Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Melbourne coffee - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espresso art, cafea, prajire si latte art (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espresso-art-cafea-prajire-si-latte-art)
+--- Forum: Cafea (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Cafea)
+--- Thread: Melbourne coffee (/Thread-Melbourne-coffee)

Pages: 1 2 3

RE: Melbourne coffee - eugenm - 30-12-2016

Si poza :)
[Image: 1VhehFS.jpg]

Dolarii sunt Australieni!

RE: Melbourne coffee - dinu - 30-12-2016

Sigur, pare mai bine la 1kg. Dar sunt ok în orice variantă

Melbourne coffee - vladdooo - 30-12-2016

Ma tot uitam prin pozele din thread, zoom de pe tel, nimic :) pana la urma am intrat pe site

RE: Melbourne coffee - eugenm - 30-12-2016

'Net' ca in Romania nu am prea vazut prin lume. :)
Greu cu atasamentele

RE: Melbourne coffee - Dot - 30-12-2016

Daca mai e loc la bagaj, ma bag si eu la o punga - de care o fi, 1kg sau 250g.
Saru'mana! [Image: rolleyes.gif]

RE: Melbourne coffee - Silvio - 30-12-2016

Eu doresc doar o punga de 250g. Multumesc.

Melbourne coffee - Alin T. - 30-12-2016

Doar daca se poate as vrea si eu o punga de 250 grame de blend seasonal espresso. Daca nu, oricum multumesc [emoji1]

RE: Melbourne coffee - Damian The Man - 30-12-2016

@eugenm, spune-ne te rog cum stai cu toate cererile astea, deja sint mult mai multe decat 5-6 cat spuneai la inceput ca poti aduce. M-ar fi interesat si pe mine un blend, la kil, la sfert, in orice forma e posibil, dar vazand ce repede s-a miscat lumea pe aici am zis ca tac din gura sa nu fortez nota  [Image: angel.gif]

RE: Melbourne coffee - eugenm - 31-12-2016

[Image: nqjKC6L.jpg]
[Image: 7a7VtG0.jpg]

Dupa negocieri intense cu sotia, care nu intelege de ce ne trebuie atat de multa cafea, ce se vede mai sus este tot ceea ce am putut obtine. Sunt 2kg + 250g, am reusit sa pun mana pe un lot prajit acum 3 zile (28.12.2016).

Mi-as dori sa pot aduce cat mai multa, dar din pacate luand in calcul cafeaua pentru acasa plus cea pentru cunostinte avem aproape un bagaj numai cu cafea.

Ceea ce este (pana acum) se poate diviza in 9 pachete a cate 250g fiecare. Sper ca toti colegii de forum sa fie ingaduitori cu imposibilitatea mea de a aduce mai multa cafea. Am sa distribui cele 9 pachete in ordinea in care au fost cerute in acest topic. Daca renunta cineva pachetul ramas disponibil merge la urmatorul din lista.

O sa incerc sa obtin informatii legate de posibilitatea de a trimite cafea de la ei pana la noi in Romania. Poate pe viitor daca cafeaua este pe gustul nostru (vostru), ne strangem cat mai multi si facem o comanda asa cum a reusit Lyvyoo sa organizeze cu Sapidul.

Am o oarece strangere de inima deoarece apa din Melbourne este cat se poate de evident si pentru cineva cu bolta palatina neantrenata diferita de cea de la noi asa ca ramane de vazut cum o sa fie.

In 11 ore si jumatate Melbourne intra in noul an asa ca daca nu ne mai auzim pana atunci La Multi Ani si un 2017 plin de cafele interesante!

Melbourne coffee - bogdan_geor - 31-12-2016

daca renunta cineva si raman din cele 9 pachetende 250g as vrea si eu unul. sarumana
P.S. bineinteles daca nu te aresteaza la granita :))

RE: Melbourne coffee - eugenm - 31-12-2016

Aproape live ... 40 minute pana intram in 2017!
[Image: gDsb0mn.jpg]

RE: Melbourne coffee - Levo - 31-12-2016

La multi ani !!! ...eugen...cred ca la voi e deja 2017...suntem la un an distanta in timp global ...si la cca. 100 ani  distanta , tehnologic vorbind...sa va intoarceti cu bine...mult noroc ... [Image: smile.gif] .

RE: Melbourne coffee - eugenm - 01-01-2017

Multumesc Levo,
La Multi Ani, bafta si un 2017 interesant va doresc.

Noi ne 'plictisim' pe la St. Ali cu Matt Perger :)

[Image: ReFeDjk.jpg]

1 ianuarie Coffee Combo:
[Image: K300Pzr.jpg]

Salutari espressomanilor din partea lui Matt Perger :)
[Image: QNxtY7n.jpg]

Melbourne coffee - bogdan_geor - 01-01-2017

cool :)
La multi ani!!!

RE: Melbourne coffee - Lyvyoo - 01-01-2017

Ne-ai emoționat :) Îmi iau ek43...
La mulți ani!

RE: Melbourne coffee - zuluafonu - 01-01-2017

Wow, pot sa te ating? :D
Cum a fost cafeaua acolo?

RE: Melbourne coffee - baloozzy - 01-01-2017

(01-01-2017, 13:48)Lyvyoo Wrote: Ne-ai emoționat [Image: smile.gif] Îmi iau ek43...
La mulți ani!
Bravo Lyvyoo, exact asta cu EK43 am vrut să o scriu și eu. Numai 3 cm trebuie să mai urc o poliță.
La mulți ani frumoși!

