![]() |
|
Bucharest Coffee Festival 2017 - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Evenimente si intalniri (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Evenimente-si-intalniri) +--- Thread: Bucharest Coffee Festival 2017 (/Thread-Bucharest-Coffee-Festival-2017) |
RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - adif - 30-03-2017 Ce inseamna "unde suntem"? Trebuia sa ne inscriem undeva? Am inteles ca intrarea e libera, sa nu ma trezesc ajuns acolo ca nu ma lasa sa intru. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - SIM78 - 30-03-2017 Bubucalu e in randul doi la "Floarea din gradina" cultiva in cescuta printre concurenți). Vizitatorii intrarea libera, nu știu consumația daca e "Bufet suedez free". Poate niste informații unde merită să testam, pentru a face o comparatie cu espresso de acasa ? RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - bubucalu - 30-03-2017 Deci va fac eu un scurt review. Cafele sunt din plin, majoritatea gratuit, intrarea e libera, multa zarva, multe emotii si multi oameni pasionati. Intrebarea "unde sunteti" era retorica, fiind un eveniment dedicat cafelei cautam colegi espressomani in multime. E o placere sa stai de vorba cu importatorii si prajitorii, concurentii si profesionisti in ale cafelei. Am baut cateva espresso-uri frumoase, un brew "lectie de viata" dintr-o Gesha Panama, am schimbat pareri, am vanat reduceri si m-am bucurat de demonstratia de latte art tinuta de Um Paul. M-am si intristat putin pentru emotiile lui Florin Lemnaru la concurs, deci am experimentat un intreg apanaj de sentimente :). Colegul espressoman StefanDc a participat hotarat si plin de siguranta la proba ibrik si urma sa-si primeasca rezultatele. Evenimentrul e raspandit pe mai multe incaperi si pare mult mai coagulat si energic decat anterioarele. Eu un must, e un vin. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - adif - 30-03-2017 Asa, asa, spune-ne sa stim ce ne asteapta si sa nu mai avem rabdare. [Image: wink.gif] PS. M-ai si speriat. Am citit stramb! RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Damian The Man - 31-03-2017 Hai baieti.... niste poze, niste povesti frumoase din teren! La cine ati baut cea mai buna cafea? RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - baloozzy - 31-03-2017 Lasa-i saptamana asta, ca le tremura gladiolele de la atatea cafele si nu mai da bine nici cu photoshop. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - organon - 31-03-2017 Daca tot nu pot sa ajung la festival,ma desfat cu ceea ce ne servesc televiziunile.Azi si-au luat de la gura 5 minute hrana urat mirositoare a politichiei si au vorbitara de cultura cafelei de la noi .Au aratat boborului ce e ala un barista ,ceva desene cu lapte si cam atat.Foarte impersonal fenomenul asta la care toata ziulica lucreaza atata lume.Foarte impersonal...
RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - bubucalu - 31-03-2017 Um Paul ieri,
Bucharest Coffee Festival 2017 - bogdan_geor - 31-03-2017 slabut... foarte slabut... :) RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - mihai123 - 01-04-2017 Cine va fi azi prezent la eveniment?! RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Denis - 01-04-2017 Ne vedem acolo, incerc sa ajung azi dupa ora 14.00, o sa fiu ala mic cu accent de ardelean. Bucharest Coffee Festival 2017 - Mihai L - 01-04-2017 On my way to... cu aparatul foto. [emoji3] RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Denis - 01-04-2017 Am trecut si eu pe acolo, pe fuga, ca trebuia sa ajung undeva. Mi-a placut mult atmosfera, multa lume, subiectul cafea incepe sa prinda amploare mare in Romania, am schimbat 2-3 vorbe cu niste oameni care fac prajitoare de cafea, am vazut si grupul espressoman in treacat insa nu i-am mai deranjat, era acolo si Mihai si Liviu. Ce nu mi-a placut, insa asta e si normal oarecum, insa imi place mie sa fac remarca asta: Erau foarte multe persoane interesate de cafea din cauza ca e la moda, sa le zicem hipsteri. Era cineva chiar cu un pahar de Starbucks se plimba pe acolo si sorbea dintr-un pai, un milkshake. Treaba buna oricum, felicitari si la cat mai multe asemenea evenimente. La standul Claro este multa lume, felicitari! RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - bubucalu - 01-04-2017 @deenman tu cred ca nu prea iesi in oras referitor la hipstereala. Poi daca nu sunt cate doi oameni imbracati in colanti de ciclisti cu numarul de concurs la vedere, niste mustati date cu gel si parfum si niscaiva de tatuaje pirateresti, nici nu se baga espressorul in priza :) . Puteai opri linistit sa ne zici salut, eram si eu pe acolo, ne-am stans mai multi forumisti intr-un final. Totusi mult mai putini decat suntem pe aici. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - adif - 01-04-2017 Eu am vazut ceva si mai tare decat paharele de Starbucks. Am vazut pe cineva cu sacosa cu reclama la Jacobs. Si stiu si cine era. Era... sotia mea! :be: Am vazut-o abia cand s-a dat jos din masina si am intrebat-o daca stie unde mergem!? :68: O luase pentru bagajele copilului si nu s-a uitat ce scrie pe ea. Drept urmare am invitat-o politicos sa si-o poarte cu 'demnitate'. :D RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Levo - 01-04-2017 @bubucalu : "... daca nu sunt cate doi oameni imbracati in colanti de ciclisti cu numarul de concurs la vedere ..." - Nu - mi vine sa cred ce citesc...pai am facut si eu ciclism 4 ani , in tinerete club Vointa sub patronajul Cibo BV cu antrenor dl. col. Moiceanu Gabi ( care m -a si batut de vreo 2 ori cu pompa de roti ... [Image: biggrin.gif] ) , insa mie imi era rusine tare sa cobor de pe cursiera in pantalonii aceia , pentru ca au si o dublura grosuta in zonele sensibile si arati ca dracu' fugit de acasa. Sa nu mai vorbim de pantofi care au talpi rigide si cu sitemul de prindere in pedala , care atunci cand mergi pe jos , fac un zgomot de parca ar fi de lemn ( si aluneci cu ei pe orice ) ...mi se pare imposibil...noi ne certam , pe vremeri , care sa se faca de ras sa intre in alimentara sa cumpere eugenii ...pentru ca radea lumea de noi ( aveam prostul obicei sa mai mancam extra... [Image: biggrin.gif] ..dar nu din cauza asta nu am ajuns campioni... [Image: biggrin.gif] ...) RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - adif - 01-04-2017 Referitor la intalnirea espressomanilor, si mie imi pare rau ca nu m-am intalnit cu aproape nimeni. Cand am ajuns acolo, l-am intrebat pe Lyvyoo cine a mai ajuns si nu erau decat colegii implicati in activitati, care pareau ocupati pe moment. Voi cand v-ati intalnit? Bucharest Coffee Festival 2017 - bogdan_geor - 01-04-2017 Sebi Farcas, a 3-a oara la rand campion national la latte art, noi restul mai avem putin pana acolo :) ![]()
RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Lyvyoo - 01-04-2017 Vine MihaiL cu poze, a facut muuulte :) Nu a fost o intalnire propriu zisa a espressomanilor, pentru ca e mai greu, festivalul fiind raspandit in 4 camere pe etaje si cladiri diferite. In limita timpului (caci si munceam) eu am stat de vorba cu toti colegii pe care i-am cunoscut sau recunoscut, dar nu fiti rusinosi fratilor :) Daca ati vazut o gasca de espressomani, introduceti-va ca "nu deranjati", nu e nicio bisericuta nicaieri, nu e vreo activitate dedicata doar unor espressomani anume, lumea e pe pozitiv, cu zambetul pe buze. Oricum, am fost putintei ce-i drept, cred ca sub 10 in total. Atentie, maine concureaza bubucalu in finala Cup Tasting, dupa ora 14, deci va invit sa veniti sa-l sustineti! RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Damian The Man - 02-04-2017 Va invidiez [Image: biggrin.gif] Ce mi-as fi dorit sa ajung si eu pe acolo weekendul asta, dar n-a fost cu putinta Bafta bubucalu ! RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - bubucalu - 02-04-2017 M-a bagat Liviu direct in finala, fiind MC, are greutate :). Multumesc pentru sustinere, in semi finala particip in pofida racelii care ma incearca. Nu pariati pe mine deci, am vorbit insa, prea mult despre asta, pentru a ma putea retrage onorabil. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - mihai123 - 02-04-2017 La ce ora e semi finala?! Bucharest Coffee Festival 2017 - bogdan_geor - 02-04-2017 nu cred ca se respecta niciun program... ai vaz ca e haos cu orele RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - adif - 02-04-2017 Tin sa multumesc colegului @stefandinescu pentru degustare, o Ethiopia interesanta, prajita de el insusi, din care mi-a pus si la 'pachet' o punga pentru acasa. Cadou! Azi, misiune imposibila, sa reproduc pe Lelit ceea ce a facut el pe La Marzocco. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Mihai L - 02-04-2017 Si poze de ieri: http://s.go.ro/83zsfszg Sunt si pe facebook, la mine pe profil (aceleasi). RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - maki - 02-04-2017 mm, cum te gasesc pe fb, totusi 411Mb e cam mult pt downloadat :) RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Mihai L - 02-04-2017 https://www.facebook.com/mihai4lupu/media_set?set=a.977842372352876.1073741916.100003813674951&type=3&pnref=story RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Damian The Man - 02-04-2017 Zice ca: Ne pare rău, acest conţinut nu este disponibil momentanLinkul pe care l-ai deschis a expirat sau pagina este vizibilă doar pentru o audienţă din care nu faci parte. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - Mihai L - 02-04-2017 E doar pentru prieteni, nu e public. Dar rezolvam. LE: Gata, e public acum. RE: Bucharest Coffee Festival 2017 - mihneasusan - 02-04-2017 Poze azi (02-04-2017, 18:53)mihneasusan Wrote: Poze de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|