasim o data noua, cand putem cu totii. Tinand cont ca sunt si colegi cu job full time, cand credeti ca putem gasi doua ore libere ca sa testam in voie? Sa nu fie miercuri 8 martie ca sa nu bagam scandal in casa nimanui [Image: smile.gif] Asadar, propuneti voi. Eu unul as inclina pentru o zi a saptamanii, ca sa ne lasam weekend-ul liber. RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Semaca007 - 03-03-2017 Eu as propune marti sau joi de la 18:30. Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - vladdooo - 03-03-2017 Ar merge Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - bogdan_geor - 03-03-2017 marti e perfect pt mine RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Lyvyoo - 03-03-2017 Hai sa vedem si ceilalti colegi ce spun si poate batem in cuie seara de marti RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Neuromancer - 03-03-2017 Marti e ok pt mine. Sau oricare zi dupa 3 cu exceptia sambetei Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - vladdooo - 03-03-2017 Hai marti ca e mai usor sa alegi cand e o singura varianta :) RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Lyvyoo - 03-03-2017 Deci ramane pe marti, 7 martie, ora 18.30. Adresa de acolo este Str. Tudor Vianu, 5-7, Sector 1 Zic sa ne vedem jos, la intrare in cladire RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Lyvyoo - 06-03-2017 Am confirmat si la Hedone, e totul ok, maine la 18.30 Cafea de test avem Tiger Skin Black, blend de arabica prajit mai spre cioco. Daca aveti vreo cafea de impartasit cu noi, cu placere, mai ales ca avem in fata si un dual boiler serios. Eu voi aduce ce mi-a mai ramas dintr-un home roasting al unui coleg de forum, nu dam nume, persoana importanta :) RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Semaca007 - 06-03-2017 In regula, ne vedem acolo. :) RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - dinurm - 06-03-2017 Apar si eu, sper sa nu fie locurile limitate :) Sent from my SM-G935F using Tapatalk RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - maki - 06-03-2017 trageti o fuga si pana la Chisinau :D Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Fireworker - 07-03-2017 Si la Constanta, va așteptam! RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Costa79 - 07-03-2017 Asteptam niste pareri si poze! RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - SIM78 - 07-03-2017 Eu nu, să lăsăm pe mâine, să treacă entuziasmu, o noapte liniștită rezolva "avantu prăbușirea". :) RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Lyvyoo - 07-03-2017 Putin din entuziasmul intalnirii, doua ore foarte misto, ca de obicei cu espressomani infocati. De la stanga spre dreapta: eu, bogdan_geor, vladdooo, dinurm, semaca007, neuromancer
RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - organon - 08-03-2017 Hai fratilor, ca nu mai putem indura :) !Ziceti odata ce ati simtitara dupa ce ati abuzat de domnisoara Hone!S-au v-a rapus ea pe voi?!Asta asa, sa stim si noi daca sa ne lasam abuzati cu consimtamant ,sau nu. ;) RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - SIM78 - 08-03-2017 Cred că sau zbicit toată noaptea, au frecat cate un ness în liniște totală, că sa nu-i deranjeze pompele vibratoare, rotative sau altele sunete în gândurile Hone. :). Vom primi informații eronate sau deloc, o vor doar pentru ei :(. Facem petiție online, cerem să se facă Caravana Hone, sa vina pe la toți membri. Eu votez Da. RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - mihai.savu - 08-03-2017 Scenariul meu: s-au întâlnit la 18:30, au băut cafele timp de două ore, apoi nu au putut dormi până pe la 3 dimineața, iar acum dorm duși. Să le mai dăm un pic de răgaz, zic. RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - renatoa - 08-03-2017 Nu avem deja rapoarte independente de la cel putin 3 utilizatori pe a caror parere se poate pune baza, ca sa mai cautam si alte aprobari ? :s Daca as fi chitit pe cumparat ceva in jurul sumei asteia, as lua Honne doar si numai din patriotism :p RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - Semaca007 - 08-03-2017 Hai sa incep eu, ca incepator in acest domeniu: Ce mi-a placut: - calitatea rasnirii - retentia mica - constructia solida - faptul ca e rapida, face 19 g in cateva secunde (vreo 5-6 asa), mie pe Vario imi ia dublu - "hands-free"-ul, furca ceea care tine portafiltrul in timpul rasnirii Ce nu mi-a placut: - finisajul - nu stiu altii cum sunt, dar eu am 3 gratii feminine in casa, daca nu arata bine mi-o muta pe balcon si mi-e greu sa fac naveta pana in bucatarie [Image: smile.gif] - cureaua ceea la vedere, copiii pot fi tentati sa traga de ea, dar cred ca asta se poate rezolva usor - neaparat un sistem de turnare a cafelei in sistemul de rasnire, aseara ne-am descurcat cum am putut, care cu mana, care cu lingura, care cu paharul, dar tot incomod a fost Din pacate n-am facut fotografii, dar ii rog pe colegii de aseara sa puna din ce-au facut ei. In concluzie, in opinia mea, daca se rezolva cele de mai sus, Hone va fi o varianta pentru acasa care trebuie neaparat luata in considerare. RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - vladdooo - 08-03-2017 As mai adauga: - butonul on/off e in spatele rasnitei, ar fi fost mai bine pozitionat in lateral (ca la Gaggia MDF) - un disclaimer: n-as putea sa zic ca am testat rasnita, mai mult ne-am jucat un pic. N-am fost pregatiti nici cu cafea cum trebuie si, oricum, era tarziu de baut espresso [Image: smile.gif] In rest, a fost foarte faina intalnirea, promit ca ma voi prezenta mai des la astfel de evenimente [Image: biggrin.gif] RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - organon - 08-03-2017 Ochii ca ochii ,dar gura si limba ce va zic despre gusturile din ceasca? RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - baloozzy - 08-03-2017 (08-03-2017, 12:54)vladdooo Wrote: As mai adauga:Butonul on/off este în spate (stă on mereu) și mai este unul roșu în față, din acelea cu puls asta la modelele mai noi.Legat de finisaje, tot așa cred, ați avut un model de test și ăsta ar fi motivul. Durează ceva timp până poți spune despre ea că o cunoști. Trebuie să-ți formezi întâi niște automatizme, după care devine mai curățică, mai docilă. Pentru alimentare, eu am optat pentru dozare pe o parte, dar doresc cu prima ocazie și pe cealaltă parte, pentru a beneficia de fereastra de plexiglas. RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - RaduCarutasu - 08-03-2017 (08-03-2017, 12:54)vladdooo Wrote: ......n-as putea sa zic ca am testat rasnita, mai mult ne-am jucat un pic. N-am fost pregatiti nici cu cafea cum trebuie si, oricum, era tarziu de baut espresso [Image: smile.gif] Si eu am avut aceasta rasnita acasa. Din cele observate de mine nu cred ca testarea macinaturii in extractii ar fi o tema ce ar trebui parcursa. Categoric rasnita este foarte capabila pe espresso. Aspectul macinaturii este mai apropiat de cel al uneia realizata cu cutite plane, la fel si gustul. Este si normal avand in vedere ca rasnirea efectiva o realizeaza cutitele plane, conicele actionand ca un malaxor ce saarama boabele, pregatindu-le la intrarea intre cutitele plane. In opinia mea, decizia de cumparare va fi data de raportul pret/calitatea constructiei/aspect. Pentru mine finisajele au fost cele care nu m-ar fi convins sa o cumpar. Cred ca aici ar trebui sa se depuna un efort suplimentar din partea producatorului. Mutarea unui buton sau o solutie simpla pentru a usura introducerea boabelor nu cred sa afecteze mult costurile. Ramane de vazut insa in ce masura aceste lucrari suplimentare pentru o finisare corespunzatoare nu vor incarca pretul de vanzare! RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - organon - 08-03-2017 Radu,fata de un K30 cum este?Ma refer la rezultatele din ceasca.Sau fata de Kinu 68? RE: Intalnire testare rasnita Honne in varianta home - renatoa - 08-03-2017 A povestit deja aici, mai mult decat suficient... http://www.espressoman.ro/forum/Thread-Rasnita-de-cafea-Honne-by-Hedone?pid=60166#pid60166 |