RE: Melbourne coffee - eugenm - 04-01-2017

Gata m-am intors.
Am inceput testele de extractie :)
Revin...
[Image: OfrPXiv.jpg]

RE: Melbourne coffee - vladdooo - 05-01-2017

asteptam share-uirea blend-ului [Image: smile.gif]

RE: Melbourne coffee - eugenm - 05-01-2017

Am sa ii rog pe urmatorii sa imi trimita un mesaj privat in care sa imi lase adresa de livrare sau sa imi propuna o modalitate de a ne intalni [Image: smile.gif]

1. hhanu
2. baloozzy
3. cristia74
4. silvio
5. dinu (am deja numarul tau de telefon, te sun astazi [Image: smile.gif] )
6. Lyvyoo (am vorbit deja [Image: smile.gif] )
7. valddooo
8. Dot
9. Alin T.

(05-01-2017, 07:18)eugenm Wrote: Am sa ii rog pe urmatorii sa imi trimita un mesaj privat in care sa imi lase adresa de livrare sau sa imi propuna o modalitate de a ne intalni [Image: smile.gif]

1. hhanu - Confirmat
2. baloozzy - Confirmat
3. cristia74
4. silvio
5. dinu (am deja numarul tau de telefon, te sun astazi [Image: smile.gif] )
6. Lyvyoo (am vorbit deja [Image: smile.gif] ) - Confirmat
7. valddooo
8. Dot
9. Alin T.

Melbourne coffee - Alin T. - 05-01-2017

Am trimis si eu mesaj, multumesc

RE: Melbourne coffee - eugenm - 05-01-2017

(05-01-2017, 07:18)eugenm Wrote:
(05-01-2017, 07:18)eugenm Wrote: Am sa ii rog pe urmatorii sa imi trimita un mesaj privat in care sa imi lase adresa de livrare sau sa imi propuna o modalitate de a ne intalni [Image: smile.gif]

1. hhanu - Confirmat
2. baloozzy - Confirmat
3. cristia74 - Confirmat
4. silvio
5. dinu (am deja numarul tau de telefon, te sun astazi [Image: smile.gif] ) - Confirmat
7. valddooo - Confirmat
8. Dot - Confirmat
9. Alin T. - Confirmat

Am primit mesajele voastre cu detalii clare. Multumesc.
Maine am sa fac tot posibilul sa fac rost de pungi noi si sa distribui cafeaua in loturi de 250g si o sa incerc sa ma intalnesc cu cei din Bucuresti, iar pentru cei din afara o sa merg la Fan Courier.

Costul este de 13,75 AUD pentru sarja de 250g. Cursul de astazi este 3.12391Ron pentru 1AUD deci suma totala este de 42,9537Ron.

RE: Melbourne coffee - baloozzy - 05-01-2017

E perfect, mulțumesc. Cu livrare sâmbătă, te rog, dacă ajungi mâine.

RE: Melbourne coffee - Silvio - 05-01-2017

ti-am trimis pm

RE: Melbourne coffee - eugenm - 06-01-2017

(05-01-2017, 19:32)eugenm Wrote:
(05-01-2017, 07:18)eugenm Wrote:

1. hhanu - Confirmat
2. baloozzy - Confirmat
3. cristia74 - Confirmat
4. silvio - Confirmat
5. dinu (am deja numarul tau de telefon, te sun astazi [Image: smile.gif] ) - Confirmat
7. valddooo - Confirmat
8. Dot - Confirmat
9. Alin T. - Confirmat

Am primit mesajele voastre cu detalii clare. Multumesc.
Maine am sa fac tot posibilul sa fac rost de pungi noi si sa distribui cafeaua in loturi de 250g si o sa incerc sa ma intalnesc cu cei din Bucuresti, iar pentru cei din afara o sa merg la Fan Courier.

Costul este de 13,75 AUD pentru sarja de 250g. Cursul de astazi este 3.12391Ron pentru 1AUD deci suma totala este de 42,9537Ron.

Toata lumea a confirmat :)

Cu amabilitatea lui Andrei de la Claro am facut rost de pungi noi pentru a putea imparti cafeaua in sarje. Am sa va las tuturor un mesaj cu detalii.

RE: Melbourne coffee - Damian The Man - 06-01-2017

Asteptam impresile celor norocosi despre gusturile din cesti. Am avut mereu un fetsih cu cafeaua gourmet din Australia  [Image: shy.gif]

Prima sarja a ajuns in posesia colegului @Dot!
Ii urez degustare placuta :)

@cristia74 mi-a facut placere sa ne cunoastem. Sa te bucuri de cafea!

RE: Melbourne coffee - Dot - 06-01-2017

Multumesc mult!

De abia astept - este prima activitate pe lista de dimineata [Image: smile.gif]

RE: Melbourne coffee - cristia74 - 06-01-2017

Chiar daca nu obisnuiesc sa consum cafea seara, eu unul n-am mai rezistat pana dimineata. Tocmai ce am baut o cafea extraordinara, fara niciun fel de exagerare. Gust superb de ciocolata si caramel. Ii multumesc inca odata lui Eugen pentru generozitatea lui de a impartasi cu noi aceasta experienta rafinata. Am stat cateva minute de vorba si am realizat rapid ca este o persoana cu adevarat deosebita.

Cristi, recunosc reactia :)
Ce reteta ai folosit?